Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 ibansız da göndeririz ayıp ettin ve adresi:=) köfte hangisi? balaban mı? istasyon mu? salçalı mı? Balaban.. Şu eski evlerin oradaki incik boncuk satan han karşısındaki yerden. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Balaban.. Şu eski evlerin oradaki incik boncuk satan han karşısındaki yerden. evet odunpazarı evleri ve meydanı.. yarasın diyeceğim ama geç kalmışım yaramış zaten:=) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 ibansız da göndeririz ayıp ettin ve adresi:=) köfte hangisi? balaban mı? istasyon mu? salçalı mı? Evet Balaban köfte. Güzeldi. Ama porsiyonları çocuk doyuran. Şükür ki tok gittik İbansız olmaz. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Evet Balaban köfte. Güzeldi. Ama porsiyonları çocuk doyuran. Şükür ki tok gittik İbansız olmaz. insan sağlığına duyarlı bir esnafımız var, kilonuza dikkat edin diye porsiyondan kısıyorlar, tamamen duygusal :=) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 insan sağlığına duyarlı bir esnafımız var, kilonuza dikkat edin diye porsiyondan kısıyorlar, tamamen duygusal :=) Ona mı kaldı derdi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 insan sağlığına duyarlı bir esnafımız var, kilonuza dikkat edin diye porsiyondan kısıyorlar, tamamen duygusal :=)O esnaf burda olsa duygusunu alır lallik edeler[emoji23] [emoji91] Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 O esnaf burda olsa duygusunu alır lallik edeler[emoji23] [emoji91] İnşaAllah geleceğim yerinde göreceğim, yiyeceğim:=) bu arada; antalya da bizim esnafımızdan daha duygusal esnafta var:=) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 O esnaf burda olsa duygusunu alır lallik edeler[emoji23] [emoji91]Aklıma Maraş'ta kasabın dediği geldi. [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 İnşaAllah geleceğim yerinde göreceğim, yiyeceğim:=) bu arada; antalya da bizim esnafımızdan daha duygusal esnafta var:=) Bak Malatya'da esnaf 4 kişi geliyor deyince Artık yeter ana yemeği getir dedim şefe yoksa yakacağım burayı dedim Bu sadece yarısı Sıcak yeni fırından çıkmış sufle. İşte esnaf böyle olur. Gözünü gönlünü karnını doyuran esnaf. 3 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Sıramı alim İskenderun'dan devam [emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Kaburga dolmalar ı da telef oldu ya la ... Akıl edip neden paketletmedik Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 ya kardeşim esnafı olan var olmayan var, yapmayın yaa :=) Bak Malatya'da esnaf 4 kişi geliyor deyinceİşte esnaf böyle olur. Gözünü gönlünü karnını doyuran esnaf. bu arada esnafınızın kullandığı döküm ızgara vs bizim esnafdan, yaaa naber :=) neyse afiyet bal şeker olsun, yarasın.. dediğim gibi İnşaAllah bir günbu arada çok kötü bir huyum damağım var küçük başda erkek hayvanı yiyemiyorum, ben gediğimde mümkünse dişi olsun.. :=) Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 ya kardeşim esnafı olan var olmayan var, yapmayın yaa :=) bu arada esnafınızın kullandığı döküm ızgara vs bizim esnafdan, yaaa naber [emoji14] :=) neyse afiyet bal şeker olsun, yarasın.. dediğim gibi İnşaAllah bir gün bu arada çok kötü bir huyum damağım var küçük başda erkek hayvanı yiyemiyorum, ben gediğimde mümkünse dişi olsun.. :=) Sapik[emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Hep et, hep et, bu ne yahu! Buharda sebze! Ohhhh, mis gibi. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 (düzenlendi) Sapik[emoji1] doğru kelime ve tespit; "yazik" olacaktı :=) 13 Ocak 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Balaban.. Şu eski evlerin oradaki incik boncuk satan han karşısındaki yerden. Evet Balaban köfte. Güzeldi. Ama porsiyonları çocuk doyuran. Şükür ki tok gittik İbansız olmaz. O esnaf burda olsa duygusunu alır lallik edeler[emoji23] [emoji91] Osmanı yalnız gördünüz yükleniyorsunuz,ama Balabana laf ettirmem arkadaş [emoji100][emoji379] Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Biliyorum yanlış yerdeyim ama arada bir burayada uğramak lazım ) Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 (düzenlendi) evet balaban köfteye laf yok ( ben her ne kadar pek sevmesem de) memleketimindir candır :=) porsiyonları az yaparlar çünkü tadı damadığın da kalsın da bir daha gelsin diye ayrıca eğer bir daha gelirseniz Abdüsselam dan kebabını yiyin yada yiyelim, balaban kebabı yani.. 13 Ocak 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Bak Malatya'da esnaf 4 kişi geliyor deyince Artık yeter ana yemeği getir dedim şefe yoksa yakacağım burayı dedim Bu sadece yarısı Sıcak yeni fırından çıkmış sufle. İşte esnaf böyle olur. Gözünü gönlünü karnını doyuran esnaf. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Osmanı yalnız gördünüz yükleniyorsunuz,ama Balabana laf ettirmem arkadaş [emoji100][emoji379] Performansınız düşmüş [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Osmanı yalnız gördünüz yükleniyorsunuz,ama Balabana laf ettirmem arkadaş [emoji100][emoji379] Hacı sen iyi okumadın galiba. Balabana laf eden yok. Keşke olsa da yesek dedik. Ama porsiyon 1/2 dedik. Çocuk menüsü. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Hep et, hep et, bu ne yahu! Buharda sebze! Ohhhh, mis gibi. He he ... Gerdanı beşi birlikleri götür .suyuna yeşillik pişir.üstüne budu yatır mideye ....[emoji1] [emoji1] [emoji1] Sonra ben yeşillik yedim... Yemezler üstadd[emoji8] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 He he ... Gerdanı beşi birlikleri götür .suyuna yeşillik pişir.üstüne budu yatır mideye ....[emoji1] [emoji1] [emoji1] Sonra ben yeşillik yedim... Yemezler üstadd[emoji8] Yok la aradım. Sefilleri oynuyordu. Yenge ambargo koymuş 2 gün et 5 gün haşlanmış tuzsuz yağsız sebze ıyyyyyyyyyyyy. Ben de yemek sepetini aradım. 30 dk sonra Mükremin abi bodrumda birşey aramaya gitmişti en son Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Osmanı yalnız gördünüz yükleniyorsunuz,ama Balabana laf ettirmem arkadaş [emoji100][emoji379]Seni balabana ek porsiyon yapacam .Sen duuuuuur. İşbirlikcinle beraber kıstıracam bigün sizi biryerde[emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji379] [emoji379] [emoji379] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Bu bölgenin esnafının gönlü bol hacımmmm. Seni balabana ek porsiyon yapacam .Sen duuuuuur. İşbirlikcinle beraber kıstıracam bigün sizi biryerde[emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji379] [emoji379] [emoji379] La bi git hala aynı yerde dönüp duruyor ya kardeşim esnafı olan var olmayan var, yapmayın yaa :=) bu arada esnafınızın kullandığı döküm ızgara vs bizim esnafdan, yaaa naber :=) neyse afiyet bal şeker olsun, yarasın.. dediğim gibi İnşaAllah bir gün bu arada çok kötü bir huyum damağım var küçük başda erkek hayvanı yiyemiyorum, ben gediğimde mümkünse dişi olsun.. :=) nerdennnnnnnnnnnnnnnnn Neeeeeeeeeee dişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts