Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Tüh bıçakla kıymışım Demek ki [emoji17][emoji17][emoji17][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Enfesü ala yem yem ımmmmm mis mis 9 Şubat 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Misafir kıymetli ve değerli olduğunda robot değil bıçakla kıyılır malzeme. Kilis veya Anteke(Antakya) tava. Bugün değerli kıymetli abim dostum Mükremin Abim ailesi ile ziyaretime geliyor. Vallahi bravo, bildigimiz sanat eseri[emoji85] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 ooo harika okaniafiyet olsun,bunca yıllık gurmeyim,izmirde böyle adana yapan görmedim Enfesü ala yem yem ımmmmm mis mis Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Vallahi bravo, bildigimiz sanat eseri[emoji85]Teşekkür Ederim. Misafir özel olunca özeniliyor [emoji106] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Enfesü ala yem yem ımmmmm mis mis Her şey iyi güzelde kardeşim şu yakın çekimlerin olmasa daha iyidi be, tam ciğerden vuruyor bu resimler vallahi Afiyet bal şeker olsun Okan'cım... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 ooo harika okaniafiyet olsun,bunca yıllık gurmeyim,izmirde böyle adana yapan görmedim Kardeşim benim daha iyi lezetler senin azına laik olsun bu ürünlerde şöyle 40 yıllık bir gurme gelsede tatsa diye bağrıyor bilesin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Kardeşim benim daha iyi lezetler senin azına laik olsun bu ürünlerde şöyle 40 yıllık bir gurme gelsede tatsa diye bağrıyor bilesin Sonradan gurme Barış [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Her şey iyi güzelde kardeşim şu yakın çekimlerin olmasa daha iyidi be, tam ciğerden vuruyor bu resimler vallahi Afiyet bal şeker olsun Okan'cım... Serhan Abim benim en güzelleri senin olsun şifa olsun inşallah ve haklısın o yakın çekim beni bile bitiriyor yeniden tetikliyor. Sonradan gurme Barış [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Mehmet'im desene dükkan kapattırır. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Serhan Abim benim en güzelleri senin olsun şifa olsun inşallah ve haklısın o yakın çekim beni bile bitiriyor yeniden tetikliyor. Mehmet'im desene dükkan kapattırır. Yorum yok. Daha iyisini yemediği için yediği herşeyi beğenen sonradan çakma gurme [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Kardeşim benim daha iyi lezetler senin azına laik olsun bu ürünlerde şöyle 40 yıllık bir gurme gelsede tatsa diye bağrıyor bilesin tabiki oraya gidecez,her yere yetişemiyorum Yorum yok. Daha iyisini yemediği için yediği herşeyi beğenen sonradan çakma gurme [emoji23][emoji23][emoji23] aa lütfen rica ederim,beni bilir herkes Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 tabiki oraya gidecez,her yere yetişemiyorum aa lütfen rica ederim,beni bilir herkes İçi beni dışı seni misali [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 İçi beni dışı seni misali [emoji23][emoji23][emoji23] Mehmetim Hakan pek görünmüyor. sizin diloğunuz bir başka bir sorun yok demi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Mehmetim Hakan pek görünmüyor. sizin diloğunuz bir başka bir sorun yok demi ? Bir başka derken başkanım [emoji23][emoji23][emoji23]Ben İstanbul'dayken çok yoruldu. Dinleniyor şimdi [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bir başka derken başkanım [emoji23][emoji23][emoji23] Ben İstanbul'dayken çok yoruldu. Dinleniyor şimdi [emoji23][emoji23][emoji23] o bir başkayı açmayalım özelmiş diyorlar offf fena : afiyet olsun şifa olsun 1 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 veee bomba... Abi neresi burasi kesinlikle bomba vallahi Bende gidip patlatmak isityom bu bombayi #heyecandaneliayagititreyenadamsmileysi [emoji1] Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Abi neresi burasi kesinlikle bomba vallahi Bende gidip patlatmak isityom bu bombayi #heyecandaneliayagititreyenadamsmileysi [emoji1] taner burası Mezitli Viranşehir de şef İbo var. Onun özel yemeği. Ballı kebap ismi. 1 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 taner burası Mezitli Viranşehir de şef İbo var. Onun özel yemeği. Ballı kebap ismi.Iyi bilirim sef ibo yu abi en kisa zamanda ...... 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Osman Şef ten bıçak arası kıyma yapma sanatı etin son hali ve benim işim yemek masasına kadar bitti:=) sonrasın da daha önce de bahsettiğim gibi bizim milli böreğimiz yapıldı, buda olmuş pişmiş hali; 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Misafir kıymetli ve değerli olduğunda robot değil bıçakla kıyılır malzeme. Kilis veya Anteke(Antakya) tava. Bugün değerli kıymetli abim dostum Mükremin Abim ailesi ile ziyaretime geliyor. kıyma için de bıçak kıyması gerekirse, ne zaman istersen, boğaz tokluğuna çalışırım :=) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Mehmet Hocam canımı çektirdi veee bomba.. [emoji41] Yan yemek olarak kremalı patates. Yorum bağlantısı
Recommended Posts