İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serdar Yaman
  Kerem Minaz yazdı:

Aşağıdaki linkte çeşitleri var. Kısaca ana düşünce, etin içine dilim kaşar, pastırma yada jambon koyup, kızartmak. Genelde davuktan yapılır. Ben kıyma yada biftekten yapçam. ;)

http://www.recipes100.com/recipe+meat+loaf+cordon+bleu

...

Boş vakitte deneyelim abi bakim ne çıkacak karşımıza [emoji2][emoji2]

Yorum bağlantısı
  emre öğüt yazdı:

cuma cuma insan Allahtan korkar iftira atmaz be gel Ankarada iseniz gelin sizi misafir edeyim

Barış abin gece gece bunları görünce nutku tutumuş. Ne diyeceğini bilememiş sanırım. :D Biz genelde bunların fakeleri ile yetiniyoruz.  :fiuw:

Geliriz bak, özellikle Angara kalabalık. Zarara girersin Emre..  ;)  :D

emre öğüt yazdı:

13770f3e95d10a49d6525e6941cfb51f.jpg

Et bizim işimiz[emoji1]

Bu etin T-Bone Steak harici adı ne tam olarak? Ya bana gönder yada detay tarif et bakim??  ;)

Yorum bağlantısı
  emre öğüt yazdı:

dana pirzola, steak'cilerde satılan gösterişli etten birisidir

Ankarada iseniz gönderirim ne kadar isterseniz:) memnun kalmazsanız pişmiş halde bile iade alırız)

Ankara da değilim. Ama Ankara da olupta bu konuyu şiddetle takip eden güzide üyelerimiz çok.  ;) Parasız gönderilen şeyi niye iade edeyim.. Kullanacak biryer bulurum.  ;)  :D Şaka bir yana yinede sağol Emre. Bu arada avatar (profil resmi) yüzümüzün görüleceği bir fotoğraf olmalı.  ;)

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Ankarada mekan tam olarak neresi geldiğimizde uğrayalım. Bir de forum için özel indirimler olacak mı  :tongue:  :crazy:

Yorum bağlantısı
  emre öğüt yazdı:

Özel indirim tabiki olucak:)

...de ben nerede olursam oraya gelirsiniz:) Olabildiğince yardımcı olurum , çay içmeyede beklerim

Siz kasapmısınız ? 

Yorum bağlantısı
  emre öğüt yazdı:

evet baba mesleği

Tahmin ettim,muhteşem işler yapmışsınız.. :bravo: Çiğ olmasına rağmen ağzım sulandı ya  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
  Hakan Erken yazdı:

Tahmin ettim,muhteşem işler yapmışsınız.. :bravo: Çiğ olmasına rağmen ağzım sulandı ya :biggrin:

teşekkür ederim:)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vaşşş aboooo amanın pişmişini hayal  edecek güç kalmadı. :exc1:  :dribble:  :dribble:

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Yapmayın lütfen böyle şeyler.Bir Adanalı olarak zaten İstanbul'da ete hasret kalmışken,görüntüleri bile insanı yoldan çıkartmaya yetiyor. :crazy:

Yorum bağlantısı
  emre öğüt yazdı:

Özel indirim tabiki olucak:)

Mekan ....'de ben nerede olursam oraya gelirsiniz:) Olabildiğince yardımcı olurum , çay içmeyede beklerim

Emre meslek öğrenci yazıyor? :unsure2: Maltepe öğle saatlerinde sürekli gezinti güzergahımız. İşyeri adresi ve bu adreste bulunduğun günleri alabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
  Mükremin Kocataşkın yazdı:

Emre meslek öğrenci yazıyor? :unsure2: Maltepe öğle saatlerinde sürekli gezinti güzergahımız. İşyeri adresi ve bu adreste bulunduğun günleri alabilir miyiz?

Sonrasında bende adres göndericem sana abi. 1-2 kg tibonsıtik gönderirisin..  ;)  :biggrin:  :flowers:

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

Sonrasında bende adres göndericem sana abi. 1-2 kg tibonsıtik gönderirisin..  ;)  :biggrin:  :flowers:

Deneyelim de. :yes::mangal:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Aman Tanrı'm Didim rüya mı bu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
  Hakan Erken yazdı:

Yolum ankara'ya düşerse muhakkak uğrayacağım size.

Geçerken beni de al.. ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
  Serkan Toker yazdı:

Geçerken beni de al.. ;)

Hakan Erken yazdı:

Abi,haberleşelim o zaman :)

Adressiz gitmeyin , bana paket göndermeyi de unutmayın :D

...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  emre öğüt yazdı:

Tekrar ederseniz foruma girişinizi engelleyeceğim Emre Bey.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...