İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Zekeriya Kahraman

Zekeriya Bey,

Önce aşağıdaki konuya bir göz atın. Daha sonra görüşelim. Hatta burayı oraya..  ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243729-en-g%C3%BCzel-et-yemekleri/

Kerem bey 169 sayfa,da varmış et yemekleri adı altında açıldığı için evde ve lokanta da yapılan yemekler tarifleri olarak ilk sayfada,dan 50 sayfa,ya kadar baktım göremediğim için  kuzu cevirme ile et yemekleri kendi gurubunda ayrıldıgı için açmıştım en azından göze çarptıgı için hatırlanır diye Lütfen bir ard niyet aramayın kusurum varsa özür dilerim , Gercektende çok çok farklı bir lezzet her sene olmazsada 2- 3 senede bir çiflikte kendimiz yaparız kimsenin hakkına girmeden lezzet kokusu ve göz hakkından dolayı . lokanta veya restorantlarda kesilen kurbanın hangi şartlarda kesildiğini ne eti oldugunu bilmeden çoğumuz yemişizdir kendin islami şartlara uygun şekilde kestitiğin kurbanın eti çok başkadır 

Yorum bağlantısı

Kerem bey 169 sayfa,da varmış et yemekleri adı altında açıldığı için evde ve lokanta da yapılan yemekler tarifleri olarak ilk sayfada,dan 50 sayfa,ya kadar baktım göremediğim için  kuzu cevirme ile et yemekleri kendi gurubunda ayrıldıgı için açmıştım en azından göze çarptıgı için hatırlanır diye Lütfen bir ard niyet aramayın kusurum varsa özür dilerim , Gercektende çok çok farklı bir lezzet her sene olmazsada 2- 3 senede bir çiflikte kendimiz yaparız kimsenin hakkına girmeden lezzet kokusu ve göz hakkından dolayı . lokanta veya restorantlarda kesilen kurbanın hangi şartlarda kesildiğini ne eti oldugunu bilmeden çoğumuz yemişizdir kendin islami şartlara uygun şekilde kestitiğin kurbanın eti çok başkadır 

Estağfurullah Zekeriya Bey. :) Herhangi bir yanlış anlaşılma yok. Sadece espirili bir şekilde bizimde bu tip et yemeklerine çok düşkün olduğumuzu ima etmek istedim. Sizi bu konularda daha aktif görmek isteriz.  :flowers: Aynen dediğiniz gibi benim hanım dışarıdan aldığımız kuzu ve koyun etini koktuğu için yiyemez ama Kurban etini hiç tereddütsüz yer. Allah ın hikmeti. 

En Güzel Et Yemekleri çok uzun soluklu bir konu. Bildiğiniz yemek tariflerini, tattığınız farklı lezzetleri, yediğiniz yemekleri vs fotoğrafları ile birlikte paylaşırsanız güzel olur.  :dribble:

Bak karnım acıkmaya başladı yine..  :D

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Estağfurullah Zekeriya Bey. :) Herhangi bir yanlış anlaşılma yok. Sadece espirili bir şekilde bizimde bu tip et yemeklerine çok düşkün olduğumuzu ima etmek istedim. Sizi bu konularda daha aktif görmek isteriz.  :flowers: Aynen dediğiniz gibi benim hanım dışarıdan aldığımız kuzu ve koyun etini koktuğu için yiyemez ama Kurban etini hiç tereddütsüz yer. Allah ın hikmeti. 

En Güzel Et Yemekleri çok uzun soluklu bir konu. Bildiğiniz yemek tariflerini, tattığınız farklı lezzetleri, yediğiniz yemekleri vs fotoğrafları ile birlikte paylaşırsanız güzel olur.  :dribble:

Bak karnım acıkmaya başladı yine..  :D

Kerem bey anlayışınız için tesekkür ederim . Eskiden büyüklerimiz 90-100 hatta 110 yaşına kadar yaşarmış şimdi diyetisyenler ne diyor yağlı yemeyin sebze yeyin tamam sebze yensin ,vatan,daşıda et yemekten uzaklaştırma be kardeşim can boğazdan gelir .  :mangal:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

2014-11-08_15-14-36_785%20(600%20x%20450

Haftasonu çıktığımız yayladan siz değerli arkadaşlarım için çektiğim küçük bir enstantane.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Yanmış galiba

Fazla pişmiş diyelim  :biggrin:  onlar hanımın, çok pişmiş sever, bense kurumasını sevmem,  diğerleri benim.  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mönüye bak! :biggrin:

Tabldot Yemek Listesi

• Mercimek çorba (186Kcal)
  • Hamsi tava (415Kcal)
  • İrmik helvası (335Kcal)
  • Salata (80Kcal)
  • Alternatif yemek : Yoğurtlu brokoli (280Kcal)
Yorum bağlantısı
Tabldot Yemek Listesi

• Hanımeli çorba (146Kcal)
  • Dana tandır /iç pilav (412/280Kcal)
  • Z.yağlı enginar (194Kcal)
  • Meşrubat (124Kcal)
  • Alternatif yemek : Yoğurtlu semizotu (136Kcal)

Mönü böyle, ben napıyım? :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Tabldot Yemek Listesi
  • Meşrubat (124Kcal)

Abi hangi kurum da çalışıyorsun. Biz de böyle mönü yok.

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Tabldot Yemek Listesi
  • Meşrubat (124Kcal)

Soğan yokmu vur yumruğu ayır ikiye cücüğü dür ekmeğin arasına  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Tabldot Yemek Listesi
  • Meşrubat (124Kcal)

İyimiş..

Yorum bağlantısı

Abi hangi kurum da çalışıyorsun. Biz de böyle mönü yok.

Dur bakalım, benimle mi geldin askere.... :D

Yorum bağlantısı

Zupper.. :good1:  Ben bunları evde bi deneyeyim..  ;)

Bu arada sıkı durun. Dün yediklerimi birazdan koyacağım. Özellikle tok olmanızı bekledim.  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Dur bakalım, benimle mi geldin askere.... :D

Estağfirullah Abi, ilerde tayin imkanım olsa sizin kurumu tercih ederim.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bizim yemeklerde iyidir. Bugün mesela ciğer yiyeceğiz. Zaten sınırsız salata bar ve soğuk meze tarafını saymıyorum :)

Kanka yok mu bana orada bir iş?

Yorum bağlantısı

Yer: Tarihi Özcanlar Tekirdağ Köftecisi/ Tekirdağ

Tarih: 09.11.2014

Menü: Tekirdağ Köftesi+ Ayran

moL1vjp.jpg?1

Porsiyonda 10 adet var. Görüleceği üzere birini lüpletmişim.  :biggrin:

r3PYgrn.jpg?1

Yer: Tarihi Kosova Köftecisi/ Gölcük

Tarih: 11.11.2014

Menü: Bütün menü   ;)

Tereyağda pişirilmiş yaprak ciğer..  :dribble:

e4SYitP.jpg?1

Ana yemek: Sofra adı verilen karışık ızgara + Kosova ya özel Plesivicka gibilerinden bir ismi olan 200 gr lık köfte.  :) (İyi yedim yani)

Jgo6nZC.jpg?1

e64JzzX.jpg?1

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Memur adamın özel sektörde ne işi var. Bizde devlete kaçalım diyoruz :)

Devlet yemek vermiyor kanka ya :( ayrıca mühendis adamın devlette ne işi var? Devletin vereceği 3 Lira maaş. Özelde kendini geliştirmiş bir mühendis dünyayı alıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...