Osman Bilgin 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 tavuk sevenlere bir tavsiyem olacak; askerde tavuktan tiksinmiştim uzun bir süre yemedim, yinede hazır tavukları pek sevmem, gezen köy tavuğu bulamıyorsanız, Dr. tavuk olmadı Akdeniz Toros markalı tavuklar var belki başka da vardır köy tavuğuna benzeyen markalar ... özelikle suyundan çorbası çok güzel oluyor kokusu falan on numara.. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Neyse adanadayim aksam gidim bi 1.5 ciger yiyimde fotoğrafini atim hakkaan abi kiskansin 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Tabi köy yeri olunca yaparsınız [emoji122][emoji122][emoji122] Tavukta sos yok [emoji23] yok mehmetim ne köyü burası iş yerinin yeni yani ikinci yapılan fabrika binasının kuytu bir yeri mesaideyiz çalışıyoz öğle yeme paydosunda haledi verdik iki dakika Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 yok mehmetim ne köyü burası iş yerinin yeni yani ikinci yapılan fabrika binasının kuytu bir yeri mesaideyiz çalışıyoz öğle yeme paydosunda haledi verdik iki dakika Pardon. Bizim okulun kuytu köşesi yok [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 (düzenlendi) En sevdiğim kısmı derisi onu yakmışsın yahu:P Eline Emeğine sağlık afiyet olsun.. ALLAH razı olsun osmanım daha iyi tadlar ve lezetler sizlerin olsun he ya 5 dk erken çıkaraymışız iyiymiş bidakine inşallah Neyse adanadayim aksam gidim bi 1.5 ciger yiyimde fotoğrafini atim hakkaan abi kiskansin afiyet olsun kardeşim Pardon. Bizim okulun kuytu köşesi yok [emoji23][emoji23] sınıfın ortasın yapı ver nelocak amma olur ama ha bomba etkisi yaratır.formun gazına gelen öğretmen sınıfın ortasında teneke kebabı yaptı manşete bak aboo 15 Mart 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Akşam evden alırlar ekiple [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Akşam evden alırlar ekiple [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Gut hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum [emoji8] 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Gut hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum [emoji8] Allah hepimizi korusun... Hocam evde ocak üstünde yapacaksanız döküm tavayı öneririm.. Hecha döküm tava aldım (düz olanından) lezzet olarak çok çok farkediyor... 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Allah hepimizi korusun... Hocam evde ocak üstünde yapacaksanız döküm tavayı öneririm.. Hecha döküm tava aldım (düz olanından) lezzet olarak çok çok farkediyor...Teşekkür ederim Osman Bey bir de öyle deneyeceğim bakalım fark olacak mı. Bu granit tava diye geçiyor lezzeti bozmuyor ve yapışmayı önlüyor. Bunu da tavsiye edebilirim. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Teşekkür ederim Osman Bey bir de öyle deneyeceğim bakalım fark olacak mı. Bu granit tava diye geçiyor lezzeti bozmuyor ve yapışmayı önlüyor. Bunu da tavsiye edebilirim. granitde de yapışmayı önlemek için pfoa gibi kimyasal katmanlar atılıyor diye biliyorum.. ben biraz kimyasallara karşıyım yani olduğunca doğal olsun diyen biriyim ve zorda olsa kaça bildiğim kadar da kaçmaya çalışıyorum bu tür şeylerden.. Yinede teşekkür ederim Hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Kerem adresi alayım diyeceğim ama iki durum var: 1- bu kadar yolu izinsiz nasıl geleceğim. 2- ki bence en önemlisi bu, mevcut ikize yetmeyebilir (kesin ama gene de olasılıklı konuşayım). Afiyet olsun, yapım aşamalarını paylaşırsan sevinirim. Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 granitde de yapışmayı önlemek için pfoa gibi kimyasal katmanlar atılıyor diye biliyorum.. ben biraz kimyasallara karşıyım yani olduğunca doğal olsun diyen biriyim ve zorda olsa kaça bildiğim kadar da kaçmaya çalışıyorum bu tür şeylerden.. Yinede teşekkür ederim Hocam.. Bilgilendirme için teşekkür ederim Osman Bey. Bundan hiç haberim yoktu, aldığım yere özellikle sordum sağlıklı dediler, detayları bilmeyince aldanmak kolay oluyor. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Bilgilendirme için teşekkür ederim Osman Bey. Bundan hiç haberim yoktu, aldığım yere özellikle sordum sağlıklı dediler, detayları bilmeyince aldanmak kolay oluyor. Rica ederim Hocam ne demek... bu konuda bilgilendirmelerden bir örnek: http://www.esrefatabey.com.tr/bilgiedinme_ayrinti.aspx?id=29 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Yerel bir yemek adı bezdirme. Kuşbaşı tava Oww.. Çok sert. Afiyet, bal, şeker olsun hocam.. Dayanamadım yine Fake! Afiyet olsun abim.. Saf et.. heyt yine beni coşturdunuz dayanamadım yaptım hopaaa Afiyet olsun abim.. Sanat eseri bu.. Gut hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum [emoji 8] Afiyet olsun abim.. Hiçbirşey olmaz. Yemeyen adamdan korkacaksın derler.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Yarını bekleyiniz.. Heinz konusunda hem fikiriz. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Paylaşsammı acaba Yakında kanat çıkacak az kaldı [emoji23][emoji23] Arada değişiklik yapıyorum,kıskanma Haakkaan abey bu kanatin neresini seviyorsun yakinda tavuk olacan paraya kiyda et ye biraz ahaha Et bizim işimiz Cengizciğim Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Belli bir adı yok gibi.. Kafamdan uydurduğum, İskender' den feyiz aldığım bir yemek.. Malzemeler (4 kişilik) Çıtır ekmekler için: 1- 1,5 bayat ekmek, yarım baş sarımsak, 1/2 çay bardağı ayçiçek yağı, 2 çay kaşığı tuzot (yada tuz).. Soslu kıyma için: 500 gr kıyma, 1 büyük baş soğan, yarım baş sarımsak, market salçası ise 3 yemek kaşığı salça, yarım çay bardağı ketçap, yarım çay bardağı soya sosu, 1,5 su bardağı bardak domates rendesi yada 2 ince doğranmış domates (annemin yazdan yaptığı salça ve domates sosunu kullandım ben), bir tutam kekik, bir tutam nane, bir tutam karabiber.. Yapılışı (Çıtır ekmekler) Ekmeği geniş bir borcam yada fırın tepsisine küp şeker büyüklüğünde kare kare doğrayın. Yarım baş sarımsağı rendeleyin üzerine, tuz ve yağı gezdirin. Güzelce karıştırın. 200 C fırında 20 dakika arada karıştırarak kızartın. (Bu karışımı her tür yemek yanında garnitür olarak yada çorbalarla çok lezzetli bir şekilde kullanabilirsiniz) Yapılışı (Soslu kıyma) Soğanı mümkün olan incelikte küp küp doğrayın. Sarımsağı çok ince kıyın. Domatesleri kabuklarını soyup çok ince doğrayın yada rendeleyin.(Ben sos domates kullandım) Soğanı iyice erimeye yakın yağda kavurun. Kıymayı ekleyip renk değiştirene kadar kavurun. Sonra salça, ketçap, soya sosu, kıyılmış sarımsak ve baharatları ilave edin. Birkaç taşım kaynayıncaya kadar kavurun. Daha sonra domates sosunu ilave edin. 2-3 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakın.. Tabağın altına yeteri kadar çıtır sarımsaklı ekmek ve üzerine kıymalı sosu dökerek servis edebilirsiniz. Yanında yoğurt.. Ohh.. Miss.. Afiyet olsun.. Buda haftasonu gece lüplettiğim kokko ve midye dolma.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 oyy keremim afiyet olsun bal olsun şifa olsun ellerine sağlık maşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts