Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Geleyim de öğret bana,çakma gurme Şafağı bulursan yaparsın Hangi alanda? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Gel de öğreteceklerimden sonra İstanbulda yemek yiyemeyeceksin Artık kısmet : Şafak olmazsa ben tek giderim Sefer tasımı alır gelirim bende İşte o zaman işin kötü,nasıl dalarsın artık yemeklere Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Biz adananın yanında pirinç pilavını senden öğrendik En azıından Adana'nın yanında pilav olduğunu bilen duyan gören var. Ula nerde görülmüş Adana(sizin her gördüğünüz kıyma kebabı) üzerine taze yeşil soğan bırakıldığı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Hafif çekingen davranır. Zorla yedir, ısrar et.. Şimdiden afiyet olsun. Kim çekinecek Hakan Erkenle o kadar yedi içti. Az bişey örnek olsa ..... :D Hangi alanda? Onun 2000 euroluk iş alanında olmadığım garanti Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 En azıından Adana'nın yanında pilav olduğunu bilen duyan gören var. Ula nerde görülmüş Adana(sizin her gördüğünüz kıyma kebabı) üzerine taze yeşil soğan bırakıldığı İnan ilk sende gördüm ben O bahsettiğin olay fast food tarzında bir mekandır..Bağdat ocakbaşı...Gel de yer ara mekan da Kim çekinecek Hakan Erkenle o kadar yedi içti. Az bişey örnek olsa ..... Onun 2000 euroluk iş alanında olmadığım garanti Şafak dağıt oraları. Şartlarımız uymaz zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 1-İnan ilk sende gördüm ben 2-O bahsettiğin olay fast food tarzında bir mekandır..Bağdat ocakbaşı...Gel de yer ara mekan da 1- Daha bilmediğin o kadar çok şey var ki ahhh ahhh. 2-Mekan rezil olduğu için rezilliği seven senin gibi çok adam olunca dolar tabiki . Her dolu mekan iyi yapıyor olacak olsa burada yüzüne bakmadığımız mekanlar var dediğin gibi dolup taşan. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 1- Daha bilmediğin o kadar çok şey var ki ahhh ahhh. 2-Mekan rezil olduğu için rezilliği seven senin gibi çok adam olunca dolar tabiki . Her dolu mekan iyi yapıyor olacak olsa burada yüzüne bakmadığımız mekanlar var dediğin gibi dolup taşan. Böyle şeyler ise aman paylaşma daha Forumdan çok kişi gider oraya,hepsi gelir bak şimdi buraya Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Böyle şeyler ise aman paylaşma daha Forumdan çok kişi gider oraya,hepsi gelir bak şimdi buraya Gitsin. Tadını bilmediğiniz birşeyin (Adana'nın) orada süper yapıldığını iddia etmeniz normal. Maraş'ta küçük ev diye bir paçacı var. Herkes orayı öve öve bitiremez. Ama ne hikmetse 1. tabakta pert olurlar. Paçacı Osman'a götürdüğüm her arkadaş Meğer Küçükevin ne kadar kötü paça yaptığını söylüyor. Hatta Paçacı OSman'da 2. tabaktan sonra ben durduruyorum yeter diye Düşün yani sizin oradaki tadın nasıl olduğunu Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Gitsin. Tadını bilmediğiniz birşeyin (Adana'nın) orada süper yapıldığını iddia etmeniz normal. Maraş'ta küçük ev diye bir paçacı var. Herkes orayı öve öve bitiremez. Ama ne hikmetse 1. tabakta pert olurlar. Paçacı Osman'a götürdüğüm her arkadaş Meğer Küçükevin ne kadar kötü paça yaptığını söylüyor. Hatta Paçacı OSman'da 2. tabaktan sonra ben durduruyorum yeter diye Düşün yani sizin oradaki tadın nasıl olduğunu Bağdat ocakbaşına kimi götürdüysem,bir daha gidelim diyor. Sorun hepimizde o zaman değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 1- Daha bilmediğin o kadar çok şey var ki ahhh ahhh. 2-Mekan rezil olduğu için rezilliği seven senin gibi çok adam olunca dolar tabiki . Her dolu mekan iyi yapıyor olacak olsa burada yüzüne bakmadığımız mekanlar var dediğin gibi dolup taşan. Mehmet abijim.. Bizim buralarda maalesef has, yerindeki gibi kebap yemek zor. Olana da iyi demek zorunda kalıyoruz. Böyle şeyler ise aman paylaşma daha Forumdan çok kişi gider oraya,hepsi gelir bak şimdi buraya Güzel mekan, güzel lezzet. En azından bizim buralara göre. Şimdiye kadar yediğim en lezzetli kebap diyebilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Güzel mekan, güzel lezzet. En azından bizim buralara göre. Şimdiye kadar yediğim en lezzetli kebap diyebilirim. Nokta.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Doğru köre rengi sağıra sesi anlatamamak gibi birşey size buralardaki lezzeti anlatmak [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Doğru köre rengi sağıra sesi anlatamamak gibi birşey size buralardaki lezzeti anlatmak [emoji23][emoji23] Fotoğraf da bir yere kadar işte evet. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Doğru köre rengi sağıra sesi anlatamamak gibi birşey size buralardaki lezzeti anlatmak [emoji23][emoji23] İnşallah Allah ömür verirse gelcez, görcez.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 İnşallah Allah ömür verirse gelcez, görcez.. İnşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 bir mangal yapıyorum var ya memleket yerinden oynayacak... Galiba mangal bu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Galiba mangal bu Daha da iyisi, az kaldı.. Toplum henüz buna hazır değil.. Büyük olay olacak.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Daha da iyisi, az kaldı.. Toplum henüz buna hazır değil.. Büyük olay olacak.. Tepki alıyormuşsunuz sanırım abi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Tepki alıyormuşsunuz sanırım abi Kokoreççiler odası ve mangal kömürü imalatçıları birliği ile görüşmeler devam ediyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Kokoreççiler odası ve mangal kömürü imalatçıları birliği ile görüşmeler devam ediyor.. Metalciler'de çok kızıyormuş size abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Fotoğraf da bir yere kadar işte evet. Kuyruk yağında pişmiş tandır. Kuzu etinden sac kavurma. Tandır çok güzeldi. Ancak Akşehir lezzet lokantasındakinin yerini asla tutmaz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Pis Plan Değişti bu kadar oldu. Değişmese ne olurdu sen düşün. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts