İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serdar Yaman

Başım döndü beeee [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Sıkıyorsa yaz [emoji3]

Sizi düşünüyorum olum .

Nekadar hassas Yeriniz varsa şişer valla.

Bide iki günde 10 sayfa atar.forum bizim forumumuz.işgaliyet e karşıyım[emoji41]

Yorum bağlantısı
Misafir

Sizi düşünüyorum olum .

Nekadar hassas Yeriniz varsa şişer valla.

Bide iki günde 10 sayfa atar.forum bizim forumumuz.işgaliyet e karşıyım[emoji41]

Sen yine de yazma, tamponların sağlam kalsın. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

:D Yine bekarlık dimi?  :i-ih:  :p  :D

evli olsam da her akşam bana böyle çekirdek pişirir mi dersin biricikim:=) evlenipte kendim yapmaktansa bekar yapmak daha efdaldir :=)

Yorum bağlantısı
Misafir

evli olsam da her akşam bana böyle çekirdek pişirir mi dersin biricikim:=) evlenipte kendim yapmaktansa bekar yapmak daha efdaldir :=)

Pişirmez. Ev kokar. Tadım marka alırsın 1 paket. Kenarda çitlersin. Kırıntıları dökersen yere filan, ozaman vay haline..  ;)  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Pişirmez. Ev kokar. Tadım marka alırsın 1 paket. Kenarda çitlersin. Kırıntıları dökersen yere filan, ozaman vay haline..  ;)  :fiuw:

yaaa işte, nedir bu zavallı evli erkeklerin hanımlarından çektiği zulüm :p :=)) 

Yorum bağlantısı
Misafir

yaaa işte, nedir bu zavallı evli erkeklerin hanımlarından çektiği zulüm :p :=)) 

Mesela bu şarjlı süpürgelerde erkekler (!) için üretilmiş. Akşam 19:00- 24:00 arası elde gezdirmek için.  ;) İşte bunlar hep genel kültür.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Mesela bu şarjlı süpürgelerde erkekler (!) için üretilmiş. Akşam 19:00- 24:00 arası elde gezdirmek için.  ;) İşte bunlar hep genel kültür.  :fiuw:

böyle ince detay / tüyo verin bana önlem alayım, şarjlı süpürge sağlığa zararlıymış kanserojen radyasyon vs madde içeriyor almayalım bundan diye kurtulmaya çalışayım :=))

Yorum bağlantısı
Misafir

böyle ince detay / tüyo verin bana önlem alayım, şarjlı süpürge sağlığa zararlıymış kanserojen radyasyon vs madde içeriyor almayalım bundan diye kurtulmaya çalışayım :=))

O dahada kötü.. Çekirdek sonrası sıcak koltuktan kalk, kiler/ kapalı balkona git. Kablolu koca süpürgeyi al. Kablosunu çıkart, içeriye götür, hazır elin değmişken bide içeriyi komple süpürüver caniimm.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

O dahada kötü.. Çekirdek sonrası sıcak koltuktan kalk, kiler/ kapalı balkona git. Kablolu koca süpürgeyi al. Kablosunu çıkart, içeriye götür, hazır elin değmişken bide içeriyi komple süpürüver caniimm.  ;)  :D

Keremcim genel de mi böyle yoksa sizde mi böyle? olmuyor sa bir kaç tane alalım da almışken, görev dağılımları yaparız araların da.. :p :p :=))

Yorum bağlantısı
Misafir

Keremcim genel de mi böyle yoksa sizde mi böyle? olmuyor sa bir kaç tane alalım da almışken, görev dağılımları yaparız araların da.. :p :p :=))

Biraz ordan, burdan, şurdan abi..  ;) Kalanı aile içi sırdır, söylenmez.  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin
(düzenlendi)

Biraz ordan, burdan, şurdan abi..  ;) Kalanı aile içi sırdır, söylenmez.  :fiuw:  :D

peki :=) 

sen yine oradan buradan duyduklarını paylaş benimle de beni ne bekliyor bileyim gardımı alayım:=)

tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hazal hanım yapmaz öyle abartma. Yengeye haksızlık yapma.

Baya dertlisin :D

Gerek yok. Sen bu gidişle ihtiyaç duymayacaksın :D

Bekarlığa devam et sen :D Evi temizlemeye belediye gelir :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hazal hanım yapmaz öyle abartma. Yengeye haksızlık yapma.

Ben Hazal yapar demedim hocam. Allah kendinden razı olsun. Biz anlayışlı, hoşgörülü bir aileyiz. Genelleme yaptım.  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen birini aldın. Dayanabildin. 3-4 eksik kaldı :D :D iyi güldüm :D

Ben Hazal yapar demedim hocam. Allah kendinden razı olsun. Biz anlayışlı, hoşgörülü bir aileyiz. Genelleme yaptım.  ;)  :biggrin:

Gövdenin adamı ol. Lafının ardında dur.

Tırsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Trakyalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Gövdenin adamı ol. Lafının ardında dur.

Tırsakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Trakyalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Hoppala paşam, Malkara Keşan! Ben bizde böyledir demedim hiçbir yerde hocam. İyi oku komple bakim.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Hocam ha bir ayağın girmiş suya girmiş ha iki ayağın, girmişken suya boyuma kadar girem dediydim :p :p :=))

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam ha bir ayağın girmiş suya girmiş ha iki ayağın, girmişken suya boyuma kadar girem dediydim :p :p :=))

Deme sen. ilk ayak ilk ayakla kalmıyor :D Görürsün :D

Hoppala paşam, Malkara Keşan! Ben bizde böyledir demedim hiçbir yerde hocam. İyi oku komple bakim.  ;)  :p  :D

Öyle anlatmışsın ki yaşıyordun anlatırken. Yenge okusun bakalım ne diyecek :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Öyle anlatmışsın ki yaşıyordun anlatırken. Yenge okusun bakalım ne diyecek :D

:shok: Ops..  :fiuw:  :blush:

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

ayak yapıyorum Hocam:=) yoksa  dediğin gibi 1 taneyi gözü kesmezken + ları Allah korusun deyim.. Sizlere de Sabır ve Hayırlı geçim diliyorum.. :=)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

ayak yapıyorum Hocam:=) yoksa  dediğin gibi 1 taneyi gözü kesmezken + ları Allah korusun deyim.. Sizlere de Sabır ve Hayırlı geçim diliyorum.. :=)

Osman bir eş ve beraberin de1-2-3 promosyonluya tahammül zor :D

İdeali bir :D

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Osman bir eş ve beraberin de1-2-3 promosyonluya tahammül zor :D

İdeali bir :D

ben bir işe başlayıncaya kadar sıkılır üşenir zorlanırım ama başladım mı sonunu getiririm yani 1+4 idealim :=)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

ben bir işe başlayıncaya kadar sıkılır üşenir zorlanırım ama başladım mı sonunu getiririm yani 1+4 idealim :=)

Ben de 4 diyordum. Hatta 4 için 4 grat pırlanta sözüm vardı [emoji23]

2için 3 yıl rötar yaptım. 3 için hiç planım yok. Sabah 8-13:30 çocuk bakınca [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...