Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Teorik dersle sizin öğreneceğiniz yok. Siz gelin ben size uygulamalı eğitim vereceğim. Ben senin bilgini ve tecrübeni iyi biliyorum gardaşım..Sorun barışta zaten pilavları karıştırıyor Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Cahillik işte.Baştan savma yapılmış lahmacum,kalın küçük ve yamukGöze hitap etmesi lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 afiyet bal şeker olsun Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ben senin bilgini ve tecrübeni iyi biliyorum gardaşım..Sorun barışta zaten pilavları karıştırıyor Pilavsız adana olurmu devrem Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Baştan savma yapılmış lahmacum,kalın küçük ve yamuk Göze hitap etmesi lazım Karnı göz doyuruyorsa Afiyet olsun sana Ben senin bilgini ve tecrübeni iyi biliyorum gardaşım..Sorun barışta zaten pilavları karıştırıyor Her kıymaya adana diyecek kadar bilgili Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Pilavsız adana olurmu devrem Emeğe saygı ama Barış,olmuyor böyle bak.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Karnı göz doyuruyorsa Afiyet olsun sana Dur bitane daha yiyim kesmedi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Her kıymaya adana diyecek kadar bilgili Benide şaşırttı valla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Dur bitane daha yiyim kesmedi Afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Benide şaşırttı valla. Yapma bunu devrem,gol yedik hucüma gel,defansı bırak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Yapma bunu devrem,gol yedik hucüma gel,defansı bırak Ne oldu gerçekleri duymak zor mu geldi Gelde sende gerçek tatları tad. Ondan sonra konuş Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Yapma bunu devrem,gol yedik hucüma gel,defansı bırak Kusura bakma devrem,yemek konusunda çok eksiklerin var..Bir golde ben atıyorum sana Ne oldu gerçekleri duymak zor mu geldi Gelde sende gerçek tatları tad. Ondan sonra konuş Ben çok uğraştım olmuyor gardaş...Hep aynı...Bir çubuk makarnaya'da pilav diyordu Barış Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Kusura bakma devrem,yemek konusunda çok eksiklerin var..Bir golde ben atıyorum sana Ben çok uğraştım olmuyor gardaş...Hep aynı...Bir çubuk makarnaya'da pilav diyordu Barış Bunu bilemem. Aranızdaki samimiyette neler konuştunuz neler yediniz içtiniz bileme Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 En azından pilav üstü adana yemedim de görmedimde bunca yıldır gurmeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 En azından pilav üstü adana yemedim de görmedimde bunca yıldır gurmeyim İstanbulda yemek yiyerek gurme olunursa kolay gelsin Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 En azından pilav üstü adana yemedim de görmedimde bunca yıldır gurmeyim Ya bırak yaa..İlk sende gördüm bu olayı...Bana bile zorla yedirmeye çalışmıştın,ben yemedim çok şükür. İstanbulda yemek yiyerek gurme olunursa kolay gelsin Bundan olsa olsa kraker gurmesi olur Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Devrem bak bu şut sana geldi karşıla Anadoludaki bütün iyi ustalar istanbulda mekan açarlar mehmet bey Herşeyin en iyisi buradadır Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ya bırak yaa..İlk sende gördüm bu olayı...Bana bile zorla yedirmeye çalışmıştın,ben yemedim çok şükür. :shok: :shok: Hiç bunları duymadık daha önce. Not: Porsiyonuna güvenmeyen (az bulan) esnaf etin yanına birşeyler koyar ki karnı doysun diye. Bunu unutmayın. O yüzden ben Eti (ızgara mangal türü) kesinlikle sade severim. Devrem bak bu şut sana geldi karşıla Anadoludaki bütün iyi ustalar istanbulda mekan açarlar mehmet bey Herşeyin en iyisi buradadır Bu gülümseme maviş oğlumdan sana :sandalye: O bile buna gülerdi yani Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Ya bırak yaa..İlk sende gördüm bu olayı...Bana bile zorla yedirmeye çalışmıştın,ben yemedim çok şükür. Bundan olsa olsa kraker gurmesi olur Güvendiğim dağlara kar yağdı :D Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Devrem bak bu şut sana geldi karşıla Anadoludaki bütün iyi ustalar istanbulda mekan açarlar mehmet bey Herşeyin en iyisi buradadır Kusura bakma Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Daha neler var duymadığın ooooo. Sen işi biliyorsun ya Hacı şükür Türkiyenin 4 bir yanında yöresel lezzet tatmış biriyiz Rabbime şükürler olsun. Mantıyı sen daha iyi bilirsin. Mantı küçük mü olur büyük mü? Neden? Güvendiğim dağlara kar yağdı :D Gerçekleri söylediği için mi? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 :shok: :shok: Hiç bunları duymadık daha önce. Not: Porsiyonuna güvenmeyen (az bulan) esnaf etin yanına birşeyler koyar ki karnı doysun diye. Bunu unutmayın. O yüzden ben Eti (ızgara mangal türü) kesinlikle sade severim. Bu gülümseme maviş oğlumdan sana :sandalye: O bile buna gülerdi yani Daha duymadığın neler var neler... Sen işi biliyorsun.. Güvendiğim dağlara kar yağdı Ne zaman sen banamı güvendin...Yanılmışsın pilavcı başı Hacı şükür Türkiyenin 4 bir yanında yöresel lezzet tatmış biriyiz Rabbime şükürler olsun. Mantıyı sen daha iyi bilirsin. Mantı küçük mü olur büyük mü? Neden? Gerçekleri söylediği için mi? İyi tanıyorum seni...Doğrudur.. Mantı küçük olur hocam..Mideye oturmaz cuk cuk gider... Yorum bağlantısı
Recommended Posts