İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

burda yesen bida gitmezsin kazaskere :D

Bu cümle hiç yabancı gelmedi bana  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

ünlü bir gurme sözüdür bu :D

Gurme kelimesini duyunca eskiden aklıma Vedat Milor yada Ayhan Sicimoğlu gelirdi. Şimdi anında çubuk kraker geliyor aklıma. :unsure2:  Harcadınız gül gibi gurmeleri. :sandalye:

Yorum bağlantısı
Misafir

Gurme kelimesini duyunca eskiden aklıma Vedat Milor yada Ayhan Sicimoğlu gelirdi. Şimdi anında çubuk kraker geliyor aklıma. :unsure2:  Harcadınız gül gibi gurmeleri. :sandalye:

:D  :D  :D 

zamane gurmeleri  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

:D  :D  :D

zamane gurmeleri  :biggrin:

:D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Uzun zamandır yemiyordum desemde inanmayın habire yiyorum :D Dün yine patlattık kokoları 

Ah bunu demeyeydin buraya atmayaydın iyiydi. bir kıymetli abime sözüm var hal gidemedim yanına  :fiuw:

Buda benden

Ya gardaşım bir durya senin yüzünden iflas edecem. buldumuz şeylerde bunlara sadece benzi tadı vermi olan bize oli  :dribble:  :dribble:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Zehiri verip köşeme çekilirim [emoji216][emoji216][emoji216][emoji216][emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Ah bunu demeyeydin buraya atmayaydın iyiydi. bir kıymetli abime sözüm var hal gidemedim yanına  :fiuw:

Midye dolmaların resmini iyi ki buraya atmamışım o zaman  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Su an yoldayim birazdan tesiste durup burayı bombalayacam [emoji317] [emoji378] [emoji379]

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

O domatesler kalmış otur sıfır [emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:shok:  :shok:  :shok: yok artık kardeşim izmirde yenecek şey bırakmadın yaaaa   :crazy:

Afiyet şeker olsun

Yorum bağlantısı
Misafir

:shok::shok::shok: yok artık kardeşim izmirde yenecek şey bırakmadın yaaaa :crazy:

Afiyet şeker olsun

Okan abi izmir de değilim memlekete geçiyorum da bi yerde durduk havaalanında yiyecek birşey yok [emoji23]

O domatesler kalmış otur sıfır [emoji23][emoji23][emoji23]

Domatesler ekşi idi malesef yiyemedim hocam bi kanaat daha kullansak [emoji23] [emoji48]
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Okan abi izmir de değilim memlekete geçiyorum da bi yerde durduk havaalanında yiyecek birşey yok [emoji23]

Domatesler ekşi idi malesef yiyemedim hocam bi kanaat daha kullansak [emoji23] [emoji48]

O zaman 100 [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

O zaman 100 [emoji23][emoji23]

Böyle yemek yemeye devam edersem 100 ü alacam zaten [emoji23]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

100+100 diyim dahada dimim tecrübeyle sabit  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hani maydanozlar nerde hani? [emoji1]
Yorum bağlantısı
Misafir

Bizim burda maydonozda koyuyolar,of of tatman lazım :D

Yorum bağlantısı
Misafir

1.5 kilo etin içinde maydonoz mu aradin abi [emoji23]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...