İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Kolestrol 230 çıktı [emoji19]

Ölçtürme o zaman :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Doğaçlama ölçüldü abi [emoji2]

O zaman kıymalı veya etli pancar dolmasına devam :biggrin:

yemek-karalahana-dolmasi.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun abi foto temsili herhalde yoksa prof kamera ile mi yemeğe çıkıyorsun [emoji2] [emoji379]

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Afiyet olsun abi foto temsili herhalde yoksa prof kamera ile mi yemeğe çıkıyorsun [emoji2] [emoji379]

Yok yahu bu temsili, bizimkiler yapınca eklerim, bahçede bekliyor yavrular :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yok yahu bu temsili, bizimkiler yapınca eklerim, bahçede bekliyor yavrular :)

Kardeşim sen karadenizliydin demi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kardeşim sen karadenizliydin demi :biggrin:

Aynen abi Giresun memleket :) bahçede de yetişiyor bişeyler
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Welcome to izmir [emoji12]

1210f5725c6365ff7966bec41892dd38.jpg

4e6339fe5f158457dbde5f1836b690be.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

La bi  git izmire gele gele topcu 5. şubesin açtı senin yüzünden  :D  :D  Hayırlı uçuşlar kardeşim

Yorum bağlantısı
Misafir

La bi git izmire gele gele topcu 5. şubesin açtı senin yüzünden :D:D Hayırlı uçuşlar kardeşim

Bende istemiyorum ama napacan mecburrr[emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aynen abi Giresun memleket :) bahçede de yetişiyor bişeyler

İlk yedimde analiz edemiyom ama löp löp atım azıma bayıldım sonra kayın validem diyince pancar dolması diye  o ne ya dedim sonra sararken gördüm ve daimi lezzet yuvası bende. bu arada kaysefelerinede bayılıyorum ben ve siron

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kolestrol 230 çıktı [emoji19]

Kolestrol ölçtürmeye gitmeden 1 hafta önce yediklerine dikkat edeceksin. Ondan sonra gideceksin.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bende istemiyorum ama napacan mecburrr[emoji23] [emoji23]

he he yedim bende senin hanım bir gün uçacak sana demedi deme  :D  :D

Not: haberlşiriz yine fırsat bulursak tabi benim işler ölene kadar muhabetinde çünkü yine perşembeye kadarmı burdasın

Yorum bağlantısı
Misafir

Kolestrol ölçtürmeye gitmeden 1 hafta önce yediklerine dikkat edeceksin. Ondan sonra gideceksin.

Kolestrol için gitmemiştim ne var ne yok bakmışlar abi [emoji23] bende çıkmaz diyordum bende de çıktı siz düşünün artık [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Doğaçlama ölçüldü abi [emoji2]

Ciddiyim çok büyük hata. Dün akşam yien gittim dayandım ete. şimdi gidip ölçtürsem yükek çıkacak. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

he he yedim bende senin hanım bir gün uçacak sana demedi deme :D:D

Not: haberlşiriz yine fırsat bulursak tabi benim işler ölene kadar muhabetinde çünkü yine perşembeye kadarmı burdasın

Bu hafta izinliyim evden cuma dönüş abi :) artık 2 gün durup kaçıyorum [emoji2]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kolestrol için gitmemiştim ne var ne yok bakmışlar abi [emoji23] bende çıkmaz diyordum bende de çıktı siz düşünün artık [emoji23] [emoji23]

bir gün önce yediklerin ve gün içinde yediklerinden dolayı yüksek çıkmıştır. 1 Hafta dikkat et yediklerine sonra tekrar ölçtür. Yoksa hayatın zindan olur. Psikolojin bozuluyor. Kayınvalidede kolsetrol yükse çıkmıştı. Kadın her yemekten sonra mayışıyordu. Sonra 1 yıl benim yanımda çocuğa baktı. Kolsetrol düşünecek vakti olmadı. yediklerine zerre kadar dikkat etmedi. Kolestrolü  unuttu. Yazın giderken mevzu geçti. Aaa benim kolestrol vardı değil mi . Hiç yükselmedi dedi :D

Oysa kafaya takınca daha kötü oluyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

bir gün önce yediklerin ve gün içinde yediklerinden dolayı yüksek çıkmıştır. 1 Hafta dikkat et yediklerine sonra tekrar ölçtür. Yoksa hayatın zindan olur. Psikolojin bozuluyor. Kayınvalidede kolsetrol yükse çıkmıştı. Kadın her yemekten sonra mayışıyordu. Sonra 1 yıl benim yanımda çocuğa baktı. Kolsetrol düşünecek vakti olmadı. yediklerine zerre kadar dikkat etmedi. Kolestrolü unuttu. Yazın giderken mevzu geçti. Aaa benim kolestrol vardı değil mi . Hiç yükselmedi dedi :D

Oysa kafaya takınca daha kötü oluyor.

Doğrudur abi. Bide benim çocukluktan beni spor hayatım var. 8 sene Kardemir Karabükspor da futbol oynadım 8 yıl kickbox yaptım 2007 karadeniz de 2. Aldım :) fitness vs 1 yıldır bi ara verdim is güç evlilik vs diye abartısız hergün et yiyorum işin garibi 1 haftadır diyet yapıyordum et sadece beyaz et yedim yumurta vs yemedim hatta 4 kilo verdim aşı olmuştum evlilik zamanı onu tutmuş mu diye kan verdim bu çıktı :)
Yorum bağlantısı
Misafir

3-5 sene önce sürekli baş ağrısından doktora gittim. Tahlil yaptılar. Trigiliseridim 700 filan çıktı. Doktor "salla gitsin, bişey olmaz, bende 10 senedir 900 çıkıyor" dedi.. O günden beri diyete töbeliyim.  ;)  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

3-5 sene önce sürekli baş ağrısından doktora gittim. Tahlil yaptılar. Trigiliseridim 700 filan çıktı. Doktor "salla gitsin, bişey olmaz, bende 10 senedir 900 çıkıyor" dedi.. O günden beri diyete töbeliyim. ;):D:D:D

İmamin dediğini yap yaptığını yapma diyorsun yani [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

İmamin dediğini yap yaptığını yapma diyorsun yani [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Aynen.. Bi daha mı gelcez dünyaya?  ;) O değilde, yiyende ölüyo yemeyende..  :fiuw:  :blush:  :biggrin: Bak Mişel Şumahere. Adam daş gibiydi. Bi kaydı, şimdi toplanamıyo. Allah muhafaza. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Aynen.. Bi daha mı gelcez dünyaya? ;) O değilde, yiyende ölüyo yemeyende.. :fiuw::blush: [emoji3] Bak Mişel Şumahere. Adam daş gibiydi. Bi kaydı, şimdi toplanamıyo. Allah muhafaza.

Evet onu ciğer sofrasında alem yaparken sandalyeden düştü diyorlar allah muhafaza [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşın dedesi dr gidiyor.

Dr başlıyor saymaya şunu yeme bunu yeme. Şunu ye bunu ye.....

Amca en son soruyor yavrum bitti mi diyor.

Dr da bitti amca diyor.

Bak yavrum yemem gerekenler ot bana göre. Ben et yemezsem zaten ölürüm. Bırakta ot yiyip hırlaya hırlaya öleceğime et yerim zırlaya zırlaya ölürüm demiş.

Bir sabah nenesi arıyor. Eşim vefat etti diyor. Arkadaş soruyor. Nasıl oldu nene. Sabah 1 kilo et kavurttu, yerken herif bana da biraz ayır dedim hepsi fazla sana demiş. Rahmetli 2 diki (tane) yağ bırakmış. nenesi bilsem onu da bıraktırmazdım demiş :D

Ecel geldikten sonra bahane lazım. Amca zaten yeterince yaşlıydı. Torunu zaten 45 yaşında.

Yani er yada geç öleceğiz dermiş arakadaş. Bari aç gitmeyelim dermiş.Torununa da ben senden önce ölürsem yanıma aç gelmeyin dermiş :D Torunu arkadaşım herşeyi ete endekslemişti. O paraya şu kadar et alınır der durur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...