Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Oldu mu bu şimdi oruç oruç o günler geldi aklıma hiş değişmemiş görüntüsü kokusu burnuma tüttü bile birde ayran olursa tadından yenmez Olsa iyi olurdu cidden İnanırım.. İnan inan Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Her oturuşta 1.5 yerim 1,5 ne ki? Biz o kadarı dürüm niyetine yeriz. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 1,5 ne ki? Biz o kadarı dürüm niyetine yeriz. Nasıl yani. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 1,5 ne ki? Biz o kadarı dürüm niyetine yeriz. bizde lahmacunu pideye sarar yerdik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Olsa iyi olurdu cidden İnan inan Hako Kayseri de Nerde yenir bu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Hako Kayseri de Nerde yenir bu Develi'de janım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Hako Kayseri de Nerde yenir bu Develi'de janım Çok da tavsiye etmem, hamuru fazla kardeşim, 100 gram et için bir ekmek yiyorsun. Tam tersi olmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Çok da tavsiye etmem, hamuru fazla kardeşim, 100 gram et için bir ekmek yiyorsun. Tam tersi olmalı. Bu yazdığınız Develi'demi oldu ? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Bu yazdığınız Develi'demi oldu ? Yok! Develi'ye hiç gitmedim. Şahzınız tarafından eklenmiş fotoğrafa bakarak ve yaşadığım yörede tatmış bulunduğum ürünleri düşünerek böyle bir yorumda bulundum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yok! Develi'ye hiç gitmedim. Şahzınız tarafından eklenmiş fotoğrafa bakarak ve yaşadığım yörede tatmış bulunduğum ürünleri düşünerek böyle bir yorumda bulundum. O zaman Fotoğraf ve oruç olmanız sizi yanıltımış olmalı,Develi'de kesinlikle ithamını yapmış olduğunuzun tam tersi uygulanmaktadır. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 O zaman Fotoğraf ve oruç olmanız sizi yanıltımış olmalı,Develi'de kesinlikle ithamını yapmış olduğunuzun tam tersi uygulanmaktadır. Fotoğraflar böyle; http://www.develi.gov.tr/default_B0.aspx?content=1103 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Fotoğraflar böyle; http://www.develi.gov.tr/default_B0.aspx?content=1103 Biz kendi Fotoğraflarımıza göre yorum yapıyoruz,verdiğiniz linkteki fotolara baktım resmen malzemden çalmışlar. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Biz kendi Fotoğraflarımıza göre yorum yapıyoruz,verdiğiniz linkteki fotolara baktım resmen malzemden çalmışlar. Yani ben de Ahmet'in- Mehmet'in fotosuna göre değil, doğrudan Develi Kaymakamlığının resmi sitesinden yorum yapıyorum! Neyse, demek ki şahsınızla birlikte tespitte bulunmamız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yani ben de Ahmet'in- Mehmet'in fotosuna göre değil, doğrudan Develi Kaymakamlığının resmi sitesinden yorum yapıyorum! Neyse, demek ki şahsınızla birlikte tespitte bulunmamız gerekiyor. E tabi,ben şimdi Kırşehirin lezzetlerini merak etsem ilk size danışırım. Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Akşam kapanışı küşleme ile yapalım Hayırlı iftarlar 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 ya arkadaş yine yanlış zaman yine ben yine dil damakta yapışık ki gece sahuruda kaçırıp niyetlendik ne girerimki konuya kıracam bu mausu masus tıklıyor galiba 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Kafayı yiyecem ha. Yeter. Kütahya da da meşhur bişey yok ki arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Develi cıvıklısı kıtır kıtır olur. Zira hamuru ince çıtır, eti boldur. Ayrıca iç kısmı biraz ıslaktır. Isırırken bir yandan hamurun çıtırtısını duyar diğer yandan bol yağlı kuzu etinin lezzetini dişlerinizden itibaren hissedersiniz. Kuzu etinin lezzeti yörenin dağlarından gelmektedir. Yani Develi harici yerde yerseniz bahsettiğim tadı alamazsınız. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Develi cıvıklısı kıtır kıtır olur. Zira hamuru ince çıtır, eti boldur. Ayrıca iç kısmı biraz ıslaktır. Isırırken bir yandan hamurun çıtırtısını duyar diğer yandan bol yağlı kuzu etinin lezzetini dişlerinizden itibaren hissedersiniz. Kuzu etinin lezzeti yörenin dağlarından gelmektedir. Yani Develi harici yerde yerseniz bahsettiğim tadı alamazsınız. Yemiş gibi oldum şuan,öyle bir yazmışsın ki Emre Kafayı yiyecem ha. Yeter. Kütahya da da meşhur bişey yok ki arkadaş Kaplıcaları meşhur diye biliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Yemiş gibi oldum şuan,öyle bir yazmışsın ki Emre Kaplıcaları meşhur diye biliyorum Konumuz et abi [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 O zaman Fotoğraf ve oruç olmanız sizi yanıltımış olmalı,Develi'de kesinlikle ithamını yapmış olduğunuzun tam tersi uygulanmaktadır. Serkan Turan var gider bakarız. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Konumuz et abi [emoji4] Başka birşey gelmedi aklıma [emoji23] Serkan Turan var gider bakarız. Topraam girmez oldu buralara ama [emoji17] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Başka birşey gelmedi aklıma [emoji23] Topraam girmez oldu buralara ama [emoji17] Serkan fena yoğun. Başka birşey gelmedi aklıma [emoji23] Topraam girmez oldu buralara ama [emoji17] Serkan fena yoğun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts