İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Şişler o biçim Mukremin abi

Giresun Kerasus Dinlenme Tesislerini işleten kuzenim urfadan usta getirmiş, denemesem ayıp olurdu

596ac6be6033b494eba96bfb2a4a0b45.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yemek hele birde et ürünüyse saba karşı 4 de bile eklenir hakanım.Mükremin abi afiyet bal şeker olsun mis gibi maşallah

Yorum bağlantısı

yemek hele birde et ürünüyse saba karşı 4 de bile eklenir hakanım.Mükremin abi afiyet bal şeker olsun mis gibi maşallah

Bende yarın gece 3'te bir Fotoğraf ekliyeceğim  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bende yarın gece 3'te bir Fotoğraf ekliyeceğim  :biggrin:

ooo bu çok tehlikeli oldu ben yarın öğlen 12 den sonra bakayım bu konuya yoksa sakat

birde Sütlacı çok seven Mükremin abiydi demi tümziyafetin sonunda hep şimdi sütlü nokta olacak diyorum ama daha yayınlanmadı.

Yorum bağlantısı

ooo bu çok tehlikeli oldu ben yarın öğlen 12 den sonra bakayım bu konuya yoksa sakat

birde Sütlacı çok seven Mükremin abiydi demi tümziyafetin sonunda hep şimdi sütlü nokta olacak diyorum ama daha yayınlanmadı.

:biggrin:

Sütlaç bizim işimiz.

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun.

Pişirdikten sonra, oda sıcaklığında soğutarak ye abi.. Off.. Mis gibi oluyor..  ;)  :D 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Afiyet olsun.

Pişirdikten sonra, oda sıcaklığında soğutarak ye abi.. Off.. Mis gibi oluyor..  ;)  :D 

Sen akıllanmayacan. :D

Yorum bağlantısı

Sen akıllanmayacan. :D

Bu konudaki nam-ım bilinir.. Süper bir lezzet. Soğuk sucuk. Deneyen kalmasın.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bu konudaki nam-ım bilinir.. Süper bir lezzet. Soğuk sucuk. Deneyen kalmasın.  ;)  :D

Hakkatten akıllanmayacan. :bambam3:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Hakkatten akıllanmayacan. :bambam3:

Murat Abi, boşuna uğraşma Kerem, artık bu konularda nirvanaya ulaştı. Bu konunun bir kaç ordinaryusundan biri.

:fiuw:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Murat Abi, boşuna uğraşma Kerem, artık bu konularda nirvanaya ulaştı. Bu konunun bir kaç ordinaryusundan biri.

Başına gelecekleri bilmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Sıkı durun  :fiuw:

dandik abi et doner gibi durmuyor sanki kıymadan yapılmış gibi beğenmedim :D

Yorum bağlantısı

dandik abi et doner gibi durmuyor sanki kıymadan yapılmış gibi beğenmedim :D

Çamur atması kolay,Çerezzanın mısırlarına benzemez bu  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Çamur atması kolay,Çerezzanın mısırlarına benzemez bu :D

Ben anlamaz abi kiyma gibi duruyo donerin cakma
Yorum bağlantısı

Ben anlamaz abi kiyma gibi duruyo donerin cakma

Yılların mısır patlatıcısı gelmiş burada ete laf atıyor  :D Yürü git kendine mısır cipsi konusu aç  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

tühh be yine yanlış zaman :dribble:  :dribble:  arkadaş o ne be öle tüm şişi sana vermiş Hakanım firma şifa olsun kardeşime

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...