İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Okan Tansel

noluyor burada . aryu redy   :D  :D  :D  sölendi gibi yazarım beni bağlamaz yazılışı farklı okunuşu farklı huhaaaaaaaaaa

Yorum bağlantısı

Mert, onu birde tereyağında kızartarak denemeni tavsiye ederim kardeşim.  ;) El-lezzeto Mükemmelitto!  ;)  :) Afiyet olsun.

Biri Thai mi dedi. hep Et olmaz ki ama 

g8lrMZ.jpg

:D Tam caps lik bir bakış abi. Afiyet olsun.  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Obez yok burada,hepimiz et severiz :)

Kebap yiyin bol bol kebap en sağlıklı şeydir kebap şeker yemeyin ekmek yemeyin.. Şeker en tatlı zeheerdir  :D

Yorum bağlantısı

Obez yok burada,hepimiz et severiz :)

Abicim Obez Konu dedim Obez var demedim ki :) 

Çok açım çok [emoji37]

8a07b1a1436f5969354e39954ea7c0e5.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
(düzenlendi)

Ooo seafood a falan girmis Hasmet Bey [emoji23]

Abicim Obez Konu dedim Obez var demedim ki :)

Çok açım çok [emoji37]

Obez kesinlikle varrrrr[emoji23] tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yumurtayı fazla pişirmişler, olmamış Samet..  :i-ih: Benim puanım 3.  ;)  :D Afiyet olsun.  :flowers:

Sağolasın abicim. Bakarsın yolumuz senin o taraflara da düşer :) Bizim Sektör e Yakın bi bölgedesin ;) Sizin Oranın Kahvaltısını da yaparız

Ooo seafood a falan girmis Hasmet Bey [emoji23]

Obez kesinlikle varrrrr[emoji23]

Sen varsın abla gizli obez. bu hastalık çok sinsidir Obezden daha tehlikelidir. Gizli şeker gibi düşün :p

Yorum bağlantısı

Sağolasın abicim. Bakarsın yolumuz senin o taraflara da düşer :) Bizim Sektör e Yakın bi bölgedesin ;) Sizin Oranın Kahvaltısını da yaparız

Sen varsın abla gizli obez. bu hastalık çok sinsidir Obezden daha tehlikelidir. Gizli şeker gibi düşün :p

Beklerim Samet..  :flowers:

Yorum bağlantısı

bizim burda bir tatlıcı var,pef süper ötesi :biggrin:

Abi Gözüm yollarda kalmışdı valla Dedim Barış Abi gelir onların tatlıcıyı bi anar kullaklarını çınlatır :p

Yorum bağlantısı

Abi Gözüm yollarda kalmışdı valla Dedim Barış Abi gelir onların tatlıcıyı bi anar kullaklarını çınlatır :p

gel bigün :biggrin:

Yorum bağlantısı

İstanbula yolum düşüyor 3 hafta önce uskudarda idim

aa,haber ver,sabiha gökçene inmiyonmu hiç,uğra buraya

Yorum bağlantısı

Samet bir bilinmeze doğru yol alıyorsun bizim oralar neresi hala bilmiyoruz çünkü  :biggrin:

ah doğuş ah,mekanlardan foto da atıyorum,sizin için mekanda buluyorum ama nafile :D

Yorum bağlantısı

ah doğuş ah,mekanlardan foto da atıyorum,sizin için mekanda buluyorum ama nafile :D

Bir şampiyon sonrasında da  :nargile:  yapsak mı diyecem ama...piuwww nerdeee o günler  :D

Yorum bağlantısı

Bir şampiyon sonrasında da  :nargile:  yapsak mı diyecem ama...piuwww nerdeee o günler  :D

bana uyar,topla ekibi

şampiyondan ziyade başka bir kokoreçci var bizim burda akıllara ziyan :biggrin:

Yorum bağlantısı

aa,haber ver,sabiha gökçene inmiyonmu hiç,uğra buraya

abi bizim şirket Ofis merterde O yüzden olursa uçuş Atatürkten oluyor genelde. Ama geçen Hakan abiyLe buşuştuğumuz gibi istanbul programım olursa öğrendim marmaray metrobüs falan bi akşam gelirim ziyaretine ortada bi yerde buluşuruz :D Genelde Şöför Bıraktığı için istanbulda ulaşımdan pek bihaberim :D

bana uyar,topla ekibi

şampiyondan ziyade başka bir kokoreçci var bizim burda akıllara ziyan :biggrin:

Ben Bakırköyde Şampiyona gittim malesef kokoreçten soğumak üzereydim.

Yorum bağlantısı

Aklıma bu ilan geldi[emoji23] [emoji23]

Konu pek hayırlı bir yere gitmiyor Samet acil birkaç yemek fotosu daha paylaş  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...