Mehmet Kaya 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Güzel insanlar, Bu forumda beni en çok zorlayan konu bu! [emoji4] Bulunduğum yerde şu an için Türk yemekleri ve kebap bulamıyorum maalesef. Neyse ben de en son geçen yaz memlekette iken yediğim yemeğin resmini koyayım bari. Maksat muhabbete katılmak olsun [emoji106] Kapın mangalı siz kendiniz yapın en azından 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Şalgamda varmıydı Ayran vardı. göbek sıtaylaaaa:) Tığ gibiyim ben,sen kendine bak Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ayran vardı. Tığ gibiyim ben,sen kendine bak hahayyyttt bi sen bi MK tığ gibisiniz zaten Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 hahayyyttt bi sen bi MK tığ gibisiniz zaten Şimdi MK dersen akan sular durur Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 hahayyyttt bi sen bi MK tığ gibisiniz zaten hoop hopp dur orda. Ben kilo mu göbeğimi inkar etmiyorum. 89 kiloyum. İnarcılar utansın. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 yeni 65 e vurmuşum çok kilo aldım çok :) Beni bilen zaten biliyor,kendimi anlatmayı sevmiyorum Şikayetinizi bana,memnuniyetinizi dostlarınıza anlatınız Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ayran vardı. Tığ gibiyim ben,sen kendine bak Tığ? Kaç numara? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Tığ? Kaç numara? Anlayan anladı,ben Fiat'a binip Suzukici gibi takılmıyorum en azından Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Kapın mangalı siz kendiniz yapın en azından Mehmet Bey, Burada izinde olduğum zaman her pazar mangal var. Maalesef onu sadece tavuk olarak yapıyorum, kesim şekillerinden sanırım dana ve kuzu etleri damak tadıma uymuyor maalesef. Bizdeki tabirle lokum gibi bir et bulamadım maalesef. Sadece bir Steak House var gerçek anlamda et yiyebildiğim yer. Aslında burada Mado Cafe var bir tane ama gerek sahibinin Türklere soğuk oluşu (Türk olmasına rağmen) gerekse ilk ve tek gittiğim zaman tavuk döner diye bana dilimlenmiş tavuk göğsü servis ettiklerinden beri önünden geçmiyorum. Kısmet ilk izine diyelim artık, annemin yemekleri ile birlikte özlediğim her şeye saldırarak yine 2 haftada bir 10 kilo alırız inşallah kısmetse.[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Beni bilen zaten biliyor,kendimi anlatmayı sevmiyorum Şikayetinizi bana,memnuniyetinizi dostlarınıza anlatınız Yalan yanlış kilo beyanı için şikayet butonuna bastım zaten. Sallamasyon kg li üye istemiyoruz bu forumda kardişim.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ayran vardı. Tığ gibiyim ben,sen kendine bak Ben şahidim, 9 numara tığ gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Yalan yanlış kilo beyanı için şikayet butonuna bastım zaten. Sallamasyon kg li üye istemiyoruz bu forumda kardişim.. Sallama ne vakit oldu...Bu foruma geldiğimden beri tam 12 kilo almışım,gerisini siz hesaplayın Ben şahidim, 9 numara tığ gibi. O dereden çok sular aktı Mükremin abi,şimdi görsen inanamazsın Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Sallama ne vakit oldu...Bu foruma geldiğimden beri tam 12 kilo almışım,gerisini siz hesaplayın Ee.. tığ bu konunun neresine uyuyor ozaman? Sadece aldığı kg ler tığ ile bağdaşmıyor bile.. Bırak komplesini. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ee.. tığ bu konunun neresine uyuyor ozaman? Sadece aldığı kg ler tığ ile bağdaşmıyor bile.. Bırak komplesini. Mecazi anlamdaydı o,gerçi sana bunu anlatabilmem için,et yazmam lazım yada mangal yazmam lazım Ayrıca kimlerin çakma takıldığı bugün bir kez daha ispatlandı.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Mecazi anlamdaydı o,gerçi sana bunu anlatabilmem için,et yazmam lazım yada mangal yazmam lazım Mesela "süt danasından" yada "kır kuzusundan" yahut "dağ keçisinden" örnek verecek olursa, hangisine daha yakın bu tabir? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Sallama ne vakit oldu...Bu foruma geldiğimden beri tam 12 kilo almışım,gerisini siz hesaplayın O dereden çok sular aktı Mükremin abi,şimdi görsen inanamazsın Yani? Artık daha geniş bir çevren mi var? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Mesela "süt danasından" yada "kır kuzusundan" yahut "dağ keçisinden" örnek verecek olursa, hangisine daha yakın bu tabir? Aslında az öncede yazdım yine yazayım ama Misal Fiatçısın ama Suzukici gibi takılıyorsun,işte onun gibi birşey Yani? Artık daha geniş bir çevren mi var? Sayenizde evet Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Aslında az öncede yazdım yine yazayım ama Misal Fiatçısın ama Suzukici gibi takılıyorsun,işte onun gibi birşey Sayenizde evet - Gelişine çakmışsın, bu şut ağları deler. - Sözümüzü tut! yaptığımızı yapma. :D Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Aslında az öncede yazdım yine yazayım ama Misal Fiatçısın ama Suzukici gibi takılıyorsun,işte onun gibi birşey Sayenizde evet Manda kasa Mercedes diyelim ozaman ve noktayı koyalım burada.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 - Gelişine çakmışsın, bu şut ağları deler. - Sözümüzü tut! yaptığımızı yapma. :D Farkındaysanız bu yazılanları görmezden geliyor çakma Suzukici Manda kasa Mercedes diyelim ozaman ve noktayı koyalım burada.. Yok ben uzay kasa seviyorum Bmw'de japondu değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Farkındaysanız bu yazılanları görmezden geliyor çakma Suzukici Yok ben uzay kasa seviyorum Bmw'de japondu değil mi "Anahtar ve uzaktan kumanda" butonuna basmak lazım. En çabuk oradan tepki veriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 "Anahtar ve uzaktan kumanda" butonuna basmak lazım. En çabuk oradan tepki veriyor. Oda çalışmıyor,ama çalışıyormuş gibi takılıyor Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ayran vardı. Pilav üstü adanamı yedin yoksa Yorum bağlantısı
Recommended Posts