Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 kerem resimler feyk değil,aynı yerde bir ay önce falan bende yemiştim,fiyatlar doğru,zaten devremde fake asla olmaz Saol devrem Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Üzgünüm abi.. Sende bızımla deyılsın.. bu onun güveç olmadığı gerçeğini değiştirmez Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Ortalık kızıştı valla bu kadar gurme olursa olacağı bu bence kerem ve hakan abi hangi güvecin daha lezzetli ve gerçekci olduğunu bizlere yedirerek anlatabilirler Konuyu açan kişiye bakman yeterlidir Sinan,aramızda çok yancı kuruluş var O zaman o güveç ci sadece seni değil, herkeşi yemiş abi.. Afiyet olsun. Adı güveç adııı devrem takdir ediyorum seni,birilerinin sorumluluk alması lazım Eksik olma devrem Üzgünüm abi.. Sende bızımla deyılsın.. Sen ne ara aramıza girdin ki Keremcim sana gelsin. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Arkadaşım ben,bu değerli konu için kendimi feda ettim ve gece gündüz gezerek buradan paylaşımlarımı yaparım. Buraya iyice bak https://tr.foursquare.com/v/tarihi-ey%C3%BCp-sultan-g%C3%BCve%C3%A7%C3%A7isi/4cab0c4114c337044ccde63b Yakın zamanda en güzel kekler konusu açacağım O zaman o güveç ci sadece seni değil, herkeşi yemiş abi.. Afiyet olsun. Neresinden tutayım ki; yaptığı pide, yazdığı güveç, logosu döner.... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Biz birine referans olacaksak, önce yemeğe, sonra da o yemeği yapıp masamıza koyana bakıyoruz. Keklemecilerle işimiz olmaz. Ayrıca; sende bu aralar bir "güveç" merakı görülüyor. Halâ doğru güveci denk getiremedin. Siz bence bizi iyi takip etmiyorsunuz,etseydiniz böyle ön yargılı yazamazdınız. Güveç bizim işimizdir ayrıca http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243729-en-güzel-et-yemekleri/?p=2723171 Not: Bu güvecin kapağı Kereme gelsin Neresinden tutayım ki; yaptığı pide, yazdığı güveç, logosu döner.... Cevabımı bir üst iletide verdim. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Bildiğin fake! Bunu yiyen adam ötekine güveç deyip de burada paylaşır mı hiç? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Bildiğin fake! Bunu yiyen adam ötekine güveç deyip de burada paylaşır mı hiç? Abi,ismen Güveç adı benim elimde olan birşey değil ki Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Neresinden tutayım ki; yaptığı pide, yazdığı güveç, logosu döner.... Birde utanmadan gidip orada yediği şeye güveç diyor abi.. Biz her gittiğimiz karadeniz kır pidecisini, poğaçacı ve simitçiyi buraya "Steak Hause/ T-Bene Steak" diye koysaydık... (Ayran neredeyse daha pahalı yahu!) ... Sen ne ara aramıza girdin ki ... Haklısın abi.. @gurmeyimdiyegeçinenlerderneği uzaktan yakından alakam yok çok şükür.. Aranızda değilim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Birde utanmadan gidip orada yediği şeye güveç diyor abi.. Biz her gittiğimiz karadeniz kır pidecisini, poğaçacı ve simitçiyi buraya "Steak Hause/ T-Bene Steak" diye koysaydık... (Ayran neredeyse daha pahalı yahu!) Haklısın abi.. @gurmeyimdiyegeçinenlerderneği uzaktan yakından alakam yok çok şükür.. Aranızda değilim. Yakınlarımızda yok ki bir TSK bende böyle sıkaydım Zaten biz senin gibi olamayız,rahat ol sen şampiyon Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 ... Sen ibreti de bakkaldan alırsın abi.. Aman dikkat et. Başka bişey kepirtmesinler sana. Yakınlarımızda yok ki bir TSK bende böyle sıkaydım Zaten biz senin gibi olamayız,rahat ol sen şampiyon Konuyu farklı yerlere çekerek kapatacağını sanıyorsan... Haklısın. Sana ne yazsam, hatalıda olsan kendini savunacaksın. O sebeple "evet, Tsk sağolsun!" Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Sen ibreti de bakkaldan alırsın abi.. Aman dikkat et. Başka bişey kepirtmesinler sana. Konuyu farklı yerlere çekerek kapatacağını sanıyorsan... Haklısın. Sana ne yazsam, hatalıda olsan kendini savunacaksın. O sebeple "evet, Tsk sağolsun!" Sen o güvecin kapağını gördün mü onu de hele Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 ... Hadi yine affedeyim seni.. http://www.milliyet.com.tr/kebap-tutkunlari-icin-istanbul-un-pembenar-galeri-etyemekleri-2117367/?PAGE=3 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Hadi yine affedeyim seni.. http://www.milliyet.com.tr/kebap-tutkunlari-icin-istanbul-un-pembenar-galeri-etyemekleri-2117367/?PAGE=3 Burası bana göre 7.sırada By gurme. Bir Develi'li olarak mekanla gurur duyuyorum http://www.milliyet.com.tr/kebap-tutkunlari-icin-istanbul-un-pembenar-galeri-etyemekleri-2117367/?PAGE=1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Burası bana göre 7.sırada By gurme. Bir Develi'li olarak mekanla gurur duyuyorum http://www.milliyet.com.tr/kebap-tutkunlari-icin-istanbul-un-pembenar-galeri-etyemekleri-2117367/?PAGE=1 Bana en iyi 3. kebapçıda kebap yedirdiğin için teşekkürler by gurme.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Bana en iyi 3. kebapçıda kebap yedirdiğin için teşekkürler by gurme.. Reca ederim,o zamanlar vakit kısıtlıydı idare ettiğin için esas ben sana teşekkür ederim by gurme Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 neeeyyyyyy güveç pidenin adımı vaşşşş bu pize ye benzedi bence Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Süpersin dvrm Saol Devrem,bu işler bizim işimiz biliyorsun Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Bu tabak sana fazla değil mi Harika duruyorlar afiyet olsun Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Nere bu Nere boludayım yarın bir mangal ete gidim tavsiyeniz var mı acep [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Bu tabak sana fazla değil mi Harika duruyorlar afiyet olsun Tam 1 kilo 2 kişilik Nere bu Nere boludayım yarın bir mangal ete gidim tavsiyeniz var mı acep [emoji3] İstanbul Bağcılara yolun düşerse ulaş bana,yönlendiririm seni Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Tam 1 kilo 2 kişilik İstanbul Bağcılara yolun düşerse ulaş bana,yönlendiririm seni İstanbul'a gelmiyorum abi busefer Bayram'ın 1. Günü burdan Bursa Eskişehir. Var programda Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 İstanbul'a gelmiyorum abi busefer Bayram'ın 1. Günü burdan Bursa Eskişehir. Var programda O zaman Eskişehir'de Ciğerci Ahmet'e uğramayı unutma Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 O zaman Eskişehir'de Ciğerci Ahmet'e uğramayı unutma Not Aldım [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts