İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

Meşur tantunimize buyurun3214f5079eb997e9a3dd42e29e157e1b.jpg

Bu TADI İSTANBULLU arkadaşlar tatmak isterse ataşehirde şubesi var Memoş tantuni diye

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Nerede kalmıştık :)

Cezayir'in Yeri ne selam, Adana/Urfa ya devam.  :good1: Afiyet olsun abi. Özledim valla dürümün tadını.  :dribble: İnce lavaşa.. Off of.  :)

Yorum bağlantısı

Cezayir'in Yeri ne selam, Adana/Urfa ya devam.  :good1: Afiyet olsun abi. Özledim valla dürümün tadını.  :dribble: İnce lavaşa.. Off of.  :)

Nasıl yuttum anlamadım  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aman tanrım Didim [emoji3][emoji3]

Afiyet olsun Serdar, valla tam nokta atışı yapıyorsun kardeşim inceden inceden ;)  

:dribble:  :dribble:  :dribble:  :dribble:  :bomb:

Bizim ne günahımız vardı Okan, hadi beraber patlayalım biz   :bomb:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Afiyet olsun Serdar, valla tam nokta atışı yapıyorsun kardeşim inceden inceden ;)

Bizim ne günahımız vardı Okan, hadi beraber patlayalım biz :bomb:

Mardin'e döndüm özlemişim bunları ya yemek yiyemedik oralarda [emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Serdar durmak yok,devam devam devammmmmm :D

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
(düzenlendi)

Bursa'da Cemal ve Cemil ustada iskender yemeden olmaz. Şıra ile yenmesi önerildi :)Buradaki adı Bursa kebabı :)

f455c5aa87b901429df36c54a22a4041.jpg0880733856648a6c10ea7f75034df543.jpg

tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman
(düzenlendi)

kıymeti artsın diye bekletiler sanırım :D:D:D:D

Konvoy vardı be ne kıymeti [emoji23][emoji23][emoji23] tarihinde Serdar Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Konvoy vardı be ne kıymeti [emoji23][emoji23][emoji23]

Harbi konvoy oluyor önünde. Dükkanın içi yada önünde yemek büyük şansmış zaten. Genelde çevredeki pastane, lokanta vb yerlere dağıtıyorlar müşterilerini.. Enteresan. O çileyi çekecek kadar farklı bir lezzet göremedim ben şahsen.  :) Giderim İskenderoğulları' ndan birinde yerim daha iyi.. 

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
(düzenlendi)

Afiyet olsun abim. Birkaç hafta önce oradaydık. Tamam güzel de, 1,5 saat sıra gelmesini beklemeye değecek kadar fark göremedim.. :biggrin: Siz ne kadar beklediniz acaba? :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250535-en-güzel-et-yemekleri/?p=2827706

Kerem valla biz erken gittik diye herhalde hiç beklemedik. Girdik, oturduk, yedik be çıktık şans galiba :) lezzet konusunda sana katılıyorum, bir Sivas'taki mis döner olmaz bence ama damak tadı meselesi elbette. tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...