İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Oldu mu bu şimdi oruç oruç o günler geldi aklıma  :)  hiş değişmemiş görüntüsü kokusu burnuma tüttü bile  :biggrin: birde ayran olursa tadından yenmez  :bravo:

Olsa iyi olurdu cidden  :biggrin:

İnanırım..  :yes:  :biggrin:

İnan inan  :D

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

1,5 ne ki? :fiuw:  Biz o kadarı  dürüm niyetine yeriz. :yes:

oAjH81A.jpg?1

bizde lahmacunu pideye sarar yerdik  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Olsa iyi olurdu cidden :biggrin:

İnan inan :D

Hako Kayseri de Nerde yenir bu
Yorum bağlantısı

Hako Kayseri de Nerde yenir bu

Develi'de janım  :biggrin:

Çok da tavsiye etmem, hamuru fazla kardeşim, 100 gram et için bir ekmek yiyorsun. Tam tersi olmalı. ;)

Yorum bağlantısı

Çok da tavsiye etmem, hamuru fazla kardeşim, 100 gram et için bir ekmek yiyorsun. Tam tersi olmalı. ;)

Bu yazdığınız Develi'demi oldu ?

Yorum bağlantısı

Bu yazdığınız Develi'demi oldu ?

Yok! Develi'ye hiç gitmedim. Şahzınız tarafından eklenmiş fotoğrafa bakarak ve yaşadığım yörede tatmış bulunduğum ürünleri düşünerek böyle bir yorumda bulundum.

Yorum bağlantısı

Yok! Develi'ye hiç gitmedim. Şahzınız tarafından eklenmiş fotoğrafa bakarak ve yaşadığım yörede tatmış bulunduğum ürünleri düşünerek böyle bir yorumda bulundum.

O zaman Fotoğraf ve oruç olmanız sizi yanıltımış olmalı,Develi'de kesinlikle ithamını yapmış olduğunuzun tam tersi uygulanmaktadır. :i-ih:

Yorum bağlantısı

Biz kendi Fotoğraflarımıza göre yorum yapıyoruz,verdiğiniz linkteki fotolara baktım resmen malzemden çalmışlar. :angry:

Yani ben de Ahmet'in- Mehmet'in fotosuna göre değil, doğrudan Develi Kaymakamlığının resmi sitesinden yorum yapıyorum! :( Neyse, demek ki şahsınızla birlikte tespitte bulunmamız gerekiyor.

Yorum bağlantısı

Yani ben de Ahmet'in- Mehmet'in fotosuna göre değil, doğrudan Develi Kaymakamlığının resmi sitesinden yorum yapıyorum! :( Neyse, demek ki şahsınızla birlikte tespitte bulunmamız gerekiyor.

E tabi,ben şimdi Kırşehirin lezzetlerini merak etsem ilk size danışırım. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Akşam kapanışı küşleme ile yapalım  :D

Hayırlı iftarlar  :flowers:

yrOXT0N.jpg?1

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ya arkadaş yine yanlış zaman yine ben yine dil damakta yapışık ki gece sahuruda kaçırıp niyetlendik ne girerimki konuya kıracam bu mausu masus tıklıyor galiba  :dribble:  :dribble:  :kafa2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Kafayı yiyecem ha. Yeter. Kütahya da da meşhur bişey yok ki arkadaş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Develi cıvıklısı kıtır kıtır olur. Zira hamuru ince çıtır, eti boldur. Ayrıca iç kısmı biraz ıslaktır. Isırırken bir yandan hamurun çıtırtısını duyar diğer yandan bol yağlı kuzu etinin lezzetini dişlerinizden itibaren hissedersiniz. Kuzu etinin lezzeti yörenin dağlarından gelmektedir. Yani Develi harici yerde yerseniz bahsettiğim tadı alamazsınız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Develi cıvıklısı kıtır kıtır olur. Zira hamuru ince çıtır, eti boldur. Ayrıca iç kısmı biraz ıslaktır. Isırırken bir yandan hamurun çıtırtısını duyar diğer yandan bol yağlı kuzu etinin lezzetini dişlerinizden itibaren hissedersiniz. Kuzu etinin lezzeti yörenin dağlarından gelmektedir. Yani Develi harici yerde yerseniz bahsettiğim tadı alamazsınız.

Yemiş gibi oldum şuan,öyle bir yazmışsın ki Emre :)

Kafayı yiyecem ha. Yeter. Kütahya da da meşhur bişey yok ki arkadaş

Kaplıcaları meşhur diye biliyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Yemiş gibi oldum şuan,öyle bir yazmışsın ki Emre :)

Kaplıcaları meşhur diye biliyorum :)

Konumuz et abi [emoji4]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O zaman Fotoğraf ve oruç olmanız sizi yanıltımış olmalı,Develi'de kesinlikle ithamını yapmış olduğunuzun tam tersi uygulanmaktadır. :i-ih:

Serkan Turan var gider bakarız.
Yorum bağlantısı

Konumuz et abi [emoji4]

Başka birşey gelmedi aklıma [emoji23]

Serkan Turan var gider bakarız.

Topraam girmez oldu buralara ama [emoji17]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Serkan fena yoğun.

Serkan fena yoğun.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...