Mehmet Kaya 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Cengiz Koşak yazdı: Ezik gibi söylüyorum 1 (((( ama 1 görünümlü 3 gibiyim o nasıl oluyor 1-3 barajına mı takıldın sen de Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Mehmet Kaya yazdı: o nasıl oluyor 1-3 barajına mı takıldın sen de Hayir daha ilk senem abi ama okuldaki arkadaslarim takildigim insanlar hep 3.sinif Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Cengiz Koşak yazdı: Hayir daha ilk senem abi ama okuldaki arkadaslarim takildigim insanlar hep 3.sinif Maşallahhhhhhh diyelim ozaman 1 Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Buyrun etli pizzaya [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Eskişehir yolları taştan. Tandır, pirzola, kaşarlı köfte, ayva tatlısı.. Çıkardınız beni baştan. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Hakan Erken yazdı: Nefis gözüküyor ya Nefis gözüküyordu! Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Üf üf üf yapılırmı bu abi ya. Neydi onlar öyle... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Eren Erdoğan yazdı: sırt kısmı mı oluyor bu hörgüçü Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Hakan Erken yazdı: Kerem,inanmıyorum Yaparım, bilirsin.. Haftasonu kendimi ödüllendirdim. Normalde hiç yapmam. Alevli, yanar döner, janjanlı, kımıl kımıl.. Lenger Kebabı, Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Serhan Gürbüzol yazdı: Arda Bülent kardesimle Adana Tekir'de bizim iş yerinde sucuklu yumurta keyfi yaptık. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Bu arada sucuğu hep yumurta ile yaparız. Benim favorim ve çok yakıştığını düşündüğüm şey ise domates. (Benim için 2 kişilik) 1/2 kangal sucuk 4-5 domates 1/2 çay bardağı ketçap 2-3 yemek kaşığı salça 4 somun sıcak ekmek Sucuklar doğranarak hafif ateşte az ya ile renk değiştirene kadar kavrulur. Ayrı bir kasede rende domates, ketçap ve salça homojen olarak karıştırılır. Sonra sucukların üzerine ilave edilir. KAynamaya başladıktan 5 dakika sonra ekmeği bandıra bandıra.. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Bu arada Kerem, sucuklu artı salçalı artı ketçaplı yumurta diye adını değiştirsek daha uygun olmaz mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts