İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

cuma cuma insan Allahtan korkar iftira atmaz be gel Ankarada iseniz gelin sizi misafir edeyim

Barış abin gece gece bunları görünce nutku tutumuş. Ne diyeceğini bilememiş sanırım. :D Biz genelde bunların fakeleri ile yetiniyoruz.  :fiuw:

Geliriz bak, özellikle Angara kalabalık. Zarara girersin Emre..  ;)  :D

13770f3e95d10a49d6525e6941cfb51f.jpg

Et bizim işimiz[emoji1]

Bu etin T-Bone Steak harici adı ne tam olarak? Ya bana gönder yada detay tarif et bakim??  ;)

Yorum bağlantısı

dana pirzola, steak'cilerde satılan gösterişli etten birisidir

Ankarada iseniz gönderirim ne kadar isterseniz:) memnun kalmazsanız pişmiş halde bile iade alırız)

Ankara da değilim. Ama Ankara da olupta bu konuyu şiddetle takip eden güzide üyelerimiz çok.  ;) Parasız gönderilen şeyi niye iade edeyim.. Kullanacak biryer bulurum.  ;)  :D Şaka bir yana yinede sağol Emre. Bu arada avatar (profil resmi) yüzümüzün görüleceği bir fotoğraf olmalı.  ;)

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Ankarada mekan tam olarak neresi geldiğimizde uğrayalım. Bir de forum için özel indirimler olacak mı  :tongue:  :crazy:

Yorum bağlantısı

Özel indirim tabiki olucak:)

...de ben nerede olursam oraya gelirsiniz:) Olabildiğince yardımcı olurum , çay içmeyede beklerim

Siz kasapmısınız ? 

Yorum bağlantısı

evet baba mesleği

Tahmin ettim,muhteşem işler yapmışsınız.. :bravo: Çiğ olmasına rağmen ağzım sulandı ya  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Tahmin ettim,muhteşem işler yapmışsınız.. :bravo: Çiğ olmasına rağmen ağzım sulandı ya :biggrin:

teşekkür ederim:)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vaşşş aboooo amanın pişmişini hayal  edecek güç kalmadı. :exc1:  :dribble:  :dribble:

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Yapmayın lütfen böyle şeyler.Bir Adanalı olarak zaten İstanbul'da ete hasret kalmışken,görüntüleri bile insanı yoldan çıkartmaya yetiyor. :crazy:

Yorum bağlantısı

Özel indirim tabiki olucak:)

Mekan ....'de ben nerede olursam oraya gelirsiniz:) Olabildiğince yardımcı olurum , çay içmeyede beklerim

Emre meslek öğrenci yazıyor? :unsure2: Maltepe öğle saatlerinde sürekli gezinti güzergahımız. İşyeri adresi ve bu adreste bulunduğun günleri alabilir miyiz?

Yorum bağlantısı

Emre meslek öğrenci yazıyor? :unsure2: Maltepe öğle saatlerinde sürekli gezinti güzergahımız. İşyeri adresi ve bu adreste bulunduğun günleri alabilir miyiz?

Sonrasında bende adres göndericem sana abi. 1-2 kg tibonsıtik gönderirisin..  ;)  :biggrin:  :flowers:

Yorum bağlantısı

Sonrasında bende adres göndericem sana abi. 1-2 kg tibonsıtik gönderirisin..  ;)  :biggrin:  :flowers:

Deneyelim de. :yes::mangal:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Aman Tanrı'm Didim rüya mı bu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yolum ankara'ya düşerse muhakkak uğrayacağım size.

Geçerken beni de al.. ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Geçerken beni de al.. ;)

Abi,haberleşelim o zaman :)

Adressiz gitmeyin , bana paket göndermeyi de unutmayın :D

...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tekrar ederseniz foruma girişinizi engelleyeceğim Emre Bey.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...