Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Bunlar Cuma gününden Mekan yenibosnada kuleli semtinde,zaten orada bu tarz yerler çok mutlaka gidiniz. Bunlarda dünden Mekanı artık biliyorsunuz Tatlılar için yine aynı bölgede bulunan Antep tatlıcısına geçtik ve yörenin meşhur katmerini ve baklavasını taddık Mutlaka uğrayınız ve tadınız. Mekan belirtmeniz iyi olmuş. Böyle bir adana olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Mekan belirtmeniz iyi olmuş. Böyle bir adana olmaz. Abi,ben onu etin taze olmasına bağladım.ama sizler daha iyi bilirsiniz tabii. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Abi,ben onu etin taze olmasına bağladım.ama sizler daha iyi bilirsiniz tabii. O dediğin balıkta olur.. Yada yumurtada. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 O dediğin balıkta olur.. Yada yumurtada. Açıklama yapmana gerek yoktu Ohh.. Çok şükür.. Yoğurda bak be Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Açıklama yapmana gerek yoktu ... Kendine engel olamıyorum. Otomatik yapıyor açıklamaları.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Kendine engel olamıyorum. Otomatik yapıyor açıklamaları.. Söyle o kendine,bir zahmet dursun Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Abi,ben onu etin taze olmasına bağladım.ama sizler daha iyi bilirsiniz tabii. devre sanki kıymalı yumurta yapacaklarmışta,yumurtayı kırmayı unutmuşlar gibi :D Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 devre sanki kıymalı yumurta yapacaklarmışta,yumurtayı kırmayı unutmuşlar gibi :D Ya ben esasında kıymalı Pizde istedim,bunu yollamış namıssız Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ya ben esasında kıymalı Pizde istedim,bunu yollamış namıssız pizde ne yav,hiç duymadım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 pizde ne yav,hiç duymadım Kartal - Pendik arası çok meşhur diyorlar,Yenibosnada bu işi yapan yokmuş bunu anladım. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 pizde ne yav,hiç duymadım Sadece bizleri değil, yazdıklarını da unutuyorsun abi yavaştan sanırım.. Neredesin sen bakim? İyisin inşallah? Sağlık sıhhat yerindedir inşallah? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Sadece bizleri değil, yazdıklarını da unutuyorsun abi yavaştan sanırım.. Neredesin sen bakim? İyisin inşallah? Sağlık sıhhat yerindedir inşallah? E normal Et diye bezelye yediriyorlar sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Sadece bizleri değil, yazdıklarını da unutuyorsun abi yavaştan sanırım.. Neredesin sen bakim? İyisin inşallah? Sağlık sıhhat yerindedir inşallah? sağol kerem şükür iyiyim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Bugünler benden pas. Yediklerimin fotosunu çekmeyi unutuyorum. Ama cuma günü 40 kg et Görüntüsü var haberiniz olaa. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ögrencilik hayatimiz yine kaldığı yerden devam ediyo bizim icin su güzelim konuya hic giresim gelmiyooo Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ögrencilik hayatimiz yine kaldığı yerden devam ediyo bizim icin su güzelim konuya hic giresim gelmiyooo [emoji22][emoji22][emoji22]en ucuz öğrenci yemeği tavuk ciğerdir [emoji3] kg mı 4.5 tl civarı satılır alacan tavada cosur cosur pişircen ben bol isot ve biber koyarım yanına afiyetle yerim Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 en ucuz öğrenci yemeği tavuk ciğerdir [emoji3] kg mı 4.5 tl civarı satılır alacan tavada cosur cosur pişircen ben bol isot ve biber koyarım yanına afiyetle yerim Tavuk yemekten ginaa geldi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Tavuk yemekten ginaa geldi beyaz etten sogudum artik valla seviyorsan tavuk ciğeri dene derim tadı nede olsa bir tavuk eti ile emsal değil:) alternatif olarak hindi eti olabilir çoğu mekan hindi kuşbaşını kuzu kuşbaşı diye geçirir kuyruk yağıyla pişirince tadı ve görünümü anlaşılmaz hale gelebiliyor:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yalnız yağlar lavaşa nasıl damlamış,şimdi farkettim Yorum bağlantısı
Recommended Posts