Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Arabayımı kutladın mert Afiyet olsu Tadı hala damağimda Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Etten hallice.. Senenin ilk kestane kebabının açılışını yaptık.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Beter ol Bunu senin diyeceğin aklıma gelmediyse Senin gibi olayım dolapta 1 tabak kıymalı pırasa var derin dorundurucu da ise incirsiz ve kayısız aşure var yermin abi Onun yemem için 1 hafta aç kalmam lazım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Oooo burayı çok ihmal etmişim ben. Sana afiyet olsun abi.. Çok bekledim. Bi patlıcan kebabıma, bi tereyağda ciğerime yorum yaparsın, olması en azından beğenirsin diye ama.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Sana afiyet olsun abi.. Çok bekledim. Bi patlıcan kebabıma, bi tereyağda ciğerime yorum yaparsın, olması en azından beğenirsin diye ama.. Mesaj alınmıştır. En kısa zamanda (yedikten sonra) yorumlanacaktır. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Biraz rahat dursan olmaz değil mi ? Kerem kardeşim yahu ne et yiyorsun maaşallah ALLAH sağlık sıhat versin mükemmel lezetler ve paylaşımlar Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Kerem kardeşim yahu ne et yiyorsun maaşallah ALLAH sağlık sıhat versin mükemmel lezetler ve paylaşımlar Ben de onu diyorum işte Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Kerem kardeşim yahu ne et yiyorsun maaşallah ALLAH sağlık sıhat versin mükemmel lezetler ve paylaşımlar Amin. Cümlemize. Buyrun gelin. beraber yiyelim. Ben de onu diyorum işte Efendim canım? NE diyon? Soğuk sucuğumdan başka ne gördün ki sen? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Efendim canım? NE diyon? Soğuk sucuğumdan başka ne gördün ki sen? Mümkünse görmekte istemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Hala açım Sabah kahvaltısı ile duruyorum 10 saat olacak Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Hala açım Sabah kahvaltısı ile duruyorum 10 saat olacak Böyle zayıflayamazsın ama Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 bol bol ve az az yiyerekte zayıflayabilirsin hocam Böyle zayıflayamazsın ama Hiç öyle niyetim yok Yeni okulun etrafında hiç tanıdık lokanta ve fırın yok. Kantinde tost ıvırzıvır yemek istemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Hiç öyle niyetim yok Yeni okulun etrafında hiç tanıdık lokanta ve fırın yok. Kantinde tost ıvırzıvır yemek istemiyorum Sefer tası olmaz mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Sefer tası olmaz mı ? Aslında bazen düşünüyorum da .... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Aslında bazen düşünüyorum da .... Ben olsam denerdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ben olsam denerdim. Ekmek arası birşeyler getirmem lazım veya şuradaki fırınlar ve lokantaları gezmem lazım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ekmek arası birşeyler getirmem lazım veya şuradaki fırınlar ve lokantaları gezmem lazım Her gün ekmek arasıda yenmez hocam..Bir dışarı çık bak bakalım.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Amin. Cümlemize. Buyrun gelin. beraber yiyelim. ALLAH razı olsun gönlü zengin kardeşim bir gün yolum düşerse mutlaka. bir kere yolum düştü 15 Ay tekirdağ hayrabolu zırhlı birlikte kaldım terhis olduğumda şu otobüs kalksa da biran önce gitsem şuradan demiştim hihih o asubay yokmu o asubay ne dömüştü beni beee Ekmek arası birşeyler getirmem lazım veya şuradaki fırınlar ve lokantaları gezmem lazım sefer tası iyidir candır muazam oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Bir mangal yapacağım var ya, yer yerinden oynayacak... Abi ne oldu bizim iş Yorum bağlantısı
Recommended Posts