Emre Öğüt 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Hakiki et budur gerisi hikayedir [emoji39] 4 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Hakiki et budur gerisi hikayedir [emoji39]/quote] Uzmani konusuyor inanirim [emoji6] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Hakiki et budur gerisi hikayedir [emoji39]/quote] Uzmani konusuyor inanirim [emoji6] sağol Özlem abla Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 böööööö arkadaş adam etle bitişik.malzemenin iyisi onda olmucakta bizdemi olacak .Afiyet olsun kardeşim muhteşem görünüyor. lezzeti muamma tabi tadamadık ya onda hihihihih Zorla davet ettirmede bu olsa gerek 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 böööööö arkadaş adam etle bitişik.malzemenin iyisi onda olmucakta bizdemi olacak .Afiyet olsun kardeşim muhteşem görünüyor. lezzeti muamma tabi tadamadık ya onda hihihihih Zorla davet ettirmede bu olsa gerek Hemen en yakinda 3 Subat var Davete ne hacet Ankaralilar size kucak acar [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 böööööö arkadaş adam etle bitişik.malzemenin iyisi onda olmucakta bizdemi olacak .Afiyet olsun kardeşim muhteşem görünüyor. lezzeti muamma tabi tadamadık ya onda hihihihih Zorla davet ettirmede bu olsa gerek [emoji3] Sağolasın okan abi bir kez daha seni davet ediyorum Eti'n en hasını sana saklıyorum [emoji1] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 15 sayfadır resimleri tek tek inceledim ve ağzımın suyu aktı, elim fark etmeden telefona gitmiş ve baktım yemekhane ile görüşüyorum; yemek ne dedim bugün Kuru fasülye diyince yıkıldım. Malum işyeride dağ başı olunca ben müsadenizi isteyeyim istikamet yemekhane'ye Kahretsin arızada çıkmadı ki bugün Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 [emoji3] Sağolasın okan abi bir kez daha seni davet ediyorum Eti'n en hasını sana saklıyorum [emoji1] ALLAH razı olsun kardeşim 15 sayfadır resimleri tek tek inceledim ve ağzımın suyu aktı, elim fark etmeden telefona gitmiş ve baktım yemekhane ile görüşüyorum; yemek ne dedim bugün Kuru fasülye diyince yıkıldım. Malum işyeride dağ başı olunca ben müsadenizi isteyeyim istikamet yemekhane'ye Kahretsin arızada çıkmadı ki bugün Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Annemin 2 senedir her sabah 7 kalkıp üşenmeden, sıkılmadan benim için hazırladığı ara öğünlerimden sadece biri, ızgara et salata ara öğün şart Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Annemin 2 senedir her sabah 7 kalkıp üşenmeden, sıkılmadan benim için hazırladığı ara öğünlerimden sadece biri, ızgara et salata ara öğün şart Ara'sı buysa Ana'sı nasıldır merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Ara'sı buysa Ana'sı nasıldır merak ediyorum. Anası bundan fazla tabi ki abi, ama oda her zaman sağlıklı Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Annemin 2 senedir her sabah 7 kalkıp üşenmeden, sıkılmadan benim için hazırladığı ara öğünlerimden sadece biri, ızgara et salata ara öğün şart çooook kısmetlisin.. Allah Annene hayırlı uzun ömürler versin... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 çooook kısmetlisin.. Allah Annene hayırlı uzun ömürler versin... Amin abi Allah başımızdan eksik etmesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Misafirim ağır. Beraber ziyafet Devamı birazdan 3 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 yarasın şifa olsun, Ali Hocama da Selamlar... 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Tatlısız olmazdı işte şimdi bittim, bu nedir ya! sivas bile timiurdan böyle zulüm görmedi, pideymiş, şiş mis hiç biri cezbetmedi beni ama bu başka bir şey.. :=) 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts