Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Devrem on numara,kanatın yanına meyhane pilavı süper yakışır. Ulan varyaaaaaaaaaaaaa :D Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Biri pilav, biri yeşil soğan düşmanı.. Size soğanlı pilav eşliğinde kebap yedircem.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Torna makinası bozulmuş diyolla abi doğrumu ? Ben MK mıyım Devrem aşk olsun. Daş ye Dinime söven müslüman olsa desem şirke girermiyim Lan bana Adana yanında pilava laf söyleyenler KANATla meynahe pilavu yiyor Adana üzerine taze yeşil soğanı hiç konuşmuyorum Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Ulan varyaaaaaaaaaaaaa :D Ne oldu tatlım Daş ye Dinime söven müslüman olsa desem şirke girermiyim Lan bana Adana yanında pilava laf söyleyenler KANATla meynahe pilavu yiyor Adana üzerine taze yeşil soğanı hiç konuşmuyorum Gittiğim yerlerde senin fotoğrafını gösteriyorum,bunun kültüründen olsun diyorum..Öyle geliyor ne yapayım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Ne oldu tatlım Yalakalık mı desem. Şıracı bozacı mı desem Ne desem bilemedim GERÇİ SİZ ORADA HER GÖRDÜĞÜNÜZ KIYMA KEBABANINA ADANA DİYEN MİLLET OLDUĞUNUZ İÇİN YORUM YOK Beytiye ne diyonuz la. Lavaşa sarılmış yoğurtlu adanamı Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Yalakalık mı desem. Şıracı bozacı mı desem Ne desem bilemedim GERÇİ SİZ ORADA HER GÖRDÜĞÜNÜZ KIYMA KEBABANINA ADANA DİYEN MİLLET OLDUĞUNUZ İÇİN YORUM YOK Beytiye ne diyonuz la. Lavaşa sarılmış yoğurtlu adanamı Pirinç pilavının dili olsa söver o aşçı bozuntusuna Dürüm kebap diyoruz biz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Pilavlı beyti gören HAKAN ve BARIŞ Pirinç pilavının dili olsa söver o aşçı bozuntusuna Dürüm kebap diyoruz biz Sizin Adana kebap anlayışınız işte bu Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Pilavlı beyti gören HAKAN ve BARIŞ Sizin Adana kebap anlayışınız işte bu Sen buraya gelince şoka girip aynen böyle kalacaksın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Sen buraya gelince şoka girip aynen böyle kalacaksın.. Bu ne rezillik diye Geldik gördük fısssss Bundan beter oldum Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Bu ne rezillik diye Geldik gördük fısssss Bundan beter oldum Yazıklar olsun sana Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Sen gel buraya gel Pirinç çuvalları arasındamı gezdireceksin beni Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Pirinç çuvalları arasındamı gezdireceksin beni Seni hayata bağlayacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Seni hayata bağlayacağım. Nasıl iyi olur var ya Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Siz kebap yemiyorsunuz kii gelin Adanaya kralini yedirelim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Siz kebap yemiyorsunuz kii gelin Adanaya kralini yedirelim Al işte Cevap işte. O adam da Antalya'da şu anda kebap yemeye çalışıyor Sizin neler çektiğinizi en iyi o bilir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Cevap işte. O adam da Antalya'da şu anda kebap yemeye çalışıyor Sizin neler çektiğinizi en iyi o bilir Şimdi MY de gelir yazar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Şimdi MY de gelir yazar Yok la. O benden yemek tarifi alıyor.. Hem gurbet ellerde yazsa ne yazmasa ne.. Şuan kendi yiyemedikten sonra.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Yok la. O benden yemek tarifi alıyor.. Hem gurbet ellerde yazsa ne yazmasa ne.. Şuan kendi yiyemedikten sonra.. İnanmam...Bir adanalı yemek tarifimi istedi Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Cevap işte. O adam da Antalya'da şu anda kebap yemeye çalışıyor Sizin neler çektiğinizi en iyi o bilir Ne güzel demissin be abi Antalya da yemin ettim kebap in k sini yemem burda adana dan 50km uzaga ciktin mi kebaba kebap demem benn Yorum bağlantısı
Recommended Posts