İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

tavuk döner mi yaa :D

ah devre ah,okadar gezdin benimle,hiç bişey öğretememişim sana,okadar mekan gezdirdim sana  :D  :D  :D

Şükür senden hiç birşey öğrenmemiş. Öğrenmişse bile dediğini ve yaptığını yapmıyor şükür :D

Yorum bağlantısı

Şükür senden hiç birşey öğrenmemiş. Öğrenmişse bile dediğini ve yaptığını yapmıyor şükür :D

devrem benim gurmeliğime kefildir  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

devrem benim gurmeliğime kefildir  :biggrin:

O doğru.

Kefillik hangi manada onu sen bilmiyorsun sanırım :D :D :D

Kiremitte (Toprak Kapta) sadece ve sadece balık pişen diyen adamın hiç birşey bilmediğine kefil. Doğru bu söze ben de Sonuna kadar kefilim. :D :D :D :D

Yorum bağlantısı

O doğru.

Kefillik hangi manada onu sen bilmiyorsun sanırım :D :D :D

Kiremitte (Toprak Kapta) sadece ve sadece balık pişen diyen adamın hiç birşey bilmediğine kefil. Doğru bu söze ben de Sonuna kadar kefilim. :D :D :D :D

neyse konuyu özünden çıkarmayalım :biggrin:   

Yorum bağlantısı

Yahu arkadaşlar,bu iş yerinde günlük çıkan bir yemek türü :) Yoksa konuyu açan şuanda başka biri olurdu :) Lütfen ama :)

Yorum bağlantısı

Yahu arkadaşlar,bu iş yerinde günlük çıkan bir yemek türü :) Yoksa konuyu açan şuanda başka biri olurdu :) Lütfen ama :)

zaten tahmin ettim devrem,mesajlarımda da belirttim şaşırdığımı,yoksa aynı sudan içtik biz,böyle bişey beklemem senden bilirsin :biggrin:

Yorum bağlantısı

Yahu arkadaşlar,bu iş yerinde günlük çıkan bir yemek türü :) Yoksa konuyu açan şuanda başka biri olurdu :) Lütfen ama : )

Evde de yesen, misafirlikte de yesen, aç kalsan da.. :i-ih: Bu paylaşım yakışmadı abi sana. :i-ih: Olmadı, :i-ih: bu defa gol değil.. :i-ih:  Bızımla deyılsın..  :i-ih:  :p

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bu saatte yapılırmış [emoji16] yapacammmm [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

sametim istikrar iyidir.[emoji2][emoji2]

İstikrarimi kirbaclamaya başladın ama bak [emoji22] mideme kramp girdi [emoji37]

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Okulun yemekhanesinde yemek yiyip geldim, bu konuya bakınca bir daha acıktım. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün kendime ödül verdim totalde 1 haftada 4 kilo verdim iki kilo daha vermeliyim [emoji123]

2b35af0975e10e0e08aa5e5107611b6b.jpg

Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı

68004301807c41f247186df246642eeb.jpg

d239b24ab469f9572110a4ca8c06ee39.jpg

5abde995bd040fed5bd6e45b6d26a1cb.jpg

Buyurun dostlar antep işi soğan kebabina :)[emoji39] [emoji39] [emoji39]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bugün kendime ödül verdim totalde 1 haftada 4 kilo verdim iki kilo daha vermeliyim [emoji123]

İstikrar iyidir Gardaşım. :D  Afiyet bl şeker olsun

Abooo tadını birkere tadmak nasip oldu. yıllar oldu ama hala damağım titriyor o lezzette.Afiyet şifa olsun kardeşim

Oyy Mehmetim Gardaşım harika bir menü şifa olsun löp löp enerji olsun diyore ben  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun arkadaşlar. Midelerinize sağlık.  :bravo:  :flowers: Bundan sonraki hedefim soğan kebabı..  :fiuw: Elinize sağlık Tanfer. Basitçe tarifini verebilmen mümkün mü?  :flowers:

d239b24ab469f9572110a4ca8c06ee39.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Lop lop yağ olsun herkese [emoji23]

Bana olmasın yağ bana yakışmıyor [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...