İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serdar Yaman

Yok yahu.. Yarın ne yiyeceğini merak ediyorum. ;):biggrin:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] sesli güldüm valla abi

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Afiyet olsun [emoji23]

Misafiride besledik arada [emoji23]

Yanına da patlıcan söğürme olsa oh mis  :tongue:

Yorum bağlantısı

Yanına da patlıcan söğürme olsa oh mis  :tongue:

Yer kalmıyor ki,adamlar kocaman yapıyor lahmacunu.normalde 3 adet yerim standart boyutlarda,ama burada 2 adedi zor bitiriyorum  :biggrin: İlk gittiğimde 3 adet söylemiştim,kalanları paket yaptırıp eve götürdüm  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Yer kalmıyor ki,adamlar kocaman yapıyor lahmacunu.normalde 3 adet yerim standart boyutlarda,ama burada 2 adedi zor bitiriyorum  :biggrin: İlk gittiğimde 3 adet söylemiştim,kalanları paket yaptırıp eve götürdüm  :biggrin:

Daha bunlar küçük bence.ben bu ölçülerde en az 5 tane yerim. :biggrin: biz arkadaşla buluştuğumuzda kendimiz yaptırıyoruz bizim yaptırdığımız lahmacun daha büyük oluyor abartısız  8-9 tane yiyen var :biggrin: (bizde yemeyeni dövüyorlar) :D

Yorum bağlantısı

Daha bunlar küçük bence.ben bu ölçülerde en az 5 tane yerim. :biggrin: biz arkadaşla buluştuğumuzda kendimiz yaptırıyoruz bizim yaptırdığımız lahmacun daha büyük oluyor abartısız  8-9 tane yiyen var :biggrin: (bizde yemeyeni dövüyorlar) :D

:shok:  :shok:  :shok:  Ne diyorsun  :D

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun [emoji23]

devrem yarı çapı ® kaç mm geliyor.gittiğimde kaç tane yiyebilirim ona göre sipariş verecem  :D

Yorum bağlantısı

devrem yarı çapı ® kaç mm geliyor.gittiğimde kaç tane yiyebilirim ona göre sipariş verecem :D

Devrem eni 50 cm,boyda 30 cm var yaklaşık :)

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Devrem eni 50 cm,boyda 30 cm var yaklaşık :)

[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Afiyet olsun [emoji23]

akşam akşam günaha girecem evden çıktım lahmacun yemeye gidiyorum bu saatte canım çekti be[emoji1]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Kilo alıyorum bakın gencim[emoji1][emoji1]Spor yapsam bile göbek var ayıptır yapmayın[emoji23][emoji23]

Geç kaldın kardeşim bağımlılık yapan konu , konu açıldığın beri 15 kg aldım ben galiba Zaten Hakanın kafasında yatırım var galiba fitnes salonu açıp biyerden şişirip biyerden erittirecek galiba nerede yemek konusu Hakanın başının altından çıkıyor  :biggrin: özellikle et ürünleri

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Gel yiyelim bebişim [emoji23]

Ölçü birimleri şaşırttı [emoji33][emoji33][emoji33]
Yorum bağlantısı

Ölçü birimleri şaşırttı [emoji33][emoji33][emoji33]

Haftaya mezura ile gideceğim,o zaman görürsün bebişim [emoji23]

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Bugün bomba fotolar olacak beklemede kal merkez...[emoji6][emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bugün bomba fotolar olacak beklemede kal merkez...[emoji6][emoji3]

geçen seferki gibi olmasın abi :D

hakan devrem f5 tuşunu parçalamıştı :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...