İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

İstanbul'da bu işi en iyi beceren 3 tane yer var Nusret günaydın ve Gürkan chef

Ben gerisine gidipte para vermem kendim pişiririm [emoji12]

Haklısın Emrecim. Ama ne İstanbul a gidecek zaman ve maddiyat (dediğin yerlerde fiyatlar çok uçuk), nede evde pişirecek alet ekipman ve beceri yok bu konuda.. Deneyelim 1 defa. Beğenmezsek başka limanlara yelken açarız artık.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İstanbul'da bu işi en iyi beceren 3 tane yer var Nusret günaydın ve Gürkan chef

Ben gerisine gidipte para vermem kendim pişiririm [emoji12]

Ankara' da bildiğin yer var mı ? Hep laf hep laf, hazırladım arkadaşlar gelin organize olalım ete doyalım diyen yok. Ben fotokopiciyim getir kimlik fotokopisinin kralını çekerim. Önü arkası aynı sayfada yanyana. İstanbulda bunu yapacak iki yer var. Necdet ozalit ve Kartal kopyalama.... 

İzmir abi

Çok geziyorsun bu aralar biraz beri de bulursan haberleşelim, İzmir uzak.. Ben Mengen Lee' yim.. ;)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

O değil de, bir yer keşfettim.. Hafta sonu denk gelirse gideceğim. Dana Pirzola yapıyormuş. Teksas Steak filan..  :dribble: Ne ararsan. Bekleyin bakalım. Merakla...  ;)  :biggrin:

http://etoba.com.tr/

Zr53 geldi mi :biggrin:

Yorum bağlantısı

...

Zr53 geldi mi :biggrin:

Gelmedi henüz.. Parayı göndermeden gelmez sanırım.  ;)  :biggrin: Gelir mi Okan abi?  :fiuw:  :blush:

Yorum bağlantısı

Ankara' da bildiğin yer var mı ? Hep laf hep laf, hazırladım arkadaşlar gelin organize olalım ete doyalım diyen yok. Ben fotokopiciyim getir kimlik fotokopisinin kralını çekerim. Önü arkası aynı sayfada yanyana. İstanbulda bunu yapacak iki yer var. Necdet ozalit ve Kartal kopyalama....

Çok geziyorsun bu aralar biraz beri de bulursan haberleşelim, İzmir uzak.. Ben Mengen Lee' yim.. ;)

Su an esenbogadayim abi :)3214e8fd9876114f7951eb87f9474e18.jpg
Yorum bağlantısı

Su an esenbogadayim abi :)

Samet, bi "bombaaaaa" diye bağırır mısın? :fiuw: Bağırdıktan 3 gün sonra profil resmini de değiştir..  ;)  :D

Yorum bağlantısı

:sandalye:

renklide çekebilirmisn abi :D

Yorum bağlantısı

Samet, bi "bombaaaaa" diye bağırır mısın? :fiuw: Bağırdıktan 3 gün sonra profil resmini de değiştir.. ;):D

Bi kere ucaktayim inince bombayı patlatacam yazdım olay oldu [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı

Bi kere ucaktayim inince bombayı patlatacam yazdım olay oldu [emoji23] [emoji23] [emoji23]

samet amma çok uçuyon,korkmuyonmu yavv :D

ben çok korkuyom uçaktan varmı önerin :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bu sayfaya ara vermek şahsım adına çok faydalı ama bir o kadar da zararlı10 sayfa baktım şimdi akşam nereye gidelim et yiyelim diye hanımla görüşüyoruz  :rolleyes:    :shok: Gözlerim dönük midem guruldar halde....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

samet amma çok uçuyon,korkmuyonmu yavv :D

ben çok korkuyom uçaktan varmı önerin [emoji3]

Barış abi geçen sene şubat ayından itibaren 230 kusur uçuş yaptım :) miles and smiles bana çalışıyor [emoji23] korkacak hiçbirşey yok küçücük bebekler biniyor abi korkmadan [emoji23] [emoji48]
Yorum bağlantısı

Barış abi geçen sene şubat ayından itibaren 230 kusur uçuş yaptım :) miles and smiles bana çalışıyor [emoji23] korkacak hiçbirşey yok küçücük bebekler biniyor abi korkmadan [emoji23] [emoji48]

230 :shok:

hiç düşmedin dimi :D  :D

Yorum bağlantısı

230 :shok:

hiç düşmedin dimi :D:D

Allaha şükür hiç düşmedim ama ucak maceramız çoktur özellikle ilk kez uçağa binen bayanlar yanında oturuyor sa[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı

Allaha şükür hiç düşmedim ama ucak maceramız çoktur özellikle ilk kez uçağa binen bayanlar yanında oturuyor sa[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Allah muhafaza :)

ilk bindiğimde bende öleydim :biggrin:

Yorum bağlantısı

Allah muhafaza :)

ilk bindiğimde bende öleydim [emoji3]

İki bayan bayıldı sagimda solumda ikisi de panik atak [emoji23]
Yorum bağlantısı

İki bayan bayıldı sagimda solumda ikisi de panik atak [emoji23]

:D

en iyisi belkide bu,inince ayıltsaydınız :biggrin:

Yorum bağlantısı

Adam uçakta yaşıyo  :shok:  :biggrin:

Yorum bağlantısı

:D

en iyisi belkide bu,inince ayıltsaydınız [emoji3]

Hostes sizin kadar şanslı yolcu denk gelmedi diyor bana eğer üstüme kussaydi yikatirdim ustumdekileri dedim [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Gelmedi henüz.. Parayı göndermeden gelmez sanırım.  Gelir mi Okan abi?  

Kardeşim benim bugün kargoya vere bildim para köpen olsun Asla öle derdim olmaz hele senin gibi Bir gardaşıma asla  :D  :D  :air_kiss:  :air_kiss:

Hostes sizin kadar şanslı yolcu denk gelmedi diyor bana eğer üstüme kussaydi yikatirdim ustumdekileri dedim

Ahanda buranın resmi çektim Kızımızın telefonunu bir versene resmi yolluyacamda o zaman görürüm senin şansını huhaaaaaaaaaaaaaaa  :hahahoho:  :hahahoho:  :hahahoho:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

O zaman bekardim abi [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kardeşim benim bugün kargoya vere bildim para köpen olsun Asla öle derdim olmaz hele senin gibi Bir gardaşıma asla :D:D:air_kiss::air_kiss:

Ahanda buranın resmi çektim Kızımızın telefonunu bir versene resmi yolluyacamda o zaman görürüm senin şansını huhaaaaaaaaaaaaaaa :hahahoho::hahahoho::hahahoho:

Yorum bağlantısı

samet amma çok uçuyon,korkmuyonmu yavv : D

ben çok korkuyom uçaktan varmı önerin : D

Bende çok korkuyordum abi. İlk defa birkaç ay önce iş sebebi ile mecburiyetten, hile, şiddet, tehdit ve şike ile zorla binmek zorunda kaldım.. Binmeden 30 dk önce Atarax (sakinleştirici) attım 2 tane. Tüm gün leyla leyla dolaştım. Sonra müptelası oldum.. Korkulacak bişi yokmuş. Hatta zevk bile alıyorsun.  ;)  :biggrin:

Kardeşim benim bugün kargoya vere bildim para köpen olsun Asla öle derdim olmaz hele senin gibi Bir gardaşıma asla      :air_kiss:

Ahanda buranın resmi çektim Kızımızın telefonunu bir versene resmi yolluyacamda o zaman görürüm senin şansını huhaaaaaaaaaaaaaaa  :hahahoho:  

Sağolasın abi. İşin espirisiydi. Acelemiz yok şuan için..  :flowers: Acelesi olan Köksal sanırım. Canı et istemiş.  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Bende çok korkuyordum abi. İlk defa birkaç ay önce iş sebebi ile mecburiyetten, hile, şiddet, tehdit ve şike ile zorla binmek zorunda kaldım.. Binmeden 30 dk önce Atarax (sakinleştirici) attım 2 tane. Tüm gün leyla leyla dolaştım. Sonra müptelası oldum.. Korkulacak bişi yokmuş. Hatta zevk bile alıyorsun. ;) [emoji3]

Sağolasın abi. İşin espirisiydi. Acelemiz yok şuan için.. :flowers: Acelesi olan Köksal sanırım. Canı et istemiş. ;):D

Uçak en büyük nimet bence suan hele hele vaktin değerli ise
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

e99bb0b2d186b61279d30fb6fabf11ee.jpg

Yolda sağlam bir yer keşfettik

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...