Uğur Çınar 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Görüntüsüne alışamayacağım/ ısınamayacağım tek yemek olacak sanırım.. Lumbar mıydı? Lambır mıydı?... Afiyet olsun kardeşim.. aynen abi direk kapattım resmi görünce miyden bi acayip oldu Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Nereye kadar kırmızı et dedik ve beyaz ete terfi ettik[emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Görüntüsüne alışamayacağım/ ısınamayacağım tek yemek olacak sanırım.. Lumbar mıydı? Lambır mıydı?... Afiyet olsun kardeşim.. eheheheh Kerem abi birde şırdan var :D Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 eheheheh Kerem abi birde şırdan var :D Yemesine yerim de.. De si düşündürüyor işte. Şırdan ın görüntüsü biraz olsun gideri var gibi gösteriyor. Ama bu Lumbar mı Dumbar mı nedir.. Hiç gitmeyecek gibi duruyor yahu.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Görüntüsüne alışamayacağım/ ısınamayacağım tek yemek olacak sanırım.. Lumbar mıydı? Lambır mıydı?... Afiyet olsun kardeşim.. Bumbar veya mumbar derler teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Bumbar veya mumbar derler teşekkür ederim Düşün işte.. Daha adını bile söyleyemiyorum.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Düşün işte.. Daha adını bile söyleyemiyorum.. Bir kere yersen vazgeçemezsiniz ama [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Bir kere yersen vazgeçemezsiniz ama [emoji3] Dikkat ettiysen "Yemem" demedim.. Yiyemeyeceğim yemek yoktur.. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Dikkat ettiysen "Yemem" demedim.. Yiyemeyeceğim yemek yoktur.. Şimdi farkettim [emoji3] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Dikkat ettiysen "Yemem" demedim.. Yiyemeyeceğim yemek yoktur.. Yesene Abi[emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Dikkat ettiysen "Yemem" demedim.. Yiyemeyeceğim yemek yoktur.. Ye! Onu da ye, konu kapansın. Garip fotolar tarihte yerini alsın.Meraklı kedi.[emoji19] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Emre, olmamış. Çakma bir köfte, kaliteyi düşürüyorsun. [emoji19] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 (düzenlendi) Emre, olmamış. Çakma bir köfte, kaliteyi düşürüyorsun. [emoji19] Çakma bir köfte değil Mükremin abi dükkanda kendimiz hazırladık piyasadaki en iyi bilinen adanalardan çok daha kaliteli çok daha lezzetlidir , Et bizim işimiz[emoji6][emoji41] Ordaki etti burdaki ette bizim mekan sadece algıları değiştiriyor , dışarıdada yiyorum ama hiçbir yerin etine güvenmem hilenin en çok dönebileceği sektör et sektörüdür. 4 Ağustos 2015 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Çakma bir köfte değil Mükremin abi dükkanda kendimiz hazırladık piyasadaki en iyi bilinen adanalardan çok daha kaliteli çok daha lezzetlidir , Et bizim işimiz[emoji6][emoji41] Ordaki etti burdaki ette bizim mekan sadece algıları değiştiriyor , dışarıdada yiyorum ama hiçbir yerin etine güvenmem hilenin en çok dönebileceği sektör et sektörüdür. Emre benim itirazım şişlere ve pişirme şekline....fotodan kaliteyi anlayamayız ancak dünyanın en iyi kebabını o şekilde pişirsen sadece "idarelik " olur. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Emre benim itirazım şişlere ve pişirme şekline....fotodan kaliteyi anlayamayız ancak dünyanın en iyi kebabını o şekilde pişirsen sadece "idarelik " olur.ee tek tabanca olunca ve sadece kendime pişirince anca bu kadar özenebiliyorum Mükremin abi[emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Yemesine yerim de.. De si düşündürüyor işte. Şırdan ın görüntüsü biraz olsun gideri var gibi gösteriyor. Ama bu Lumbar mı Dumbar mı nedir.. Hiç gitmeyecek gibi duruyor yahu.. Abi nasıl sirdan in görüntüsü ve gideri var emin misin bunu yiyebileceğine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Abi nasıl sirdan in görüntüsü ve gideri var emin misin bunu yiyebileceğine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106] Kerem için sorun yok yer onu Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Abi nasıl sirdan in görüntüsü ve gideri var emin misin bunu yiyebileceğine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106] bu nedir ya Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Şirdan bu [emoji23]Abowwwww baska borseye benziyor[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] bide yiyolarmi bunu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Abowwwww baska borseye benziyor[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] bide yiyolarmi bunuMalesef [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Abowwwww baska borseye benziyor[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] bide yiyolarmi bunu Adananın meşhur yemeği öyle deme,tadı güzelmiş diyorlar. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Adananın meşhur yemeği öyle deme,tadı güzelmiş diyorlar.Istedigi kadar guzel olsun o sekli gordukten sonra masa dan kacarim abi[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Istedigi kadar guzel olsun o sekli gordukten sonra masa dan kacarim abi[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Bende de öyledir,önce göz sonra mide doymalı zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts