İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Tanfer Katırcı

Et niyetine iş görür mü acep [emoji3][emoji3]

Boyle bişey yok ya bu ne guzellik boyle abim

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Bizde Yarısı yenmiş künefenin fotosunu koyalım[emoji41]cbdc87d1d033615c4a4dfb5878f4c53a.jpgama özel yapım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Bende an itibarı yediğim kunefeyi atayım ve yine ürün yerleştirme yapayım [emoji106] [emoji6]

0c9c40c3d4ca8bdb5b258ce6e35d4a04.jpg

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

paylaşılan fotoğraflarda beni kendine en çok çekeni künefe fotosu oluyor, yapmayın  :(  (dondurmasızlar) :=)

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

neyse ki kriz anında dondurucudan çıkartıp yapıyoz bir şeyler :=)

BP2Ypv.jpg

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

bir baklava, künefe, sarma değil ama benim en sevdiğim tatlılardan, bir de basit olduğu için yapabildiğim tatlılardan, el emeği göz nuru, ayak/kol ağrısı  :blush:

lvGoOB.jpg

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Gozun kaldi ben biliyorum seni [emoji23]

Ablacim iyi takip etmiyorsun iki önceki msj a bakarsan osman abinin bizim kunefeden sonra tatlı yaptığı açıkça ortada [emoji41] [emoji41] [emoji106]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Ablacim iyi takip etmiyorsun iki önceki msj a bakarsan osman abinin bizim kunefeden sonra tatlı yaptığı açıkça ortada [emoji41] [emoji41] [emoji106]

Bu ev yapimi [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu ev yapimi [emoji23]

Benim yediğim de el yapımı safranbolu da sürekli gittiğim bir yer var sahibi olan abla kendisi hazırlıyor fresh değil yani :)[emoji6]
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Samet yapıp göndereyim canın çektiyse,
sütlü irmik tatlısı bu arada o görüntü olarak beceremesem de tadı iyidir en  azından öldürmüyor :p :=)

Yorum bağlantısı
Misafir

Samet yapıp göndereyim canın çektiyse,

sütlü irmik tatlısı bu arada o görüntü olarak beceremesem de tadı iyidir en azından öldürmüyor [emoji14] :=)

Dondurucudan çıkartmış olduğun tatliyi özlem abla da ev yapımı diye bize yutturacak baksana [emoji23] [emoji23] [emoji23] neyse bozuntuya vermeyelim üzülmesin şimdi [emoji12] irmik tatlısı severim yarın nasip olursa amasra ya balık yemeye gideceğim birkaç foto atarım tatlilardan [emoji48]
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Dondurucudan çıkartmış olduğun tatliyi özlem abla da ev yapımı diye bize yutturacak baksana [emoji23] [emoji23] [emoji23] neyse bozuntuya vermeyelim üzülmesin şimdi [emoji12] irmik tatlısı severim yarın nasip olursa amasra ya balık yemeye gideceğim birkaç foto atarım tatlilardan [emoji48]

:=) tabi tabi aramızda :=)

Samet benim istediğim hayatı yaşıyorsun, amasra balık :( ben hiç gitmedim ama oralı bir arkadaşım var öyle bir anlatıyor ki yerleşebilirim oraya :=)

ya çekinme istediğin bir şey olsa yapar gönderirim.. (çaktırma artık reklamlamlara geçtim,  biraz ürünü tanıtıyım allıyım pullayım da alınsın yoksa son kullanma tarihim yaklaşıyor :p )

börek falan da istersen? :p :=)

OAMQ1z.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Samet benim istediğim hayatı yaşıyorsun, amasra balık :( ben hiç gitmedim ama oralı bir arkadaşım var öyle bir anlatıyor ki yerleşebilirim oraya :=)

ya çekinme istediğin bir şey olsa yapar gönderirim.. (çaktırma artık reklamlamlara geçtim, biraz ürünü tanıtıyım allıyım pullayım da alınsın yoksa son kullanma tarihim yaklaşıyor :p )

börek falan da istersen? :p :=)

[url=http://hizliresim.com/OAMQ1z]

Bu hamurcu kim ya [emoji23][emoji23][emoji23]

Samet aklina ne geldi bu fotoyu gorunce [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Bu hamurcu kim ya [emoji23][emoji23][emoji23]

Samet aklina ne geldi bu fotoyu gorunce [emoji23][emoji23][emoji23]

Kıllı olmayıp da kıllı olduğu iddia edilen kalın kollu cig köfteci abla geldi [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

ya çekinme istediğin bir şey olsa yapar gönderirim.. (çaktırma artık reklamlamlara geçtim, biraz ürünü tanıtıyım allıyım pullayım da alınsın yoksa son kullanma tarihim yaklaşıyor [emoji14] )

börek falan da istersen? [emoji14] :=)

Abi sen safranbolu ya kadar gel ben seni getiririm amasra ya balık yemeye :)

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Kıllı olmayıp da kıllı olduğu iddia edilen kalon kollu cig köfteci abla geldi [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ahahahahahhaah aynen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ne gulmustuk yaa [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Ahahahahahhaah aynen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ne gulmustuk yaa [emoji23]

Bide inat ediyor du [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bide inat ediyor du [emoji23] [emoji23] [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

Abi sen safranbolu ya kadar gel ben seni getiririm amasra ya balık yemeye :)

inşaAllah,

kıllar yüzünden bana da eldiven giydiriyorlar, halbuki eski bir zabıta olarak; fırınlarda pastaneler de neler gördü bu gözler, o ürünleri yapanlar, yapılan yerler, kullanılanlar.. :=) isterseniz anlatayım isterseniz zabıt eki fotoları göndereyim :p :=)

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

inşaAllah,

kıllar yüzünden bana da eldiven giydiriyorlar, halbuki eski bir zabıta olarak; fırınlarda pastaneler de neler gördü bu gözler, o ürünleri yapanlar, yapılan yerler, kullanılanlar.. :=) isterseniz anlatayım isterseniz zabıt eki fotoları göndereyim [emoji14] :=)

Ben almayim alana da mani olmayım abi [emoji23]
Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Ben almayim alana da mani olmayım abi [emoji23]

sadece küçük bir tiyo vereyim pastanelerde ki o çikolatalı toplardan uzak durun.. mümkün mertebe sade şeyler yiyin mesela kek gibi.. 

ben kolay kolay dışarda yemek yemiyorum yesem de basit karışık olmayan şeyler.. mesleki defarmasyon :=)

Yorum bağlantısı
Misafir

sadece küçük bir tiyo vereyim pastanelerde ki o çikolatalı toplardan uzak durun.. mümkün mertebe sade şeyler yiyin mesela kek gibi..

ben kolay kolay dışarda yemek yemiyorum yesem de basit karışık olmayan şeyler.. mesleki defarmasyon :=)

Pastaneye en son ortaokul yıllarında gitmiştim sanırım o zamanlar pastane buluşmaları vardı [emoji12]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Pastaneye en son ortaokul yıllarında gitmiştim sanırım o zamanlar pastane buluşmaları vardı [emoji12]

Muhallebi yemeler

Yorum bağlantısı
Misafir

Muhallebi yemeler

Yok biz mozaik pasta yada muzlu dilim yaspasta yer dik [emoji23]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...