İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Okan Tansel

Dün geldi pastırmam Kayseriden,haftasonu görüşürüz  :biggrin:

ALLAH bu sakat işte  :D  :D  kardeşim şifa olsun afiyet olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Nasıl yesem diye düşünüyorum  :dribble:

önce bol bol kokla acayip güzel sonra ben şöyle söyleyeyim ocaktan aldım masaya koymadan dibi gördüm  :D  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

önce bol bol kokla acayip güzel sonra ben şöyle söyleyeyim ocaktan aldım masaya koymadan dibi gördüm  :D  

Kayserili olduğumu söylemişmiydim sana Okancığım  :biggrin: Pastırmanın merkezindeyim ve nasıl yemeliyim derken top 10'dan bahsetmiştim  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Kayserili olduğumu söylemişmiydim sana Okancığım  :biggrin: Pastırmanın merkezindeyim ve nasıl yemeliyim derken top 10'dan bahsetmiştim  :D

Anlamamazlığa vurmaya çalışıyorum ki yediğim 3 parça bastırmanın keyfini süreyim diye hihihihihih  :D  :D

Yorum bağlantısı

Bugün ki mekanımız meşhur Bağdat ocakbaşı,sizler için bir ziyarette bulundum.saolsunlar yakından ilgilendiler :)

Fotoğraflar konuşsun o halde :)

7e9b560c36fdb9d1998b8ace4cd069aa.jpg

Arada 1 adette içli köfte yedim ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum  :biggrin:

b210b36ddd9272aea8466a22db76c566.jpg

Buraya gelince mutlaka kuzu şiş yiyiniz ve lavaşta olmasını özellikle belirtiniz.

372731fb5500ce8cf9f79e5c77008289.jpg

ddb2c75809f1d906b07ecdbcca70c34c.jpg

46b02706e05312b5bb52be8826689f05.jpg

Ve künefe...mutlaka tadınız.

c99e41538a11dd5d46a0f113e4d944d1.jpg

504d88ae370fbb7079ec724aa02c5c7c.jpg

Afiyet olsun  :biggrin:

Yorum bağlantısı

İçeri girerken "acaba ne yesem?" bakışı atmışsın ama girince toz dumana katmışsın abi..  :D Gerçekten lezzetleri ile güzel bir mekan. Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Hakan abi , o etler sana çok değil mi  :biggrin: 2-3 kişinin karnı doyar kesin :biggrin: künefe de güzele benziyor.bizede afiyet olsun demek düşüyor  :bravo:

Yorum bağlantısı

İçeri girerken "acaba ne yesem?" bakışı atmışsın ama girince toz dumana katmışsın abi..  :D Gerçekten lezzetleri ile güzel bir mekan. Afiyet olsun.

Bakışta bir blörf var aslında,ne yiyeceğim belliydi  :D

Bu işler bizim işimiz affetmem  :biggrin:

Hakan abi , o etler sana çok değil mi  :biggrin: 2-3 kişinin karnı doyar kesin :biggrin: künefe de güzele benziyor.bizede afiyet olsun demek düşüyor  :bravo:

Az daha 1 kuzu daha söylüyecektim,ne diyorsun sen  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bakışta bir blörf var aslında,ne yiyeceğim belliydi  :D

Bu işler bizim işimiz affetmem  :biggrin:

Az daha 1 kuzu daha söylüyecektim,ne diyorsun sen  :biggrin:

Ovv. Poker Face..  :bravo:

Yorum bağlantısı

Bu lahmacunda birşeyler var,devamlı aklımda ve hergün yemek istiyorum :) tatlı çook fenaydı ama sıcak sıcak yolladım mideye :) antep fıstıklarını elle özenerek dizmiş adamlar :)

62861202688d81a2ecdefdd79f151b4b.jpg

d22a9f08711e369a1070e7b1727bfacd.jpg

b721ae34b12a5efa42ec4f0a4f6c030b.jpg

41a73b118d03d12dacf6fe84808b7513.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Afiyet olsun Hakan abi tam Antep işi olmuş . :biggrin: yalnız baklavayı antepli usta yapmış kesin :biggrin:

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun Hakan abi tam Antep işi olmuş . :biggrin: yalnız baklavayı antepli usta yapmış kesin :biggrin:

Leziz bir tadı vardı,saol Sinan.

Yorum bağlantısı

Bu lahmacunda birşeyler var,devamlı aklımda ve hergün yemek istiyorum :) tatlı çook fenaydı ama sıcak sıcak yolladım mideye :) antep fıstıklarını elle özenerek dizmiş adamlar :)

Devrem lahmacun kaç metrekare,metrekareye kaç kilo kıyma düşüyor

Baklavalı fıstık güzelmiş

Devrem sen bu işi kaptın

Yorum bağlantısı

Devrem lahmacun kaç metrekare,metrekareye kaç kilo kıyma düşüyor

Baklavalı fıstık güzelmiş

Devrem sen bu işi kaptın

Devrem,ölçü almaya ayrıca gideceğim bir ara  :biggrin: Metrekare hesabını ondan sonra çıkarırız. :biggrin:

Kraker gurmesinden böylesine sözler duymak,beni çok duygulandırdı  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Devrem,ölçü almaya ayrıca gideceğim bir ara  :biggrin: Metrekare hesabını ondan sonra çıkarırız. :biggrin:

Nasıl bir yerlere gidiyorsun kardeşim anlamadık ki; bir tarafında Sağdaş yazıyor, diğer tarafında cezayirin yeri:::::::..... :unsure2::fiuw:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Beni örnek aldığın belli devrem,başarında bunun payı var tabiki :D
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

işte bu malzemeyi esirgemeyen esnaf taktire şayandır.Kardeşim afiyet olsun  :nazar:

Yorum bağlantısı

Nasıl bir yerlere gidiyorsun kardeşim anlamadık ki; bir tarafında Sağdaş yazıyor, diğer tarafında cezayirin yeri:::::::..... :unsure2::fiuw:

İsimlere takılmıyoruz,yeter ki malzeme iyi olsun :)

Beni örnek aldığın belli devrem,başarında bunun payı var tabiki :D

Kendine pay çıkarman çok ilginç geldi bana [emoji23]

işte bu malzemeyi esirgemeyen esnaf taktire şayandır.Kardeşim afiyet olsun :nazar:

Aynen kardeşim,saolasın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben bir haftadır açım. Midede sorun var. Haftaya artık.

Geçmiş olsun abi.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...