İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Uğur Çınar

Görüntüsüne alışamayacağım/ ısınamayacağım tek yemek olacak sanırım..  :( Lumbar mıydı? Lambır mıydı?...  :unsure2:  :fiuw:  :D

Afiyet olsun kardeşim..  :)

aynen abi direk kapattım resmi görünce miyden bi acayip oldu :D

Yorum bağlantısı

Görüntüsüne alışamayacağım/ ısınamayacağım tek yemek olacak sanırım..  :( Lumbar mıydı? Lambır mıydı?...  :unsure2:  :fiuw:  :D

Afiyet olsun kardeşim..  :)

eheheheh Kerem abi birde şırdan var :D :D :D

Yorum bağlantısı

eheheheh Kerem abi birde şırdan var :D :D :D

Yemesine yerim de.. De si düşündürüyor işte. Şırdan ın görüntüsü biraz olsun gideri var gibi gösteriyor. Ama bu Lumbar mı Dumbar mı nedir.. :fiuw: Hiç gitmeyecek gibi duruyor yahu..  :i-ih:  :)

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Görüntüsüne alışamayacağım/ ısınamayacağım tek yemek olacak sanırım.. :( Lumbar mıydı? Lambır mıydı?... :unsure2::fiuw::D

Afiyet olsun kardeşim.. :)

Bumbar veya mumbar derler teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Düşün işte.. Daha adını bile söyleyemiyorum.. :D:flowers:

Bir kere yersen vazgeçemezsiniz ama [emoji3]

Yorum bağlantısı

Bir kere yersen vazgeçemezsiniz ama [emoji3]

Dikkat ettiysen "Yemem" demedim..  ;) Yiyemeyeceğim yemek yoktur..  ;)

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Dikkat ettiysen "Yemem" demedim.. ;) Yiyemeyeceğim yemek yoktur.. ;)

Şimdi farkettim [emoji3]

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Yesene Abi[emoji4]
Yorum bağlantısı

Ye! Onu da ye, konu kapansın. Garip fotolar tarihte yerini alsın.

Meraklı kedi.[emoji19]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
(düzenlendi)

Emre, olmamış. Çakma bir köfte, kaliteyi düşürüyorsun. [emoji19]

Çakma bir köfte değil Mükremin abi dükkanda kendimiz hazırladık piyasadaki en iyi bilinen adanalardan çok daha kaliteli çok daha lezzetlidir , Et bizim işimiz[emoji6][emoji41]

86be4726702ac72b746b063c7b75aed5.jpg

Ordaki etti burdaki ette bizim mekan sadece algıları değiştiriyor , dışarıdada yiyorum ama hiçbir yerin etine güvenmem hilenin en çok dönebileceği sektör et sektörüdür.

tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Çakma bir köfte değil Mükremin abi dükkanda kendimiz hazırladık piyasadaki en iyi bilinen adanalardan çok daha kaliteli çok daha lezzetlidir , Et bizim işimiz[emoji6][emoji41]

Ordaki etti burdaki ette bizim mekan sadece algıları değiştiriyor , dışarıdada yiyorum ama hiçbir yerin etine güvenmem hilenin en çok dönebileceği sektör et sektörüdür.

Emre benim itirazım şişlere ve pişirme şekline....fotodan kaliteyi anlayamayız ancak dünyanın en iyi kebabını o şekilde pişirsen sadece "idarelik " olur.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Emre benim itirazım şişlere ve pişirme şekline....fotodan kaliteyi anlayamayız ancak dünyanın en iyi kebabını o şekilde pişirsen sadece "idarelik " olur.

ee tek tabanca olunca ve sadece kendime pişirince anca bu kadar özenebiliyorum Mükremin abi[emoji3]
Yorum bağlantısı

Yemesine yerim de.. De si düşündürüyor işte. Şırdan ın görüntüsü biraz olsun gideri var gibi gösteriyor. Ama bu Lumbar mı Dumbar mı nedir.. :fiuw: Hiç gitmeyecek gibi duruyor yahu.. :i-ih::)

Abi nasıl sirdan in görüntüsü ve gideri var emin misin bunu yiyebileceğine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106]

88ac64ece9f41e11bc5e9589697890a5.jpg

Yorum bağlantısı

Abi nasıl sirdan in görüntüsü ve gideri var emin misin bunu yiyebileceğine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106]

Kerem için sorun yok yer onu  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu nedir ya

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Şirdan bu [emoji23]

Abowwwww baska borseye benziyor[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] bide yiyolarmi bunu
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abowwwww baska borseye benziyor[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] bide yiyolarmi bunu

Malesef [emoji2]
Yorum bağlantısı

Adananın meşhur yemeği öyle deme,tadı güzelmiş diyorlar.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Adananın meşhur yemeği öyle deme,tadı güzelmiş diyorlar.

Istedigi kadar guzel olsun o sekli gordukten sonra masa dan kacarim abi[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Istedigi kadar guzel olsun o sekli gordukten sonra masa dan kacarim abi[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Bende de öyledir,önce göz sonra mide doymalı zaten.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...