İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Okan Tansel

zaten ona şüphe yok söyledimya kendimi avutuyorum belki dayanma gücüm artar. yoksa etgiller faciyası yaşıcağım şuan et istiyorum ettttt  :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Demedi demeyin diyet doktorlarının hedefi olacağız hani hastalara diryolarya et yok,kemik suyu yok, haşlama yok ve şimdi birde fordclup engüzel et yemekleri konusu katiyen yok bunu başarırsan iradeni yenmiş ve hedefe ulaşmış olursun diyecekler ben söyleyeyim

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Demedi demeyin diyet doktorlarının hedefi olacağız hani hastalara diryolarya et yok,kemik suyu yok, haşlama yok ve şimdi birde fordclup engüzel et yemekleri konusu katiyen yok bunu başarırsan iradeni yenmiş ve hedefe ulaşmış olursun diyecekler ben söyleyeyim

Bu konuya kimler pranga vurmaya çalıştı bir bilseniz. Doktor da kim miş?  ;) Hele hele tırt bir branş.. "diyet doktoru"  :p  :D

Yorum bağlantısı

Konu sahibi buna çok güldü  :D  :D

Doktor bence ibret alsın.. :biggrin:

tumblr_m3ayg8XHFe1qdbf0co1_400.gif

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:sandalye:

Konu sahibi buna çok güldü  :D  :D

Doktor bence ibret alsın.. :biggrin:

tumblr_m3ayg8XHFe1qdbf0co1_400.gif

Yorum bağlantısı

Bir mangal yaptım (!) yer yerinden oynadı.. :D

Ömrümüz olaydı da göreydik keşke. Kısmet değilmiş..  :(  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yok inanmam, biz neden hissetmedik?

Mangala çok para gitti et alacak parayı bulamadık.. Komşu yarım paket kömür verdi kuru kuru yakıp test ettik... :(  Nasip artık, şu finaller başlasın altıyüz gram kıyma alıp ekmek içiyle bir kiloya tamamlarsam çağırırım sizleri.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mangala çok para gitti et alacak parayı bulamadık.. Komşu yarım paket kömür verdi kuru kuru yakıp test ettik... :(  Nasip artık, şu finaller başlasın altıyüz gram kıyma alıp ekmek içiyle bir kiloya tamamlarsam çağırırım sizleri.. 

Abi,et iste yığalım oraya  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yoldan gelen eti sevmiyorum, uzaktan uzaktan atıp tutma ayrıca..Angaradan kasap arkadaş üye oldu, ona gidip stikır karşılığı biraz et koparmaya çalışacağız bakalım.. 

Yorum bağlantısı

H

Nasıl çeviriyor, nasıl dönderiyor. Isıtıyor mu bari?

Ne değişecek? finaller mi başlayacak?

Yorum bağlantısı

Yoldan gelen eti sevmiyorum, uzaktan uzaktan atıp tutma ayrıca..Angaradan kasap arkadaş üye oldu, ona gidip stikır karşılığı biraz et koparmaya çalışacağız bakalım.. 

Abi,orada bir mandıra var patlatırız icabında  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Kıyamam..  :(  Adres ver abi.. Ultra über mangal üzerinde etlerin görüleceği ultra Hd bir fotoğraf göndemen kaydı ile bi ufak kuzu göndereyim.  ;)  İçim cızz etti resmen ya.  :(  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Nasıl çeviriyor, nasıl dönderiyor. Isıtıyor mu bari?

Yok bir tarafta kuzuyu veriyoruz diğer taraftan kaburga, pirzola, kokoreç, kelle paça şeklinde geri veriyor.. Tabi pişmiş olarak..

Yorum bağlantısı

Emmi uyardı onu.. Ben olsam gün.. et vermezdim.  :p  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kıyamam..  :(  Adres ver abi.. Ultra über mangal üzerinde etlerin görüleceği ultra Hd bir fotoğraf göndemen kaydı ile bi ufak kuzu göndereyim.  ;)  İçim cızz etti resmen ya.  :(  :D

Sabah geçerken adak kurbanlığı satılan yerin karşısında bekleyeceğim.. Nasıl olsa kendileri yiyemezler, mondeoyu gizli bir yere çeker üst baş perişan beklerim.. :D

Yorum bağlantısı

LumberJack is back! ;)

Uzun süre yeşil sahalara ara vermiştim. En büyük etken hafta içi çalışma saatlerimizin arttırılarak cumartesileri de tatil edilmesi idi. Buna artı olarak telefonumun (Vodafone Sim kartı uyumsuzluğu!) arızalanması, yaptıklarımı fotoğraflamamı engelledi. (Keşke hiç tamir olmasaydı diyenleri duyar gibiyim) :fiuw:

Dana Cordon Blue+ fırında tereyağlı patates+ kremalı mantar sote.. Güzel bir kombin. :good1:

Cordon Blue için Malzemeler: 500 gr 30x30 boyutlarında, 0,5 cm inceliğinde dana eti.. (Kasabınızdan güzel bir parça kesitirip iyice, incecik dövdürün), 6 parça ince kesim dana jambon, 6 parça ince kesim pastırma, 100 gr çeddar yada kaşar peyniri, 1 yumurta, 1 paket pane harcı (ben çıtır pane harcı sevdiğimden onu kullandım), 1/2 çay bardağı soya sosu, 1,2 çay bardağı süt, tuz, kara biber, kekik.. (Dana eti yerine tavuk göğüsü de kullanabilirsiniz)

Yapılışı: Etlerin derin bir kasede süt, soya sosu, kara biber karışımının içerisinde en az 1-2 saat buz dolabında bekletin. Sonra etlerin her tarafına kekik serpin ve kızgın tavada hafif pembeleşinceye kadar kızartın. (2-3 dakikayı geçirmeyin) Yufka gibi açık olan et içerisine önce pastırmaları, sonra ince dilim peyniri, sonrada jambonu dizin. Eti güzel bir şekilde sarın/ rulo yapın. Açılmaması için gıda ipi varsa bağlayın. Yoksa benim gibi kürdan ile sabitleyin. Sonra önce çırpılmış yumurtaya, sonra pane harcına bulayın. Güzelce, heryanı kaplansın. Kızgın yağ olan bir tavada her tarafını güzelce kızartın.

Fırında tereyağlı patates..

Malzemeler: Kişi sayısına göre yumruktan az küçük patates, 100 gr tereyağ, bir miktar tuzot.. (Bunu reklamlardan görüp yaptım) [emoji3]

Yapılışı: Patatesler temiz bir sünger yardımı ile akan su altında iyice yıkanır. Sonra koparmayacak şekilde kısa taraflardan dilimlenir. Üzerine bol tereyağ ve tuzot konularak 35-40 dakika 200 derece fırında, üzerleri pembeleşinceye kadar pişirilir.

Biberli, kremalı mantar sote..

Malzemeler: 1 paket mantar, 4 yeşil biber, 1 kımızı biber, 4 diş sarımsak, 100 gr tereyağ, 1 paket krema, az miktar tuzot, az miktar karabiber..

Yapılışı: Tüm malzemeler yıkanıp ince doğranır. Tereyağda önce biberler, sonra mantar atılarak kavrulur. Tuz ve baharatlar atılır. Krema boşaltılır ve kavtrulur. Suyu hafif çektiği zaman işlem tamam.

Yemeklerimiz birlikte güzel bir kombin oluşturuyor. Afiyet olsun.. :ahci:

Kerem bir sene oldu herhal bu konuya yazmama kararı alalı...

Yazmayacam la...

Sen Nolasın diyim başka bişe demiim[emoji4]

Yorum bağlantısı

Sabah geçerken adak kurbanlığı satılan yerin karşısında bekleyeceğim.. Nasıl olsa kendileri yiyemezler, mondeoyu gizli bir yere çeker üst baş perişan beklerim.. :D

Abi yalnız gitme  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Kerem bir sene oldu herhal bu konuya yazmama kararı alalı...

Yazmayacam la...

Sen Nolasın diyim başka bişe demiim[emoji4]

Atın ölümü arpadan olsun be abim.. Allah sağlık versin. Bizde yiyelim.  ;) Ben senin kaburgalı maburgalı yemeklerini özledim..  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Atın ölümü arpadan olsun be abim.. Allah sağlık versin. Bizde yiyelim. ;) Ben senin kaburgalı maburgalı yemeklerini özledim.. ;) [emoji3]

Gözzümsüün.
Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...