Serdar Yaman 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Başım döndü beeee [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Dua edin bu konuya yazmıyorum.[emoji48] [emoji379] Sıkıyorsa yaz Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Sıkıyorsa yaz [emoji3]Sizi düşünüyorum olum .Nekadar hassas Yeriniz varsa şişer valla. Bide iki günde 10 sayfa atar.forum bizim forumumuz.işgaliyet e karşıyım[emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Sizi düşünüyorum olum . Nekadar hassas Yeriniz varsa şişer valla. Bide iki günde 10 sayfa atar.forum bizim forumumuz.işgaliyet e karşıyım[emoji41] Sen yine de yazma, tamponların sağlam kalsın. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Yine bekarlık dimi? evli olsam da her akşam bana böyle çekirdek pişirir mi dersin biricikim:=) evlenipte kendim yapmaktansa bekar yapmak daha efdaldir :=) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 evli olsam da her akşam bana böyle çekirdek pişirir mi dersin biricikim:=) evlenipte kendim yapmaktansa bekar yapmak daha efdaldir :=) Pişirmez. Ev kokar. Tadım marka alırsın 1 paket. Kenarda çitlersin. Kırıntıları dökersen yere filan, ozaman vay haline.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Pişirmez. Ev kokar. Tadım marka alırsın 1 paket. Kenarda çitlersin. Kırıntıları dökersen yere filan, ozaman vay haline.. yaaa işte, nedir bu zavallı evli erkeklerin hanımlarından çektiği zulüm :=)) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 yaaa işte, nedir bu zavallı evli erkeklerin hanımlarından çektiği zulüm :=)) Mesela bu şarjlı süpürgelerde erkekler (!) için üretilmiş. Akşam 19:00- 24:00 arası elde gezdirmek için. İşte bunlar hep genel kültür. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Mesela bu şarjlı süpürgelerde erkekler (!) için üretilmiş. Akşam 19:00- 24:00 arası elde gezdirmek için. İşte bunlar hep genel kültür. böyle ince detay / tüyo verin bana önlem alayım, şarjlı süpürge sağlığa zararlıymış kanserojen radyasyon vs madde içeriyor almayalım bundan diye kurtulmaya çalışayım :=)) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 böyle ince detay / tüyo verin bana önlem alayım, şarjlı süpürge sağlığa zararlıymış kanserojen radyasyon vs madde içeriyor almayalım bundan diye kurtulmaya çalışayım :=)) O dahada kötü.. Çekirdek sonrası sıcak koltuktan kalk, kiler/ kapalı balkona git. Kablolu koca süpürgeyi al. Kablosunu çıkart, içeriye götür, hazır elin değmişken bide içeriyi komple süpürüver caniimm. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 O dahada kötü.. Çekirdek sonrası sıcak koltuktan kalk, kiler/ kapalı balkona git. Kablolu koca süpürgeyi al. Kablosunu çıkart, içeriye götür, hazır elin değmişken bide içeriyi komple süpürüver caniimm. Keremcim genel de mi böyle yoksa sizde mi böyle? olmuyor sa bir kaç tane alalım da almışken, görev dağılımları yaparız araların da.. :p :=)) Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Keremcim genel de mi böyle yoksa sizde mi böyle? olmuyor sa bir kaç tane alalım da almışken, görev dağılımları yaparız araların da.. :p :=)) Biraz ordan, burdan, şurdan abi.. Kalanı aile içi sırdır, söylenmez. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 (düzenlendi) Biraz ordan, burdan, şurdan abi.. Kalanı aile içi sırdır, söylenmez. peki :=) sen yine oradan buradan duyduklarını paylaş benimle de beni ne bekliyor bileyim gardımı alayım:=) 6 Ocak 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Pişirmez. Ev kokar. Tadım marka alırsın 1 paket. Kenarda çitlersin. Kırıntıları dökersen yere filan, ozaman vay haline.. Hazal hanım yapmaz öyle abartma. Yengeye haksızlık yapma. Mesela bu şarjlı süpürgelerde erkekler (!) için üretilmiş. Akşam 19:00- 24:00 arası elde gezdirmek için. İşte bunlar hep genel kültür. Baya dertlisin böyle ince detay / tüyo verin bana önlem alayım, şarjlı süpürge sağlığa zararlıymış kanserojen radyasyon vs madde içeriyor almayalım bundan diye kurtulmaya çalışayım :=)) Gerek yok. Sen bu gidişle ihtiyaç duymayacaksın Bekarlığa devam et sen Evi temizlemeye belediye gelir Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Hazal hanım yapmaz öyle abartma. Yengeye haksızlık yapma. Ben Hazal yapar demedim hocam. Allah kendinden razı olsun. Biz anlayışlı, hoşgörülü bir aileyiz. Genelleme yaptım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Keremcim genel de mi böyle yoksa sizde mi böyle? olmuyor sa bir kaç tane alalım da almışken, görev dağılımları yaparız araların da.. :p :=)) Sen birini aldın. Dayanabildin. 3-4 eksik kaldı :D iyi güldüm Ben Hazal yapar demedim hocam. Allah kendinden razı olsun. Biz anlayışlı, hoşgörülü bir aileyiz. Genelleme yaptım. Gövdenin adamı ol. Lafının ardında dur. Tırsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Trakyalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Sen birini aldın. Dayanabildin. 3-4 eksik kaldı :D iyi güldüm Gövdenin adamı ol. Lafının ardında dur. Tırsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Trakyalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Hoppala paşam, Malkara Keşan! Ben bizde böyledir demedim hiçbir yerde hocam. İyi oku komple bakim. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Sen birini aldın. Dayanabildin. 3-4 eksik kaldı :D iyi güldüm Hocam ha bir ayağın girmiş suya girmiş ha iki ayağın, girmişken suya boyuma kadar girem dediydim :p :=)) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Hocam ha bir ayağın girmiş suya girmiş ha iki ayağın, girmişken suya boyuma kadar girem dediydim :p :=)) Deme sen. ilk ayak ilk ayakla kalmıyor Görürsün Hoppala paşam, Malkara Keşan! Ben bizde böyledir demedim hiçbir yerde hocam. İyi oku komple bakim. Öyle anlatmışsın ki yaşıyordun anlatırken. Yenge okusun bakalım ne diyecek Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Deme sen. ilk ayak ilk ayakla kalmıyor Görürsün Öyle anlatmışsın ki yaşıyordun anlatırken. Yenge okusun bakalım ne diyecek Ops.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Deme sen. ilk ayak ilk ayakla kalmıyor Görürsün ayak yapıyorum Hocam:=) yoksa dediğin gibi 1 taneyi gözü kesmezken + ları Allah korusun deyim.. Sizlere de Sabır ve Hayırlı geçim diliyorum.. :=) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 ayak yapıyorum Hocam:=) yoksa dediğin gibi 1 taneyi gözü kesmezken + ları Allah korusun deyim.. Sizlere de Sabır ve Hayırlı geçim diliyorum.. :=) Osman bir eş ve beraberin de1-2-3 promosyonluya tahammül zor İdeali bir Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Osman bir eş ve beraberin de1-2-3 promosyonluya tahammül zor İdeali bir ben bir işe başlayıncaya kadar sıkılır üşenir zorlanırım ama başladım mı sonunu getiririm yani 1+4 idealim :=) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 ben bir işe başlayıncaya kadar sıkılır üşenir zorlanırım ama başladım mı sonunu getiririm yani 1+4 idealim :=)Ben de 4 diyordum. Hatta 4 için 4 grat pırlanta sözüm vardı [emoji23]2için 3 yıl rötar yaptım. 3 için hiç planım yok. Sabah 8-13:30 çocuk bakınca [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Maşallah, muhabbete bak.[emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts