Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Arkadaşın dedesi dr gidiyor. Dr başlıyor saymaya şunu yeme bunu yeme. Şunu ye bunu ye..... Amca en son soruyor yavrum bitti mi diyor. Dr da bitti amca diyor. Bak yavrum yemem gerekenler ot bana göre. Ben et yemezsem zaten ölürüm. Bırakta ot yiyip hırlaya hırlaya öleceğime et yerim zırlaya zırlaya ölürüm demiş. Bir sabah nenesi arıyor. Eşim vefat etti diyor. Arkadaş soruyor. Nasıl oldu nene. Sabah 1 kilo et kavurttu, yerken herif bana da biraz ayır dedim hepsi fazla sana demiş. Rahmetli 2 diki (tane) yağ bırakmış. nenesi bilsem onu da bıraktırmazdım demiş Ecel geldikten sonra bahane lazım. Amca zaten yeterince yaşlıydı. Torunu zaten 45 yaşında. Yani er yada geç öleceğiz dermiş arakadaş. Bari aç gitmeyelim dermiş.Torununa da ben senden önce ölürsem yanıma aç gelmeyin dermiş Torunu arkadaşım herşeyi ete endekslemişti. O paraya şu kadar et alınır der durur O paraya su kadar et supermis bizim altın hesabı gibi allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 O paraya su kadar et supermis bizim altın hesabı gibi allah rahmet eylesin. ben su faturasını belediyeye gidip yatırmaya üşeniyorum. Otomatik ödeme yok. Suyu keserler gider öderim. Bir gün faturaya baktı. Açma kapama parasını ve faizi hesapladı. Dedi bununla şu kadar kilo et alınır dedi. Kasabımız aynı kasap. Kasaba dediki yeğenlerimin et masrafları bana ait Ne kadar yerlerse yaz hesabıma derdi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 ben su faturasını belediyeye gidip yatırmaya üşeniyorum. Otomatik ödeme yok. Suyu keserler gider öderim. Bir gün faturaya baktı. Açma kapama parasını ve faizi hesapladı. Dedi bununla şu kadar kilo et alınır dedi. Kasabımız aynı kasap. Kasaba dediki yeğenlerimin et masrafları bana ait Ne kadar yerlerse yaz hesabıma derdi Kötü olmuş amcanın vefati be Mehmet abi [emoji2] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Kötü olmuş amcanın vefati be Mehmet abi [emoji2] vade yetmiş. Ben o yaşa kadar bile yaşamayı istemem. 80-85-90 elden ayaktan düşme yaşı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 he he yedim bende senin hanım bir gün uçacak sana demedi deme Not: haberlşiriz yine fırsat bulursak tabi benim işler ölene kadar muhabetinde çünkü yine perşembeye kadarmı burdasın Abi sebze yemekleri konusuna gelBu da ev usulü diyelim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Okan abi sana gelsin Köksal Bey, Forum kuralları gereği uygunsuz resim paylaşmaktan üyeliğinizi sonlandırıyoruz.. Bu nedir Köksal? Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 (düzenlendi) Köksal Bey, Forum kuralları gereği uygunsuz resim paylaşmaktan üyeliğinizi sonlandırıyoruz.. [emoji14] Bu nedir Köksal? Afiyet olsun. Aslında sosyal medyada hiç yemek paylaşmam, doğru bulmam ama burası sosyal medya değil, aile meclisi o yüzden Karlar altından Organik pancar 8 Mart 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Aslında sosyal medyada hiç yemek paylaşmam, doğru bulmam ama burası sosyal medya değil, aile meclisi o yüzden Karlar altından Organik pancar Yok paylaşmak can çekmek falan değil de, pek iç açıcı gelmedi görüntüsü, o sebeple.. Et girmemiş içine. Forum kurallarına aykırılığı ondan. Bu arada bunun pancar olduğuna emin misin? Bizim bildiğimiz pancar kök olarak yerde yetişir. 1-2 karış toprak üzerinde yeşilliği vardır ki onlarda yenmez. Sadece kökü yenir. Bu farklı bi pancar sanırsam.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Yok paylaşmak can çekmek falan değil de, pek iç açıcı gelmedi görüntüsü, o sebeple.. Et girmemiş içine. Forum kurallarına aykırılığı ondan. Bu arada bunun pancar olduğuna emin misin? Bizim bildiğimiz pancar kök olarak yerde yetişir. 1-2 karış toprak üzerinde yeşilliği vardır ki onlarda yenmez. Sadece kökü yenir. Bu farklı bi pancar sanırsam.. Giresunda yetişen Giresunlunun bahçesinde yetişen pancardır, kara lahana diye de bilinir Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Giresunda yetişen Giresunlunun bahçesinde yetişen pancardır, kara lahana diye de bilinir Hah, karalahana de canımı ye. Pancar nedir yahu? Afiyet olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Bu günlükde böyle olsun dedik [emoji106] 3 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Off Afiyet olsun bol bol kollestrol olsun Kas demek istedin sanırım [emoji23] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Develi Cıvıklısı [emoji7] Abi hepsini tek yemedin di mi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Kas demek istedin sanırım [emoji23] Türk kası olmasın sakın Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Türk kası olmasın sakın Neymis o Turk kasi bakiyim hemen dalayim Konuya [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Neymis o Turk kasi bakiyim hemen dalayim Konuya [emoji23] Türk erkek tipine özel, kimselerde olmayan, göbek bölgesinde yerleşik hayatını sürdüren allah vergisi bir kas grubu Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Türk erkek tipine özel, kimselerde olmayan, göbek bölgesinde yerleşik hayatını sürdüren allah vergisi bir kas grubu Hemen kaciyorummm geri [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Hemen kaciyorummm geri [emoji23] Fuar pek kalabalık değil galiba Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Fuar pek kalabalık değil galiba Istanbuldayim su an Yorum bağlantısı
Recommended Posts