İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Hakan Erken yazdı:

..

Dede torun ilişkisini öğretmedilermi sana askerde  :D

Askerde de mutfaktaydım. Direkt dede olarak 25 yaşında gidince, boy, kg, cüsse itibari ile ne öğrettiysem ben öğrettim.. ;)  

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

Askerde de mutfaktaydım. Direkt dede olarak 25 yaşında gidince, boy, kg, cüsse itibari ile ne öğrettiysem ben öğrettim.. ;)  

Cüsse yeter zaten pardon  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Kerem Minaz yazdı:

Abi nereliydin sen trakyalı mıydın
Yorum bağlantısı
  Eray Alicikoğlu yazdı:

Abi nereliydin sen trakyalı mıydın

Aynen be janım. ;)  Geyik mi sandın sen?  :D  :D

Hakan Erken yazdı:

Kerem şunu bir çevirebilirmisin ?  :D

:D   :D Ben onun kitabını yazdım. Yıllar önce raflarda yerini aldı, klasik haline geldi. Şimdi okullarda okutuluyor. Şuan şunu çevirmekle uğraşıyorum. Bitince tüm seçkin kitapçılarda..  ;)  :D

ZFSWQND.jpg?1

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Kerem Minaz yazdı:

Aynen be janım. ;) Geyik mi sandın sen? :D:D

Yok beya çocuğundan belli maşallah maviş cüsse dedin ya ondan sordum zaten göçmenler iri olur biraz :D ben de kosovalıyım hemşeri sayılırız :D
Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

:D   :D Ben onun kitabını yazdım. Yıllar önce raflarda yerini aldı, klasik haline geldi. Şimdi okullarda okutuluyor. Şuan şunu çevirmekle uğraşıyorum. Bitince tüm seçkin kitapçılarda..  ;)  :D

Oooooo bu daha iyimiş,kesin 27.baskı olur bu  :D

Yorum bağlantısı
  Eray Alicikoğlu yazdı:

Yok beya çocuğundan belli maşallah maviş cüsse dedin ya ondan sordum zaten göçmenler iri olur biraz :D ben de kosovalıyım hemşeri sayılırız :D

Vay topraam.. Naber be ya?  :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Kerem Minaz yazdı:

Vay topraam.. Naber be ya? :D

Aynı be abi sen napıyon :D
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
  Hakan Erken yazdı:

Biz çıkalım isterseniz :D

Yok beya sen de takıl abi bize :D
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
  Mert Gülkokan yazdı:

Buda akşam :) resmen altın vuruş yaptım :) Istanbulda döner "dönerci ali usta" da yenir

Sağlam yerde yemissin afiyet olsun :) tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
  Mert Gülkokan yazdı:
Buda akşam :) resmen altın vuruş yaptım :) Istanbulda döner "dönerci ali usta" da yenir

Vay arkadaş şu saatte gel kuru fasulye ye ondan sonra siteye bir bakayım de :( bu bana reva mı :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mükremin Kocataşkın yazdı:

Öteki konuda senden destek almayla ilgili hususları görüştük. Malûm şahıs için bazı planlarımız var. Özellikle "cisim" konusunda senin fikirlerin önem taşıyor. :crazy:

Öteki konu derken başganım :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Mükremin Kocataşkın yazdı:

Öteki konuda senden destek almayla ilgili hususları görüştük. Malûm şahıs için bazı planlarımız var. Özellikle "cisim" konusunda senin fikirlerin önem taşıyor. :crazy:

Öteki konuyu göremiyor abi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mehmet Kaya yazdı:

Cezam ne kadar kaldı? Ne zaman klüp üyesi olacağım?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Mert Yeldan yazdı:

Cezam ne kadar kaldı? Ne zaman klüp üyesi olacağım?

Kulüp üyeliği için, kulüp üyeliğinden düştükten sonra toplantı şartlarını sağladın mı :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mehmet Kaya yazdı:

Kulüp üyeliği için, kulüp üyeliğinden düştükten sonra toplantı şartlarını sağladın mı :)

Bi kahvaltı etkinliği bi büyük yaz şenliği, arada 3 kere de Servet, Aydın, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık. He bir kere de İzmir de Sabri, Güngör, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Mert Yeldan yazdı:

Bi kahvaltı etkinliği bi büyük yaz şenliği, arada 3 kere de Servet, Aydın, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık. He bir kere de İzmir de Sabri, Güngör, Mert, Yelkan ve Yeldan olmak üzere 5 kişi toplandık :D

Emmine söyle bana değil :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mehmet Kaya yazdı:

Emmine söyle bana değil :)

Yok sen hallet, dipfrizi unutma :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Mert Yeldan yazdı:

Yok sen hallet, dipfrizi unutma :D

Hahaha. Bana sökmez yavrum. Hadi başka kapıya. Sen ih başvur :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Sondan ikinci olarak listede olmak güzelmiş :D nekadar et okadar randumann

Yorum bağlantısı
  Mert Yeldan yazdı:

Öteki konu derken başganım :p

Mehmet Kaya yazdı:

Senin göremediğin bir konuda konuşmuştuk, haberin olsun diye de buraya şeyetmiştim. Şu dipfriz olayını ve cisim mevzuunu bilime hizmet için HE üzerinde deneme yapalım diyorduk. :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...