Serdar Yaman 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Mehmet Kaya yazdı: Dün Kilis'teydim. Bu yemek yaren resturantın yemeği Kilis tava sucuk hamra (bumbar) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Serdar Yaman yazdı: Bu yemek yaren resturantın yemeği Kilis tava sucuk hamra (bumbar) aynen Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Mehmet Kaya yazdı: aynen Kaçmaaaazz her yeri bilirim Afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Serdar Yaman yazdı: Kaçmaaaazz her yeri bilirim Afiyet olsun Tebrikler Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Mehmet Kaya yazdı: Tebrikler Yemek = ben 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Serdar Yaman yazdı: Yemek = ben Forumda Alper abimiz vardı. Onun üstüne kimseyi tanımam Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Mehmet Kaya yazdı: Forumda Alper abimiz vardı. Onun üstüne kimseyi tanımam Beni daha tanımamışsın ondandır abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Serdar Yaman yazdı: Beni daha tanımamışsın ondandır abi Serdar sen Alper abiyi tanımamışsın. Canı ne çekerse uçakla gider yerinde yer gelir. Sırf yemek yemek için il il geziyor Onun gibi olamazsın olamaz kimse. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Mehmet Kaya yazdı: Serdar sen Alper abiyi tanımamışsın. Canı ne çekerse uçakla gider yerinde yer gelir. Sırf yemek yemek için il il geziyor Onun gibi olamazsın olamaz kimse. Emin adımlarla o yolda ilerliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Bu hafta sonu ful mangal stayle.. Ne kadar duman, o kadar randuman.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Serkan KARADAĞ yazdı: Hakan abi afiyet olsun. Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Kerem Minaz yazdı: Bu hafta sonu ful mangal stayle.. Ne kadar duman, o kadar randuman.. Vay Kerem Abi, yine konuşturmuşsun mangalı, afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Serkan KARADAĞ yazdı: Vay Kerem Abi, yine konuşturmuşsun mangalı, afiyet olsun. Mangal bizim işimiz. Her tür et, itina ile pişirilir. Her tür mangal organizasyonları için; 0536 471.. .. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Kerem Minaz yazdı: Mangal bizim işimiz. Her tür et, itina ile pişirilir. Her tür mangal organizasyonları için; 0536 471.. .. Ustalara saygımız sonsuzdur. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Serkan KARADAĞ yazdı: Ustalara saygımız sonsuzdur. Saygılar bizden.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Kerem Minaz yazdı: Mangal bizim işimiz. Her tür et, itina ile pişirilir. Her tür mangal organizasyonları için; 0536 471.. .. Soğuk servisiniz var mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Hakan Erken yazdı: Soğuk servisiniz var mı ? Her türlü.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Kerem Minaz yazdı: Her türlü.. Konum ver demeye korkuyorum Bulgaristana doğru gideriz artık Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Yemek bizim işimiz.. Her tür.. Geçen hafta arada kaynayan kendi specialim tavuk ızgara. Komple tek parça göğüs fileto ince olarak bıçak ile açılmış, üzeri çizilmiş. Soya sosu ile yıkanmış, üzerine pul biber, kekik, nane, zerdeçal, zencefil, tuzot dökülmüş, hafif yağlı döküm ızgara tavada pişirilmiş. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık ve sulu. Mükemmel birşey oldu. Kendime şaşırdım. Buda dün akşamdan, bol acılı (soğanda çok acı çıktı şansımıza) Arnavut Cigerim.. Buda gecenin ilerleyen saatlerinde Bim işi suffle. Tadı güzel ama biraz fazla tutmuşuz galiba fırında. içi hafiften kurumuş. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts