Emre Öğüt 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Tekrar ederseniz foruma girişinizi engelleyeceğim Emre Bey.. yasak olan birşeymi yaptım eğer yaptı isem yasak olduğunu bilmeden yaptım , sorun ticari içerikli anlaşılabilecek mesajlarımda ise lütfen silinsin , yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Adressiz gitmeyin , bana paket göndermeyi de unutmayın ... Önce beni al. Sonra sırayla yoldakileri toplarız.. Ne kadar ortağımız varmış Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Emre kardeşimiz sanatsal çalışmış, maşallah maşallah inşallah mangal üstünde görmek nasip olur. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Katar 'da Hint usulü "Halal Beaf Steak" ve ilginç bir tatlı.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Ev ciğeri Müthiş görünüyor Mert. Dana, kuzu, kaz derken "ev ciğeri"de mi varmış? Katar 'da Hint usulü "Halal Beaf Steak" ve ilginç bir tatlı.. Tekrar hoşgeldin Aydın. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Müthiş görünüyor Mert. Dana, kuzu, kaz derken "ev ciğeri"de mi varmış? Tekrar hoşgeldin Aydın. Abim. Önceki sayfalarda paylaşmıştım. Tereyağda ciğeri bir dene. Geçen yine yaptım. Birde çok güzel bir ciğer denk geldi. Gram sinir yok. pamuk gibi oldu. Eriyor ağızda.. Grupta yokmuşsun. Akşam fark ettim. Senin için bir special paylaşmıştım. Birazdan burayada atarım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 LumberJack is back! Uzun süre yeşil sahalara ara vermiştim. En büyük etken hafta içi çalışma saatlerimizin arttırılarak cumartesileri de tatil edilmesi idi. Buna artı olarak telefonumun (Vodafone Sim kartı uyumsuzluğu!) arızalanması, yaptıklarımı fotoğraflamamı engelledi. (Keşke hiç tamir olmasaydı diyenleri duyar gibiyim) Dana Cordon Blue+ fırında tereyağlı patates+ kremalı mantar sote.. Güzel bir kombin. Cordon Blue için Malzemeler: 500 gr 30x30 boyutlarında, 0,5 cm inceliğinde dana eti.. (Kasabınızdan güzel bir parça kesitirip iyice, incecik dövdürün), 6 parça ince kesim dana jambon, 6 parça ince kesim pastırma, 100 gr çeddar yada kaşar peyniri, 1 yumurta, 1 paket pane harcı (ben çıtır pane harcı sevdiğimden onu kullandım), 1/2 çay bardağı soya sosu, 1,2 çay bardağı süt, tuz, kara biber, kekik.. (Dana eti yerine tavuk göğüsü de kullanabilirsiniz) Yapılışı: Etlerin derin bir kasede süt, soya sosu, kara biber karışımının içerisinde en az 1-2 saat buz dolabında bekletin. Sonra etlerin her tarafına kekik serpin ve kızgın tavada hafif pembeleşinceye kadar kızartın. (2-3 dakikayı geçirmeyin) Yufka gibi açık olan et içerisine önce pastırmaları, sonra ince dilim peyniri, sonrada jambonu dizin. Eti güzel bir şekilde sarın/ rulo yapın. Açılmaması için gıda ipi varsa bağlayın. Yoksa benim gibi kürdan ile sabitleyin. Sonra önce çırpılmış yumurtaya, sonra pane harcına bulayın. Güzelce, heryanı kaplansın. Kızgın yağ olan bir tavada her tarafını güzelce kızartın. Fırında tereyağlı patates.. Malzemeler: Kişi sayısına göre yumruktan az küçük patates, 100 gr tereyağ, bir miktar tuzot.. (Bunu reklamlardan görüp yaptım) Yapılışı: Patatesler temiz bir sünger yardımı ile akan su altında iyice yıkanır. Sonra koparmayacak şekilde kısa taraflardan dilimlenir. Üzerine bol tereyağ ve tuzot konularak 35-40 dakika 200 derece fırında, üzerleri pembeleşinceye kadar pişirilir. Biberli, kremalı mantar sote.. Malzemeler: 1 paket mantar, 4 yeşil biber, 1 kımızı biber, 4 diş sarımsak, 100 gr tereyağ, 1 paket krema, az miktar tuzot, az miktar karabiber.. Yapılışı: Tüm malzemeler yıkanıp ince doğranır. Tereyağda önce biberler, sonra mantar atılarak kavrulur. Tuz ve baharatlar atılır. Krema boşaltılır ve kavtrulur. Suyu hafif çektiği zaman işlem tamam. Yemeklerimiz birlikte güzel bir kombin oluşturuyor. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 LumberJack is back! Uzun süre yeşil sahalara ara vermiştim. En büyük etken hafta içi çalışma saatlerimizin arttırılarak cumartesileri de tatil edilmesi idi. Buna artı olarak telefonumun (Vodafone Sim kartı uyumsuzluğu!) arızalanması, yaptıklarımı fotoğraflamamı engelledi. (Keşke hiç tamir olmasaydı diyenleri duyar gibiyim) Dana Cordon Blue+ fırında tereyağlı patates+ kremalı mantar sote.. Güzel bir kombin. Cordon Blue için Malzemeler: 500 gr 30x30 boyutlarında, 0,5 cm inceliğinde dana eti.. (Kasabınızdan güzel bir parça kesitirip iyice, incecik dövdürün), 6 parça ince kesim dana jambon, 6 parça ince kesim pastırma, 100 gr çeddar yada kaşar peyniri, 1 yumurta, 1 paket pane harcı (ben çıtır pane harcı sevdiğimden onu kullandım), 1/2 çay bardağı soya sosu, 1,2 çay bardağı süt, tuz, kara biber, kekik.. (Dana eti yerine tavuk göğüsü de kullanabilirsiniz) Yapılışı: Etlerin derin bir kasede süt, soya sosu, kara biber karışımının içerisinde en az 1-2 saat buz dolabında bekletin. Sonra etlerin her tarafına kekik serpin ve kızgın tavada hafif pembeleşinceye kadar kızartın. (2-3 dakikayı geçirmeyin) Yufka gibi açık olan et içerisine önce pastırmaları, sonra ince dilim peyniri, sonrada jambonu dizin. Eti güzel bir şekilde sarın/ rulo yapın. Açılmaması için gıda ipi varsa bağlayın. Yoksa benim gibi kürdan ile sabitleyin. Sonra önce çırpılmış yumurtaya, sonra pane harcına bulayın. Güzelce, heryanı kaplansın. Kızgın yağ olan bir tavada her tarafını güzelce kızartın. Fırında tereyağlı patates.. Malzemeler: Kişi sayısına göre yumruktan az küçük patates, 100 gr tereyağ, bir miktar tuzot.. (Bunu reklamlardan görüp yaptım) Yapılışı: Patatesler temiz bir sünger yardımı ile akan su altında iyice yıkanır. Sonra koparmayacak şekilde kısa taraflardan dilimlenir. Üzerine bol tereyağ ve tuzot konularak 35-40 dakika 200 derece fırında, üzerleri pembeleşinceye kadar pişirilir. Biberli, kremalı mantar sote.. Malzemeler: 1 paket mantar, 4 yeşil biber, 1 kımızı biber, 4 diş sarımsak, 100 gr tereyağ, 1 paket krema, az miktar tuzot, az miktar karabiber.. Yapılışı: Tüm malzemeler yıkanıp ince doğranır. Tereyağda önce biberler, sonra mantar atılarak kavrulur. Tuz ve baharatlar atılır. Krema boşaltılır ve kavtrulur. Suyu hafif çektiği zaman işlem tamam. Yemeklerimiz birlikte güzel bir kombin oluşturuyor. Afiyet olsun.. Eline sağlık Kerem, eminim lezzeti de göründüğü kadar muhteşemdir. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Eline sağlık Kerem, eminim lezzeti de göründüğü kadar muhteşemdir. Gerçekten çok lezzetli. Özellikle patatesler en iyisi oldu. Kabukları kesinlikle soyulmamalı. Çok farklı bir lezzet veriyor. pis +1 Pis-lik Yalnız ne yedim be.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Vay vay efsane abimiz geri döndü. Bende acaba Kerem diyet mi yapıyor diye şüphelenmişdim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Yalnız ne yedim be.. Sim kartın bozulsun inşallah. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 (düzenlendi) yuhhh yapılmaz bu kesin hazır almış aldığı yerin mutfağında çekmiş kendimi avutuyorum. 23 Şubat 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 yuhhh yapılmaz bu kesin hazır almış aldığı yerin mutfağında çekmiş kendimi avutuyorum. Aynen kendini avut abicim. Geçmiş sayfalara bir bak bakim.. Tezgah rengi, cinsi, kullanılan tabak, çatal, bıçak vs.. Hatta servis edilen masada bile bizzat benim fotolarım var. Özel dizayn. Kalın Pvc örtü altına foto koyaraktan değişik bir ambiyans yaratma isteği ile oluşan doğal bir imza tadında ... Beni bilen bilir. Bizde FAKE olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Aynen kendini avut abicim. Geçmiş sayfalara bir bak bakim.. Tezgah rengi, cinsi, kullanılan tabak, çatal, bıçak vs.. Hatta servis edilen masada bile bizzat benim fotolarım var. Özel dizayn. Kalın Pvc örtü altına foto koyaraktan değişik bir ambiyans yaratma isteği ile oluşan doğal bir imza tadında ... Beni bilen bilir. Bizde FAKE olmaz. Evet bu doğru,ama soğuk olur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Eline sağlık Kerem, eminim lezzeti de göründüğü kadar muhteşemdir. Bir yemek bu kadar zaman almamalı. En uzun yemek mangal kadar zaman almalı. yuhhh yapılmaz bu kesin hazır almış aldığı yerin mutfağında çekmiş kendimi avutuyorum. Bu gurupta Mükremin abi ve Kerem yaptım diyorsa yalan yoktur. En ince ayrıntısına kadar yapmıştır. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Bir yemek bu kadar zaman almamalı. En uzun yemek mangal kadar zaman almalı. Bu gurupta Mükremin abi ve Kerem yaptım diyorsa yalan yoktur. En ince ayrıntısına kadar yapmıştır. Alışveriş harici tahmini süre 45-50 dk. Yorum bağlantısı
Recommended Posts