Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Heç boş durma Afiyet olsun gardaş. Ya bugün mangala gidecektik. Olmayınca bunu Yaptım. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 O ne lennnn abooooooooooooooooooo tutmayın beni ekrana yapıştımmmmmmm Sakin olalım lütfen. Ekrana ekmek banarak idare edin şimdilik [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Ya bugün mangala gidecektik. Olmayınca bunu Yaptım. Keşke benim olsa Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mehmet hocam afiyet olsun bir tavsiye birdahakine içine biraz küp küp doğranmış havuçta ekle iki damlada limon sık offff mis zaten baharatları sen bilin usta ve damak tadı tabide içine kabuğu soyulmuş portakalda dilimle ALLAH azım sulandı beee 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mehmet hocam afiyet olsun bir tavsiye birdahakine içine biraz küp küp doğranmış havuçta ekle iki damlada limon sık offff mis zaten baharatları sen bilin usta ve damak tadı tabide içine kabuğu soyulmuş portakalda dilimle ALLAH azım sulandı beee Okurken bile iştahım kabardı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Keşke benim olsa Yedim gitti bile [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mehmet hocam afiyet olsun bir tavsiye birdahakine içine biraz küp küp doğranmış havuçta ekle iki damlada limon sık offff mis zaten baharatları sen bilin usta ve damak tadı tabide içine kabuğu soyulmuş portakalda dilimle ALLAH azım sulandı beee Mehmet hoca havuç sevmiii.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Mehmet hocam afiyet olsun bir tavsiye birdahakine içine biraz küp küp doğranmış havuçta ekle iki damlada limon sık offff mis zaten baharatları sen bilin usta ve damak tadı tabide içine kabuğu soyulmuş portakalda dilimle ALLAH azım sulandı beee Havuç bana göre değil kardeş. Mehmet hoca havuç sevmiii.... Adamsın. Adamın dibisin. Beni nasıl tanıyor. Helal sana. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Yedim gitti bile [emoji23][emoji23] Bir nefes al yaa Mideye iniş hızı kaçtı acaba ? Mehmet hoca havuç sevmiii.... Ne seviii Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Bir nefes al yaa Mideye iniş hızı kaçtı acaba ? Ne seviii Yemek pişeli 2 saat oldu. Bırakta yemiş olayım. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Adamsın. Adamın dibisin. Beni nasıl tanıyor. Helal sana. E yolladığım mantıların içinde hep havuç vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 E yolladığım mantıların içinde hep havuç vardı Hadi leynnnn Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Yemek pişeli 2 saat oldu. Bırakta yemiş olayım. O yüzden sesin soluğun çıkmıyordu senin Hadi leynnnn Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Havuç bana göre değil kardeş. Adamsın. Adamın dibisin. Beni nasıl tanıyor. Helal sana. Adamın hammaddesi ve kareköküyüm ekstradan.. Bir nefes al yaa Mideye iniş hızı kaçtı acaba ? Ne seviii Sen daha iyi biliyin abijim.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Sen daha iyi biliyin abijim.. Boşuna gardaş demiyoruz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Bugün Tokat kebabını tanıyalım arkadaşlar[emoji1] Bu kebabın yapıldığı özel sobası, yanlardan odun ateşi ile ısıtılıyor ve ortadan şişler baş aşağı sallandiriliyor. Ortadaki cekmeceye de domates, sarmısak ve soğan dizilip etin akan suyu ile birleşince yemeğin üzerine müthiş bir sos oluyor, neyse gelelim resimlere Biraz zahmetli ama müthiş bir lezzet, kusura bakmayın hakkınızı helal edin.... 9 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Aman Allahım dedim Afiyet olsun ağam. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Aman Allahım dedim Afiyet olsun ağam. Üçüncü defa yememe rağmen bende her seferinde Aman Allah'ım demeye devam ediyorum Hakan, kesinlikle tadılmalı bu lezzet 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Ağam yaktın bizi valla. Hiç sorma Serkan hiç 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Oy oy oy.. Kurban olam ben o Tokat Kebabına.. Afiyet bal şeker olsun abim yaa.. Naptın sen? Durdun durdun.. Turnayı pişrip yidin valla.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts