Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Samet Daz yazdı: Göbeği çeksen kafi abi Kas demek istedin sanırım [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Hakan Erken yazdı: Kas demek istedin sanırım [emoji23] Doğru söyledin bendeki göbeğin yanında kas seninki Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Samet Daz yazdı: Doğru söyledin bendeki göbeğin yanında kas seninki Yumuşak ise korkma,yemeye devam et Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 (düzenlendi) Hakan Erken yazdı: Yumuşak ise korkma,yemeye devam et Malesef sert abi tuğla var [emoji23] [emoji23] [emoji12] 10 Şubat 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Samet Daz yazdı: Malesef sert abi tuğla var [emoji23] [emoji23] [emoji12] O zaman bizdansın [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Mert Gülkokan yazdı: Kardeşim rodosta şu an. 900 gram dana eti fiyatı 11.5 euro restorantta 1 kişilik mi bu Mert? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Özür dileyerek paylaşıyorum vee o zaman danssss [emoji133] [emoji133] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 yuhhhh diyorum pişmişini hiç görmeyelim ayıp. Afiyet olsun kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Samet Daz yazdı: Özür dileyerek paylaşıyorum vee o zaman danssss [emoji133] [emoji133] Bence de özür dilemelisin Samet. Ziyan etmişsin güzelim pirzolaları. Onlar şöyle güzel bir mangal ızgarasına layıklar. Fırında tepside görmek acı veriyor.. Afiyet olsun kardeşim. Mükremin Kocataşkın yazdı: Yol üstü lezzetleri. [emoji5] Abi yol üzeri değil de, merdiven altı gibi daha çok. Dikkat et kendine.. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Kerem Minaz yazdı: Bence de özür dilemelisin Samet. Ziyan etmişsin güzelim pirzolaları. Onlar şöyle güzel bir mangal ızgarasına layıklar. Fırında tepside görmek acı veriyor.. Afiyet olsun kardeşim. ızgara mangal nereye kadar abi Değişiklik her zaman iyidir Söylemesi ayıp lokum kıvamında olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Samet Daz yazdı: ızgara mangal nereye kadar abi Değişiklik her zaman iyidir Söylemesi ayıp lokum kıvamında olmuş İşin şakası kardeşim. Güzel olmuştur eminim. Afiyet olsun. Lakin aklında bulunsun, yağ oranı fazla olan etler (kuzu eti, yağlı köfte, yağlı balık vs) fırın/ tava vb gibi kapalı kaplarda pişirildiğinde, yağları yemekle birlikte kalır ve bazen sağlıksız durumlar ortaya çıkabilir.. Ama bu benim umrumda mı? Değil. Devam.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Kerem Minaz yazdı: İşin şakası kardeşim. Güzel olmuştur eminim. Afiyet olsun. Lakin aklında bulunsun, yağ oranı fazla olan etler (kuzu eti, yağlı köfte, yağlı balık vs) fırın/ tava vb gibi kapalı kaplarda pişirildiğinde, yağları yemekle birlikte kalır ve bazen sağlıksız durumlar ortaya çıkabilir.. Ama bu benim umrumda mı? Değil. Devam.. Teşekkürler abi aklımda bulunsun Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Mükremin Kocataşkın yazdı: Öğlen tepsi kebabını, akşama ise;[emoji15] Çok fenaydı çooook. Tam anlamıyla yöresel bir lezzet. Teşekkür ederim kardeşim. Allah mutluluğunu daim etsin. Bu sarımsakların yapımında özel birşeyler konuluyor mu güveç içine? Yoksa sadece sarımsak/ yağ fırına mı veriliyor acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Serdar Yaman yazdı: Acıktık beaaaa Bomba bomba.com geliyor birazdan sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Kerem Minaz yazdı: Bu sarımsakların yapımında özel birşeyler konuluyor mu güveç içine? Yoksa sadece sarımsak/ yağ fırına mı veriliyor acaba?Detay sormadım. Söylemezler. Ama yağ var sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Mehmet Kaya yazdı: Detay sormadım. Söylemezler. Ama yağ var sanırım. Normal ayçiçek yağı ve kırmızı toz biberle bir deneyeyim. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Mehmet Kaya yazdı: Detay sormadım. Söylemezler. Ama yağ var sanırım. sadece sarımsak Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Barış Ünal yazdı: sadece sarımsak Abi, bir gurme olarak bunun tam olarak yapılışını tarif eder misin reja etsem? Görüntü enfes-ül dehşet el kebir.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Kerem Minaz yazdı: Abi, bir gurme olarak bunun tam olarak yapılışını tarif eder misin reja etsem? Görüntü enfes-ül dehşet el kebir.. yapamazsın uğraşma,oraya gidip yemen lazım Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Kerem Minaz yazdı: Abi, bir gurme olarak bunun tam olarak yapılışını tarif eder misin reja etsem? Görüntü enfes-ül dehşet el kebir.. Gurme yer ahci ya sor abi sen [emoji23] [emoji23] yada Barış abilerin orda bunu çok güzel yaparlar ustaya soruversin [emoji106] [emoji41] Yorum bağlantısı
Recommended Posts