İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Onunla ilgi yorum Yapmıyorum. Çünkü yediğim Adana değildi.

Adana değilse,ilçesimi o zaman  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Ayrıca etin yanına patatesi yakıştıramayan ilk seni duyuyorum,gayet uyumlu ikilidir kendileri

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Burdan adana gibi gözüküyordu

Yemek kültürünüz şişte GÖRDÜğünüz her kıymayı Adana olarak bilenlersinizz [emoji106][emoji106]

Ayrıca etin yanına patatesi yakıştıramayan ilk seni duyuyorum,gayet uyumlu ikilidir kendileri

Izgara etten bahsediyorum [emoji106]

Adana değilse,ilçesimi o zaman :D

İstanbul değil merak etme [emoji106][emoji106]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yemek kültürünüz şişte GÖRDÜğünüz her kıymayı Adana olarak bilenlersinizz [emoji106][emoji106]

Izgara etten bahsediyorum [emoji106]

İstanbul değil merak etme [emoji106][emoji106]

İstanbulda öyle bir tabak gelsin önüme,onun adamın kafasına çalarım  :bambam3:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İstanbulda öyle bir tabak gelsin önüme,onun adamın kafasına çalarım :bambam3:

Doğru Çalıyorsun Adana üzeri yeşil taze soğanlı tabağı gördük [emoji106][emoji106]
Yorum bağlantısı
Misafir

Doğru Çalıyorsun Adana üzeri yeşil taze soğanlı tabağı gördük [emoji106][emoji106]

O fast-food tarzı bir yer,kaç kere daha yazacağım  :biggrin: Senin için akşama Adana yerim belki  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O fast-food tarzı bir yer,kaç kere daha yazacağım :biggrin: Senin için akşama Adana yerim belki :biggrin:

Ben size elli sefer yazdım onun Adana olmadığını. Maraş kebap olduğunu. Hatta domates köfte domates köfte şeklindeki Şişe Adana yapıştırmasını yapan sizdiniz [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben size elli sefer yazdım onun Adana olmadığını. Maraş kebap olduğunu. Hatta domates köfte domates köfte şeklindeki Şişe Adana yapıştırmasını yapan sizdiniz [emoji23][emoji23]

Pirinç pilavlı olan değil mi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Pirinç pilavlı olan değil mi :biggrin:

Yanında da pilav vardı

GIJtq67.jpg

Bak bunun yanında da var [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu ayrı,o ayrı...Kültürümüzü ayaklar altına sermelerine izin verme,çal o pilavı kafalarına  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu ayrı,o ayrı...Kültürümüzü ayaklar altına sermelerine izin verme,çal o pilavı kafalarına :D

Sen Adana'yı rezil ettirme [emoji23][emoji23]

Benim yediğim Adana değildi. Sen üzülme ben rezil ettirmiyorum [emoji23][emoji23]

Yani ben Adana'nın yanına yeşil taze SOĞAN ve pilav koydurmadım [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Sen Adana'yı rezil ettirme [emoji23][emoji23]

Benim yediğim Adana değildi. Sen üzülme ben rezil ettirmiyorum [emoji23][emoji23]

Yani ben Adana'nın yanına yeşil taze SOĞAN ve pilav koydurmadım [emoji23][emoji23]

Acılı ekmekle gel bana,boşuna uğraşıyorsun..Ağzınla kuş tuttsanda nafile  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Acılı ekmekle gel bana,boşuna uğraşıyorsun..Ağzınla kuş tuttsanda nafile :D

iyi ki hemşerilerim varda düzgün birşey yiyebiliyorsun [emoji23] benim mantı misali [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

iyi ki hemşerilerim varda düzgün birşey yiyebiliyorsun [emoji23] benim mantı misali [emoji23][emoji23]

Sen mantıyı nereden buldun ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen mantıyı nereden buldun ? :biggrin:

Senden iyi Olmasın Benim istanbulda gardaştan öte dostum var. Sen pek tanıman. O gönderdi Sağolsun. Mantı sevdik sayesinde. Gerçi onun öğreneceği çok şey var. Zamanla onada öğreteceğim [emoji106][emoji106]
Yorum bağlantısı
Misafir

Senden iyi Olmasın Benim istanbulda gardaştan öte dostum var. Sen pek tanıman. O gönderdi Sağolsun. Mantı sevdik sayesinde. Gerçi onun öğreneceği çok şey var. Zamanla onada öğreteceğim [emoji106][emoji106]

Bilseydi böyle kültür mahvettiğini,sana hayatta mantı göndermezdi o gayserili  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bilseydi böyle kültür mahvettiğini,sana hayatta mantı göndermezdi o gayserili :D

Doğru doğru [emoji106]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Afiyet olsun..  :dribble: 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun Hakan Bey..  :p

Saol canım.

[emoji239][emoji239]

Devrem afiyet olsun.Pilav yokmu yanında  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...