İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Makarna?

Orada 2 grup vardı  :biggrin:

1 Et yiyenler

2 Makarna yiyenler

Not: Hiç yemeyenler liste dışı kalmış  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Sebzeli adana kıyma,parmak patates çoban salata ve fıstıklı yoğurt  :fiuw: IMG_4173.jpg

Yorum bağlantısı

Tarihi güveççi de yenilen yemek pide!  :i-ih:  :p Afiyet olsun yine de.. 

O bölgeye has bir durum bu,gitte ye laf edeceğine  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Tarihi güveççi de yenilen yemek pide!  :i-ih:  :p Afiyet olsun yine de.. 

Hakkaten güveç göremedik. :biggrin: bize atıştırmalıkları gösterdi bombayı sona saklıyor :yes:

Yorum bağlantısı

kapa kapa :D

Budamı gol değil devro  :D

Hakkaten güveç göremedik. :biggrin: bize atıştırmalıkları gösterdi bombayı sona saklıyor :yes:

Cidden adı güveç bu pidenin. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bu arada 2,5 Tl ye güveç göster. Dükkanı almazsam nolayım..  ;)  :p  :D 50 sene önceki fotoyu kepirt bize.. Oldu.  :p

Ayran 2, güveç 2,5 Tl.. Bi git oradan sen yahu!  :p  :D

Tavuk döner 3 lira!

Yorum bağlantısı

Bu arada 2,5 Tl ye güveç göster. Dükkanı almazsam nolayım..  ;)  :p  :D 50 sene önceki fotoyu kepirt bize.. Oldu.  :p

Tavuk döner 3 lira!

ya bildiğin kır pidesi,2.5 tl çok bile,heryerde 1,5 tl  :D

Yorum bağlantısı

Bir filin ormanda zürafa arayan mit'çilere;  "anam......dım olsun ben zürafayım" dediği fıkrayı hatırladım. Ama burada börekler biz güveç değiliz diye bağırıyor.

Yorum bağlantısı

Tavuk döner 3 lira!

O halde hemen atla akşama yanıma gel,hodri meydan...

Beni bu sözlerinle karalamaya çalışamazsın,ben bugüne kadar FAKE resim atmadım ve atmamda.

5 Adet güveç yedireyim sana aklın başına gelsin.

ya bildiğin kır pidesi,2.5 tl çok bile,heryerde 1,5 tl  :D

Devre o bahsettiğin karadeniz pidesi bir kere  :D

Bir filin ormanda zürafa arayan mit'çilere;  "anam......dım olsun ben zürafayım" dediği fıkrayı hatırladım. Ama burada börekler biz güveç değiliz diye bağırıyor.

Abi,adam taa 1960 yılından beri orada oturanları kekleyerek meşurlaştıysa ben ne yapabilirim.

Yorum bağlantısı

Beni bu sözlerinle karalamaya çalışamazsın,ben bugüne kadar FAKE resim atmadım ve atmamda.

Sen önce güveç in sözlük anlamına, gerçek resimlerine vb bir bak abi. Sonra sen bi gel, ben sana bi güveç yedireyim. Sonra git detaylı bir araştırma yap. Daha sonra konuşalım bu konuları. ;) Sen güveci değil, güveççi seni yemiş. Yazık. :( Bide gurmeyim diye geziyon. Buralar bizden sorulur filan. Bi havalar.. :i-ih: Utanmadan Barış agaman laf söylüyon..  :i-ih:  :p  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi,adam taa 1960 yılından beri orada oturanları kekleyerek meşurlaştıysa ben ne yapabilirim.

Biz birine referans olacaksak, önce yemeğe, sonra da o yemeği yapıp masamıza koyana bakıyoruz. Keklemecilerle işimiz olmaz. :i-ih:

Ayrıca; sende bu aralar bir "güveç" merakı görülüyor. Halâ doğru güveci denk getiremedin. :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

kerem resimler feyk değil,aynı yerde bir ay önce falan bende yemiştim,fiyatlar doğru,zaten devremde fake asla olmaz  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Sen önce güveç in sözlük anlamına, gerçek resimlerine vb bir bak abi. Sonra sen bi gel, ben sana bi güveç yedireyim. Sonra git detaylı bir araştırma yap. Daha sonra konuşalım bu konuları. ;) Sen güveci değil, güveççi seni yemiş. Yazık. :( Bide gurmeyim diye geziyon. Buralar bizden sorulur filan. Bi havalar.. :i-ih: Utanmadan Barış agaman laf söylüyon..  :i-ih:  :p  :D

Arkadaşım ben,bu değerli konu için kendimi feda ettim ve gece gündüz gezerek buradan paylaşımlarımı yaparım.

Buraya iyice bak https://tr.foursquare.com/v/tarihi-ey%C3%BCp-sultan-g%C3%BCve%C3%A7%C3%A7isi/4cab0c4114c337044ccde63b

Biz birine referans olacaksak, önce yemeğe, sonra da o yemeği yapıp masamıza koyana bakıyoruz. Keklemecilerle işimiz olmaz. 

Ayrıca; sende bu aralar bir "güveç" merakı görülüyor. Halâ doğru güveci denk getiremedin. 

Yakın zamanda en güzel kekler konusu açacağım  :D

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Ortalık kızıştı valla :D  bu kadar gurme olursa olacağı bu :D bence kerem ve hakan abi hangi güvecin daha lezzetli ve gerçekci olduğunu bizlere yedirerek anlatabilirler :D

Yorum bağlantısı

kerem resimler feyk değil,aynı yerde bir ay önce falan bende yemiştim,fiyatlar doğru,zaten devremde fake asla olmaz  :biggrin:

:shok: Üzgünüm abi.. Sende bızımla deyılsın..  :i-ih:  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...