İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Yumuşak ise korkma,yemeye devam et :)

Malesef sert abi tuğla var [emoji23] [emoji23] [emoji12] tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yuhhhh diyorum pişmişini hiç görmeyelim ayıp. :shok:  :shok:  Afiyet olsun kardeşim

Yorum bağlantısı

Özür dileyerek paylaşıyorum vee o zaman danssss [emoji133] [emoji133]

Bence de özür dilemelisin Samet. Ziyan etmişsin güzelim pirzolaları. Onlar şöyle güzel bir mangal ızgarasına layıklar. Fırında tepside görmek acı veriyor..  :(  :p  :D Afiyet olsun kardeşim.  :flowers:

Yol üstü lezzetleri. [emoji5]

Abi yol üzeri değil de, merdiven altı gibi daha çok. Dikkat et kendine..  ;)  :biggrin: Afiyet olsun.  :flowers:

Yorum bağlantısı

Bence de özür dilemelisin Samet. Ziyan etmişsin güzelim pirzolaları. Onlar şöyle güzel bir mangal ızgarasına layıklar. Fırında tepside görmek acı veriyor..  :(  :p  :D Afiyet olsun kardeşim.  :flowers:

ızgara mangal nereye kadar abi :) Değişiklik her zaman iyidir :) Söylemesi ayıp lokum kıvamında olmuş :p

Yorum bağlantısı

ızgara mangal nereye kadar abi :) Değişiklik her zaman iyidir :) Söylemesi ayıp lokum kıvamında olmuş :p

İşin şakası kardeşim. Güzel olmuştur eminim. Afiyet olsun. Lakin aklında bulunsun, yağ oranı fazla olan etler (kuzu eti, yağlı köfte, yağlı balık vs) fırın/ tava vb gibi kapalı kaplarda pişirildiğinde, yağları yemekle birlikte kalır ve bazen sağlıksız durumlar ortaya çıkabilir.. ;) Ama bu benim umrumda mı? Değil. Devam..  ;)  :D

Yorum bağlantısı

İşin şakası kardeşim. Güzel olmuştur eminim. Afiyet olsun. Lakin aklında bulunsun, yağ oranı fazla olan etler (kuzu eti, yağlı köfte, yağlı balık vs) fırın/ tava vb gibi kapalı kaplarda pişirildiğinde, yağları yemekle birlikte kalır ve bazen sağlıksız durumlar ortaya çıkabilir.. ;) Ama bu benim umrumda mı? Değil. Devam..  ;)  :D

Teşekkürler abi aklımda bulunsun :)

Yorum bağlantısı

Öğlen tepsi kebabını, akşama ise;[emoji15]

34e0fed14b5d9d9cdf9db7bdcaf7d407.jpg

Çok fenaydı çooook. Tam anlamıyla yöresel bir lezzet. Teşekkür ederim kardeşim. Allah mutluluğunu daim etsin.

Bu sarımsakların yapımında özel birşeyler konuluyor mu güveç içine? Yoksa sadece sarımsak/ yağ fırına mı veriliyor acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu sarımsakların yapımında özel birşeyler konuluyor mu güveç içine? Yoksa sadece sarımsak/ yağ fırına mı veriliyor acaba?

Detay sormadım. Söylemezler. Ama yağ var sanırım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Detay sormadım. Söylemezler. Ama yağ var sanırım.

Normal ayçiçek yağı ve kırmızı toz biberle bir deneyeyim.  :)

Yorum bağlantısı

sadece sarımsak 

Abi, bir gurme olarak bunun tam olarak yapılışını tarif eder misin reja etsem?  :unsure2: Görüntü enfes-ül dehşet el kebir..  :dribble:

Yorum bağlantısı

Abi, bir gurme olarak bunun tam olarak yapılışını tarif eder misin reja etsem?  :unsure2: Görüntü enfes-ül dehşet el kebir..  :dribble:

yapamazsın uğraşma,oraya gidip yemen lazım  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Abi, bir gurme olarak bunun tam olarak yapılışını tarif eder misin reja etsem? :unsure2: Görüntü enfes-ül dehşet el kebir.. :dribble:

Gurme yer ahci ya sor abi sen [emoji23] [emoji23] yada Barış abilerin orda bunu çok güzel yaparlar ustaya soruversin [emoji106] [emoji41]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...