İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Serdar Yaman

Dün Kilis'teydim.

Bu yemek yaren resturantın yemeği Kilis tava sucuk hamra (bumbar)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu yemek yaren resturantın yemeği Kilis tava sucuk hamra (bumbar)

aynen :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kaçmaaaazz her yeri bilirim :)

Afiyet olsun :)

Tebrikler :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yemek = ben :)

Forumda Alper abimiz vardı. Onun üstüne kimseyi tanımam :D
Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Forumda Alper abimiz vardı. Onun üstüne kimseyi tanımam :D

Beni daha tanımamışsın ondandır abi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Beni daha tanımamışsın ondandır abi :)

Serdar sen Alper abiyi tanımamışsın.

Canı ne çekerse uçakla gider yerinde yer gelir. Sırf yemek yemek için il il geziyor :)

Onun gibi olamazsın olamaz kimse.

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Serdar sen Alper abiyi tanımamışsın.

Canı ne çekerse uçakla gider yerinde yer gelir. Sırf yemek yemek için il il geziyor :)

Onun gibi olamazsın olamaz kimse.

Emin adımlarla o yolda ilerliyorum :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Bu hafta sonu ful mangal stayle.. ;)

Ne kadar duman, o kadar randuman.. :D

 

 Vay Kerem Abi, yine konuşturmuşsun mangalı, afiyet olsun.

Yorum bağlantısı

 Vay Kerem Abi, yine konuşturmuşsun mangalı, afiyet olsun.

Mangal bizim işimiz. Her tür et, itina ile pişirilir. Her tür mangal organizasyonları için; 0536 471.. .. :crazy:   :D

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Mangal bizim işimiz. Her tür et, itina ile pişirilir. Her tür mangal organizasyonları için; 0536 471.. .. :crazy:   :D

 

Ustalara saygımız sonsuzdur.

Yorum bağlantısı

Mangal bizim işimiz. Her tür et, itina ile pişirilir. Her tür mangal organizasyonları için; 0536 471.. .. :crazy:   :D

Soğuk servisiniz var mı ? :biggrin:

Yorum bağlantısı

:ahci: Yemek bizim işimiz.. Her tür..  :cerez:  

 

:shok:  Geçen hafta arada kaynayan kendi specialim tavuk ızgara. Komple tek parça göğüs fileto ince olarak bıçak ile açılmış, üzeri çizilmiş. Soya sosu ile yıkanmış, üzerine pul biber, kekik, nane, zerdeçal, zencefil, tuzot dökülmüş, hafif yağlı döküm ızgara tavada pişirilmiş. Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık ve sulu. Mükemmel birşey oldu. Kendime şaşırdım. :keyifli:

 

0rFUNoH.jpg?1

 

WdDSVuF.jpg?1

 

Dta0w00.jpg?1

 

Buda dün akşamdan, bol acılı (soğanda çok acı çıktı şansımıza) Arnavut Cigerim..  ;)  :ahci:

 

58dssSR.jpg?1

 

YwUsI5W.jpg?1

 

Buda gecenin ilerleyen saatlerinde Bim işi suffle. Tadı güzel ama biraz fazla tutmuşuz galiba fırında. içi hafiften kurumuş.

 

fowKmSy.jpg?1

 

Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...