İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

resimler belli ediyor zaten,tahmin edebiliyorum :)

Duydum ki Maraş gezin berbat geçmiş  :D Aç kalmışsın ve dilin yara olmuş dediler  :D

Yorum bağlantısı

Duydum ki Maraş gezin berbat geçmiş  :D Aç kalmışsın ve dilin yara olmuş dediler  :D

yanlış duymuşun devrem,iyi geçti,yemekler müthişti,tadı damağımızda hala :)

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

kıyma kebabı tamam da , o yandaki tabakda ki ezmeye benziyor.kıymaları güzel ve eşit şekilde o tabağın içine çeksek,altı ezmeli kebaba dönüştürsek,yanına da ekmeği sıcak sıcak alsak ne kadar güzel olurdu  :biggrin:

Yorum bağlantısı

kıyma kebabı tamam da , o yandaki tabakda ki ezmeye benziyor.kıymaları güzel ve eşit şekilde o tabağın içine çeksek,altı ezmeli kebaba dönüştürsek,yanına da ekmeği sıcak sıcak alsak ne kadar güzel olurdu  :biggrin:

Ezmenin içi iri iri ceviz doluydu  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Ezmenin içi iri iri ceviz doluydu  :fiuw:

Olmadı o zaman :rolleyes: ceviz ne alaka onu anlayamadım,benim bildiğimden farklı herhalde ordaki ezme tabakları :unsure2:

Yorum bağlantısı

Olmadı o zaman :rolleyes: ceviz ne alaka onu anlayamadım,benim bildiğimden farklı herhalde ordaki ezme tabakları :unsure2:

Burada içli köfteye de ceviz koyarlar.

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Burada içli köfteye de ceviz koyarlar.

İçli köfteyi biliyorum,çok güzel olur.bizde de ince bulgurla yapılan köfteye ceviz koyarlar. adına da cevizli köfte deriz çokta lezzetlidir.

Yorum bağlantısı

İçli köfteyi biliyorum,çok güzel olur.bizde de ince bulgurla yapılan köfteye ceviz koyarlar. adına da cevizli köfte deriz çokta lezzetlidir.

Hatta marka haline gelmiştir Antepte, her yerde vardır cevizli köfteci.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

yaylada saç kavurma keyfi

domates biber sogan orani biraz daha fazla olsa daha lezzetli olabilir,ama olsun bu da gayet yenilesi duruyor

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

domates biber sogan orani biraz daha fazla olsa daha lezzetli olabilir,ama olsun bu da gayet yenilesi duruyor

soganı iyice erittik. Biberde acı biber olunca az gibi görünüyor. Domatesi en son koyacağız daha koymamıştık[emoji3]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

soganı iyice erittik. Biberde acı biber olunca az gibi görünüyor. Domatesi en son koyacağız daha koymamıştık[emoji3]

Afiyet olsun, pek sevmezsin bilirim  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...