Ali Karadağ 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Mert Yeldan yazdı: Düz olan tüm uzuvlarım titredi ne eli Sakin ol dostum :d 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Ali Karadağ yazdı: Sakin ol dostum :dİçin fesat kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Mehmet Kaya yazdı: İçin fesat kardeşim. Aynı şeyi düşünüyoruz demek ki Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Sizden geleceği yok açılış bendenn Afiyetler olsun 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Kırmızı et yok ama bu kanatlar da ateşte mermer üzerinde kendi kendine hopluyor . İdare edin artık 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Mert Gülkokan yazdı: Iyi de resimlere bakinca gordum ki sen zaten ölmüşsün rengin de tipin de öyle. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 iyide canan karatay,hergün tv de bas bas bağırıyor,kolesterol diye bişey yok,bol bol et yiyin diye,hatta yağlı et yiyin diyor,kadıncağız bu caps i kim yaptıysa bişeyden haberi yok Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Mert Gülkokan yazdı: Bi gün rahat dur la bizene Canandan Git adaşından örnek al. Bak adama gece gündüz Adana'yı sömürüyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Mehmet Kaya yazdı: Bi gün rahat dur la bizene Canandan Git adaşından örnek al. Bak adama gece gündüz Adana'yı sömürüyor Künefe yemeye gidiyoz, gelecen mi?? Mehmet Kaya yazdı: Bi gün rahat dur la bizene Canandan Git adaşından örnek al. Bak adama gece gündüz Adana'yı sömürüyor Künefe yemeye gidiyoz, gelecen mi?? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Ekim 2014 Paylaş 4 Ekim 2014 Ben künefenin merkezindeyim Mert Yeldan yazdı: Künefe yemeye gidiyoz, gelecen mi?? Künefe yemeye gidiyoz, gelecen mi?? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Mehmet Kaya yazdı: Ben künefenin merkezindeyim Paket yap Kargola o zaman. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Mert Yeldan yazdı: Paket yap Kargola o zaman.Olmaz gel yerinde yiyelim. Yüzünü görelim. Az yakar az Kaçar aracınla Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Mehmet Kaya yazdı: Olmaz gel yerinde yiyelim. Yüzünü görelim. Az yakar az Kaçar aracınla Cazip bir davet yalnız daha sülale gezmesini bile yapamadım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Mehmet Kaya yazdı: Bi gün rahat dur la bizene Canandan Git adaşından örnek al. Bak adama gece gündüz Adana'yı sömürüyor +1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Dün ciger bugün kavurma protein tavan yaptı. Birde kahvaltı sırasında Canan Karatay izleyince uçuşa geçtim..... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Kerem abi yıllık izne ayrıl sen bunlar evde dururken nasıl mesai yapacaksın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Ilgi çekmediği için foto bile atasım gelmedi ( aslında çekmeyi unuttum millet tuhaf tuhaf bakıyor sonra sofrada ) Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Mert Gülkokan yazdı: konu sessizken annemlerin geçenlerde yediği yemeği koyayım dedim. Sunum başarılı kanımca Geç olum böyle şeyleri ya, mangal yok mu mangal? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 Olaya bak et konusunda mangal fotografi yok heeyy etcil abilerim nerdesinizzz Yorum bağlantısı
Recommended Posts