Misafir 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 ?? uçak ihtiyaç molası mı verdi ?Hayır haşmet abi esenbogaya indim safranbolu ya giderken yolda mola verdik [emoji5] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Haklısın Emrecim. Ama ne İstanbul a gidecek zaman ve maddiyat (dediğin yerlerde fiyatlar çok uçuk), nede evde pişirecek alet ekipman ve beceri yok bu konuda.. Deneyelim 1 defa. Beğenmezsek başka limanlara yelken açarız artık. İstanbuldasın sanmıştım Kerem abi malum tapatalk ta iken bilgileri göremiyoruz Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Ankara' da bildiğin yer var mı ? Hep laf hep laf, hazırladım arkadaşlar gelin organize olalım ete doyalım diyen yok. Ben fotokopiciyim getir kimlik fotokopisinin kralını çekerim. Önü arkası aynı sayfada yanyana. İstanbulda bunu yapacak iki yer var. Necdet ozalit ve Kartal kopyalama.... Çok geziyorsun bu aralar biraz beri de bulursan haberleşelim, İzmir uzak.. Ben Mengen Lee' yim.. Yakalım diyen olduda yakmayalım mı dedik Serkan abi [emoji1] İstanbuldaki sucuk buluşması gibi bizde yapalım herkes kendi Eti'ni kendi alır isterse istenirse hepimiz ortak bir yerden alırız pişirir yeriz ben varım yani [emoji1]Ankara'da NUSRET günaydın zaten herkesin malumu extradan beğendiğim o tarzda NECDET var İstanbul yolunda hem hesaplıda. Günaydın neysede Nusrette fiyat listesi bile yok [emoji23] bu dediklerim Steak House olan yerler et kebap içinde bir kaç yer söyleyebilirim ama sizler zaten daha iyi bilirsiniz Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Arkadaşlar bu dev biftekler ve sunumu insanı heveslendiriyor. İştah kabartıyor. Açıkçası bende dayanamayıp denemiştim.Lakin; çok da ağız tadımıza uygun olduğu söylenemez. Hemen dışını mühürleyip getiriyorlar, içi neredeyse pişmemiş. Yoğun bir protein aroması ki bana cazip gelmedi. zar zor bitirdim. Tabi ki zevkler farklıdır,şahsen çok pişmiş et sevmem , sulu kalmalı ama bu tren de neredeyse çiğ yiyin diyorlar.Bunu farkında olan, şu meşhur mekanlar biraz daha pişirmeye çalışıyorlar, hat da tereyağında soteliyorlar.Günaydının aşçısı ile sohbetim de, "orijinal reçetisine göre yapsak müşterilerin % 90 nı yiyemez" demişti. Bilirsiniz, bu işin piri İtalyan Dario cecchini dir. İtalya ya giden obur bir arkadaşımıza mutlaka git dedik. Gitti döndüğünde sorduk. "Kavga ettim neredeyse çiğ getiriyorlar "dedi. Tabi bu yazdıklarım bu dev biftekler için, diğer ızgaralar için değil. Bir antrikotu veya pirzolayı kurutana kadar pişirmek, kösele yemek gibidir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Arkadaşlar bu dev biftekler ve sunumu insanı heveslendiriyor. İştah kabartıyor. Açıkçası bende dayanamayıp denemiştim.Lakin; çok da ağız tadımıza uygun olduğu söylenemez. Hemen dışını mühürleyip getiriyorlar, içi neredeyse pişmemiş. Yoğun bir protein aroması ki bana cazip gelmedi. zar zor bitirdim. Tabi ki zevkler farklıdır,şahsen çok pişmiş et sevmem , sulu kalmalı ama bu tren de neredeyse çiğ yiyin diyorlar.Bunu farkında olan, şu meşhur mekanlar biraz daha pişirmeye çalışıyorlar, hat da tereyağında soteliyorlar.Günaydının aşçısı ile sohbetim de, "orijinal reçetisine göre yapsak müşterilerin % 90 nı yiyemez" demişti. Bilirsiniz, bu işin piri İtalyan Dario cecchini dir. İtalya ya giden obur bir arkadaşımıza mutlaka git dedik. Gitti döndüğünde sorduk. "Kavga ettim neredeyse çiğ getiriyorlar "dedi. Tabi bu yazdıklarım bu dev biftekler için, diğer ızgaralar için değil. Bir antrikotu veya pirzolayı kurutana kadar pişirmek, kösele yemek gibidir. Benim idealim tamda böyle kendim yapınca böyle yapıyorum tek tarafı 2-3 er dk olmak üzere kızgın dökümde harlı Ateş'te pişecek < > Ben dana Eti'ni döküm tavada kuzuyu mangalda seviyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Arkadaşlar bu dev biftekler ve sunumu insanı heveslendiriyor. İştah kabartıyor. Açıkçası bende dayanamayıp denemiştim.Lakin; çok da ağız tadımıza uygun olduğu söylenemez. Hemen dışını mühürleyip getiriyorlar, içi neredeyse pişmemiş. Yoğun bir protein aroması ki bana cazip gelmedi. zar zor bitirdim. Tabi ki zevkler farklıdır,şahsen çok pişmiş et sevmem , sulu kalmalı ama bu tren de neredeyse çiğ yiyin diyorlar.Bunu farkında olan, şu meşhur mekanlar biraz daha pişirmeye çalışıyorlar, hat da tereyağında soteliyorlar.Günaydının aşçısı ile sohbetim de, "orijinal reçetisine göre yapsak müşterilerin % 90 nı yiyemez" demişti. Bilirsiniz, bu işin piri İtalyan Dario cecchini dir. İtalya ya giden obur bir arkadaşımıza mutlaka git dedik. Gitti döndüğünde sorduk. "Kavga ettim neredeyse çiğ getiriyorlar "dedi. Tabi bu yazdıklarım bu dev biftekler için, diğer ızgaralar için değil. Bir antrikotu veya pirzolayı kurutana kadar pişirmek, kösele yemek gibidir. Bu işin piri İtalyan Dario Cecchini yi tanımayan bizden değildir zaten abi.. [emoji6] [emoji12] [emoji1] Şaka bir yana, bu mekana giden, damak tadına güvendiğim bir arkadaşın tavsiyesi ile gidicem kısmetse abi. [emoji106] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 İnşallah Kerem bende cok heves etmiştim gezenti biri olmama rağmen italya kısmet olmadı. Sen git birde senden dinliyelim. Dana biftek kültürü Tr de yok. Emre yamyamus tahlili yaptir bi. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Nerede bu ?Senin topraklara girdik abi elvanket yakınlarında nerde yemek yenir Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Tavuk kavurma! Bu tavuk gibi değil, başka birşey. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Afiyet olsun abi. Daha güzelini yapıyorum. İddia ediyorum. Tavuk bizim işimiz. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Afiyet olsun abi. Daha güzelini yapıyorum. İddia ediyorum. Tavuk bizim işimiz. Seninle bu konuda iddiaya girmem. [emoji4] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Foto çekmeyi unuttum ya [emoji51] Onu ben de cok yapiyorum [emoji23][emoji23][emoji23] Yakalım diyen olduda yakmayalım mı dedik Serkan abi [emoji1] İstanbuldaki sucuk buluşması gibi bizde yapalım herkes kendi Eti'ni kendi alır isterse istenirse hepimiz ortak bir yerden alırız pişirir yeriz ben varım yani [emoji1] Ankara'da NUSRET günaydın zaten herkesin malumu extradan beğendiğim o tarzda NECDET var İstanbul yolunda hem hesaplıda. Günaydın neysede Nusrette fiyat listesi bile yok [emoji23] bu dediklerim Steak House olan yerler et kebap içinde bir kaç yer söyleyebilirim ama sizler zaten daha iyi bilirsiniz Gunaydin diyorum [emoji56] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Senin topraklara girdik abi elvanket yakınlarında nerde yemek yenir Cevap veriyorum, D hiçbiri.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Cevap veriyorum, D hiçbiri.. O derece yani [emoji20] neyse bu hafta çok et tukettim zaten [emoji22] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 O derece yani [emoji20] neyse bu hafta çok et tukettim zaten [emoji22] Sametcim Elvankent ten direk emin degilim ama, biraz daha Eryamana inerseniz Firinci Orhanlar meshurdur, basarilidir. Bu arada sana OM attim bakar misin. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Sametcim Elvankent ten direk emin degilim ama, biraz daha Eryamana inerseniz Firinci Orhanlar meshurdur, basarilidir. Bu arada sana OM attim bakar misin.Yarın emek de hanımın sınavı var gazi iletişim de artık yarına kaldi baktım abla sağol [emoji106] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Bomba patlaticam sakin olun [emoji1][emoji1][emoji1] Ben dana sevmiyom kuzu olacak duyrulur kankaa [emoji1] ben dana sevmiyorum ben kuzu sevmiyorum gibi lafları ben çok duydum kardeşim sen gel yeterki verecez ayarı :) Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Tereyağında ciğer.. Hastasıyızz.. [emoji41] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Yarın emek de hanımın sınavı var gazi iletişim de artık yarına kaldi baktım abla sağol [emoji106] emekte Ciğerci Bahattin iyidir benden söylemesi [emoji1360] Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 ben dana sevmiyorum ben kuzu sevmiyorum gibi lafları ben çok duydum kardeşim sen gel yeterki verecez ayarı :)Canimsin kankaa 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Tereyağında ciğer.. Hastasıyızz.. [emoji41] Ciğer dedinde akan sular durur ve Keremim çok güzel görünüyor. afiyet şifa olsun .Ve ve Yeğenime tü tü maşallah, süpan ALLAH diyorum yüce rabbim nazarlardan sakınsın . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Tereyağında ciğer.. Hastasıyızz.. [emoji41] Ciğer dedi mi olay biter afiyet olsun yarasin minik adama Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Canimsin kankaa �� ayar bizim isimiz Caddy nasil ondan haber ver sen � Adanaliya hadi mangal yakak demeleri yeter kıyılir kiyma saplanir ve pişirilirr lop lop yenir afiyet olsun kardeşimm caddy iyi ama adanalar dahada iyi yaa 1 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Manzara eşliğinde birazdan ver yansin Yorum bağlantısı
Recommended Posts