Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Bu konu çok sakıncalı olmuş insanlarda diyet, perhiz bırakmıyorsunuz, yazıktır.. :=)Millet perhiz bozmaya müsait biz ne yapalım [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Her türlü perhiz itina ile bozulur, diyetler hiç edilir, irade sonuna kadar kırılır.. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 2.000 € Ondan sonra 2 liralık lahmacun bence pintilğin kralı demektir HE Lahmacunu menüden çıkaralı yıllar oldu Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Ondan sonra 2 liralık lahmacun bence pintilğin kralı demektir HE Lahmacunu menüden çıkaralı yıllar oldu Bu aparatif tadında janım,sen anlamazsın. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 yapma be hakanım naptın sen puff bittik burda Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Yedik ve aldık Aynen öyle olmalı. Zaten 2 liralık lahmacunu yiyen, önce 2.000 € alıp sonra lahmacun yemez.. Ondan sonra 2 liralık lahmacun bence pintilğin kralı demektir HE Lahmacunu menüden çıkaralı yıllar oldu Hah çok yaşa hocam emi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Yedik ve aldık Yediğin bellide o paralara imkansızsın Bu aparatif tadında janım,sen anlamazsın. Ben zaten senin ne yemediğini anlamadım ki. Ne bulursan çöküyorsun yapma be hakanım naptın sen puff bittik burda Bende yemek zevkiniz yerle bir oldu Oysa ne yemek zevki var demiştim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 yapma be hakanım naptın sen puff bittik burda Beğendin mi Okan kardeşim,altta cevap verdiklerime bakma sen,kıskançlıktan çatlıyorlar da Aynen öyle olmalı. Zaten 2 liralık lahmacunu yiyen, önce 2.000 € alıp sonra lahmacun yemez.. Hah çok yaşa hocam emi.. Ne 2 lirası ya,çorlumu burası Yediğin bellide o paralara imkansızsın Ben zaten senin ne yemediğini anlamadım ki. Ne bulursan çöküyorsun Ben yiyiciğim ağa Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Yok, Çorlu luyum.. Mehmet Hocam. Bu arada seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu kadar yazıpta hüsrana uğratma bizi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Beğendin mi Okan kardeşim,altta cevap verdiklerime bakma sen,kıskançlıktan çatlıyorlar da Ne 2 lirası ya,çorlumu burası Ben yiyiciğim ağa Biliyoruz yiyici olduğunu da. Birazda yerken seçici ol Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Yok, Çorlu luyum.. Mehmet Hocam. Bu arada seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu kadar yazıpta hüsrana uğratma bizi.. Fossssssssss Sende öylesin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Yok, Çorlu luyum.. Mehmet Hocam. Bu arada seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu kadar yazıpta hüsrana uğratma bizi.. Kerem sen beni ne zaman fason iş yaparken gördün Bugün ŞAFAK yeter abi diyene kadar yedireceğim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Yarın akşam'ı bekleyin siz. :angry: Burayı başınıza yıkacağız ŞAFAK'La beraber Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Biliyoruz yiyici olduğunu da. Birazda yerken seçici ol Geleyim de öğret bana,çakma gurme Kerem sen beni ne zaman fason iş yaparken gördün Bugün ŞAFAK yeter abi diyene kadar yedireceğim Şafağı bulursan yaparsın Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Fossssssssss Sende öylesin Sen öyle san Geçen günkü yaptırdığım tepsi yeterdi. Biz tavuğu bile etten saymayanlardanız bebişim. Kanatlı gezeceksin Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Sen öyle san Geçen günkü yaptırdığım tepsi yeterdi. Biz tavuğu bile etten saymayanlardanız bebişim. Kanatlı gezeceksin Biz adananın yanında pirinç pilavını senden öğrendik Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Kerem sen beni ne zaman fason iş yaparken gördün Bugün ŞAFAK yeter abi diyene kadar yedireceğim Hafif çekingen davranır. Zorla yedir, ısrar et.. Şimdiden afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Geleyim de öğret bana,çakma gurme Şafağı bulursan yaparsın Gel de öğreteceklerimden sonra İstanbulda yemek yiyemeyeceksin Artık kısmet Şafak olmazsa ben tek giderim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 Hafif çekingen davranır. Zorla yedir, ısrar et.. Şimdiden afiyet olsun. Öyle biri yok orada Yorum bağlantısı
Recommended Posts