İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji23] Ne istiyorsunuz bu adamdan

Krakerci arıyor anlamadın mı Samet  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Krakerci arıyor anlamadın mı Samet :D

Etli kraker çıkmış abi gördün mu [emoji3] [emoji16]

7946b924801b6b11a5e70d03b4d254fe.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Etli kraker çıkmış abi gördün mu [emoji3] [emoji16]

İşte Barış'a ortak çıkmıştır an itibari ile  :D

Yorum bağlantısı

Teşekkür ediyorum

Afiyet olsun kardeşim.. Güzel görünüyor. :good1:

Sahalara biraz hızlı döndük galiba kerem abi
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Allah allah sabah sabah yenir mi ya :D

Ayip vallahi ayip gurbette öğrenci adama bedo krizi gelmiş insana yapılır mi buuuu afiyet olsun abi :)

Yorum bağlantısı

Paşa kahvaltısı mübarek,afiyet olsun Samet.

Eyvallah abicim sagolasin bölüm gurmesi unvanını Barış abiden alacam [emoji28] [emoji16]
Yorum bağlantısı

Eyvallah abicim sagolasin bölüm gurmesi unvanını Barış abiden alacam [emoji28] [emoji16]

Onunla seni bir görmem hata olur bak,senin ve bizim kulvarımız aynı,Barışın kulvarı farklı  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:sandalye:

:D :D :D :D :D

Yorum bağlantısı

Onunla seni bir görmem hata olur bak,senin ve bizim kulvarımız aynı,Barışın kulvarı farklı :D

Kraker diyorsun yani [emoji2] [emoji2] [emoji2]

:sandalye:

:D :D :D :D :D

[emoji23] [emoji379]
Yorum bağlantısı

Eyvallah abicim sagolasin  bölüm gurmesi  unvanını Barış abiden alacam [emoji28] [emoji16] 

:D:i-ih: Konuyu 1. sayfadan itibaren tek tek oku bakalım Samet.. ;) Bölüm gurmesi/ gurmeleri kimlermiş. ;) Oku, sonra konuşalım.. ;):D

Yorum bağlantısı

:D:i-ih: Konuyu 1. sayfadan itibaren tek tek oku bakalım Samet.. ;) Bölüm gurmesi/ gurmeleri kimlermiş. ;) Oku, sonra konuşalım.. ;):D

Hmm akşam bi gözden gecirelim o halde abi burda bi dokundurma sezdim sanki [emoji23] [emoji23] [emoji16]
Yorum bağlantısı

Hmm akşam bi gözden gecirelim o halde abi burda bi dokundurma sezdim sanki [emoji23] [emoji23] [emoji16]

Araştırmak iyidir,Barış mesela hiç araştırmaz  :biggrin: Her bakkalda mevcut aradığı kraker. :D

Yorum bağlantısı

Hakkımız yeniyor burada.. Hakkımızı savunuyoruz. ;):D :D :D

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ
(düzenlendi)

Gurmeyi öldür ama kebabını yeme, bu bölümün sahipleri belli, Burdan Kerem, Hakan, Mehmet Abilere hörmetlerimi iletirim. Adını yazamadiğım bir kaç abimiz daha var tabii.

tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Az önce okulun yakınında varmış ben nasıl farketmedim [emoji33][emoji33][emoji33]

Böyle bir TADI nasıl keşfetmedim.

Barış'ın Pizdesi kadar meşhur olmasada idare eder [emoji23][emoji23][emoji23]

nNHUZdA.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:dribble: :dribble: Afiyet olsun hocam.. :good1:

Eyvallah kardeş :)

Yorum bağlantısı

Eyvallah kardeş :)

Pazartesi den beri diyetteyim. Gram ekmek, pilav, şeker, hamur yemedim.. Hafta sonu 1 gün ödül planım için PİDE işini düşüneyim.. :good1::D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...