İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Sabah Sabah canım bu kadarını aldı abi ballı çikolatalı muz ananas ve ballı ceviz içi :) Sonra sıkıntı oluyor iş yerinde kuvvetli olmak lazım :D

Kendine dikkat et..  ;) Yok yok, başkaları kendine dikkat etsin bence..  :yes:  ;)  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sabah Sabah canım bu kadarını aldı abi ballı çikolatalı muz ananas ve ballı ceviz içi :) Sonra sıkıntı oluyor iş yerinde kuvvetli olmak lazım :D

İşyerine artık koşarak gitmişsindir herhalde :) 

Yorum bağlantısı
Misafir

İşyerine artık koşarak gitmişsindir herhalde :) 

Yok abi Şöför alıyor :) Ama iş yerinde oturma şansım fazla olmuyor çok yoğun :D Cevizle balla takviyeliyoruz işte :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Kendine dikkat et..  ;) Yok yok, başkaları kendine dikkat etsin bence..  :yes:  ;)  :D  :D

ehehehe  :D  :D  :exc1:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

2 güdür bir tek ileti yazmadım forma sırf şuanı yaşaya bilmek için. çok zordu inanın elim kılavye ye gitti geri geldi her seferinde ama sabrettim ve sonuş 5000. mesajımı bu konuda bu resimlerle kutluyorum huhaaaaaaa     :sandalye:  :sandalye:

Açılış

nLoD2a.jpg

vn7DRD.jpg

Başlangıç

1M0orb.jpg

L106Ez.jpg

rZvDRz.jpg

hucummmmm

7MZLPr.jpg

PPzVBb.jpg

ve bitiş 

gZRGyQ.jpg

Alakasız ama sabah kahvaltim günaydın herkese

Fena  :exc1: . Afiyet olsun kardeşim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

2 güdür bir tek ileti yazmadım forma sırf şuanı yaşaya bilmek için. çok zordu inanın elim kılavye ye gitti geri geldi her seferinde ama sabrettim ve sonuş 5000. mesajımı bu konuda bu resimlerle kutluyorum huhaaaaaaa     

5000.mesaja yakışır bir kutlama olmuş, 10.000. mesajında neler olur tahmin edebiliyorum abi :D

Yorum bağlantısı
Misafir

2 güdür bir tek ileti yazmadım forma sırf şuanı yaşaya bilmek için. çok zordu inanın elim kılavye ye gitti geri geldi her seferinde ama sabrettim ve sonuş 5000. mesajımı bu konuda bu resimlerle kutluyorum huhaaaaaaa     :sandalye:  :sandalye:

Okan abi afiyet bal şeker bal olsun :) Etler fena görünmedi gözüme neresi burası izmirdeyken orayıda bi deneyelim :p

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

5000.mesaja yakışır bir kutlama olmuş, 10.000. mesajında neler olur tahmin edebiliyorum abi :D

E bir kuzu çeviririk heralde inşallah sizlerle beraber olur hemide. kardeşim benim

Okan abi afiyet bal şeker bal olsun :) Etler fena görünmedi gözüme neresi burası izmirdeyken orayıda bi deneyelim :p

ALLAH razı olsun kardeşim Ulukent köyü içinde ulukent kasabı menemene doğru giderken on numara bir yerdir. etler kendi besileri şimdi 1 ay içinde çorbacıda açıyorlar yanına offff

sen beni ara ben götürüm seni kardeşim  ;)

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

E bir kuzu çeviririk heralde inşallah sizlerle beraber olur hemide. kardeşim benim

ALLAH razı olsun kardeşim Ulukent köyü içinde ulukent kasabı menemene doğru giderken on numara bir yerdir. etler kendi besileri şimdi 1 ay içinde çorbacıda açıyorlar yanına offff

Köy falan bilmem abi yokmu alsancak da falan bir yer [emoji23] çok bir yer bilmios biz [emoji378] [emoji379] [emoji12]
Yorum bağlantısı
Misafir

İnşallah abi inşallah bize tek kuzu yetmez ama  :exc1:  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Köy falan bilmem abi yokmu alsancak da falan bir yer [emoji23] çok bir yer bilmios biz [emoji378] [emoji379] [emoji12]

Alsancakta bildim bir tek topcu var şiş üzerine kardeşim

İnşallah abi inşallah bize tek kuzu yetmez ama  :exc1:  :D

Bir sürü ayarlarık ozaman nedek  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Alsancakta bildim bir tek topcu var şiş üzerine kardeşim

Nerdeyse her akşam ordayız :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Nerdeyse her akşam ordayız :D

:D  :D

ortalama 2,5 yıldır gitmedim alsanca   :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

:D  :D

ortalama 2,5 yıldır gitmedim alsanca   :biggrin:

O zamanlar buralar hep dutlukmuş abi :p  Şimdi çiçek açmış yeşermiş  :fiuw:  :exc1:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

O zamanlar buralar hep dutlukmuş abi :p  Şimdi çiçek açmış yeşermiş  :fiuw:  :exc1:

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

2 güdür bir tek ileti yazmadım forma sırf şuanı yaşaya bilmek için. çok zordu inanın elim kılavye ye gitti geri geldi her seferinde ama sabrettim ve sonuş 5000. mesajımı bu konuda bu resimlerle kutluyorum huhaaaaaaa :sandalye: :sandalye:

Açılış

Başlangıç

hucummmmm

ve bitiş

Fena :exc1: . Afiyet olsun kardeşim

Pişiren ustaaa işi biliyor.[emoji106] [emoji106]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

40.000 de kuzu kesiyorum gel  :D

vaşşşşşş gelem gardaşım benimmm

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

son hali :shok:

09f97190589d4161277e10e0f737c212.jpg

[emoji317][emoji317][emoji317][emoji317][emoji317][emoji317][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Afiyet olsun Emre.. Bu nedir kardeşim?

kuzu bifteği (külbası) soğan ve sarımsakla terbiye ettik Kerem abi sonrası malum el yapımı döner gibi oldu bir nevi :)

Bu arada teşekkür ederim Kerem abi [emoji39]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...