Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Mönü'ye bak!! Tabldot Yemek Listesi Domates çorba (173Kcal) Kıymalı ıspanak (220Kcal) Tepsi böreği (312Kcal) Yoğurt (60Kcal) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Mönü'ye bak!! Tabldot Yemek Listesi Domates çorba (173Kcal) Kıymalı ıspanak (220Kcal) Tepsi böreği (312Kcal) Yoğurt (60Kcal) Hayatta yemem Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Hayatta yemem Ben de yemedim zaten, çorba, yoğurt, börekle bitirdim. Akşamı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Kerem bunları ne ara yedin sen ya Kokoreç ve midye dolmayı cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01:30-02:00 arası yedim. Buda kanıtı. Teypten saati görebilirsiniz. Köfteyi de dün akşam lüplettim. Önesi bol sirke ve sarımsaklı 1 kase işkembe çorbası eşliğinde. Mönü'ye bak!! Tabldot Yemek Listesi Domates çorba (173Kcal) Kıymalı ıspanak (220Kcal) Tepsi böreği (312Kcal) Yoğurt (60Kcal) Çok şükür, afiyet olsun abim.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ben de yemedim zaten, çorba, yoğurt, börekle bitirdim. Akşamı bekliyorum. Akşama ne olacak ki ? Kokoreç ve midye dolmayı cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 01:30-02:00 arası yedim. Buda kanıtı. Teypten saati görebilirsiniz. Köfteyi de dün akşam lüplettim. Önesi bol sirke ve sarımsaklı 1 kase işkembe çorbası eşliğinde. Otoban gibi mide var sende ya Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Akşama ne olacak ki ? Otoban gibi mide var sende ya Kısmet. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Mönü'ye bak!! Tabldot Yemek Listesi Domates çorba (173Kcal) Kıymalı ıspanak (220Kcal) Tepsi böreği (312Kcal) Yoğurt (60Kcal) Ne o burası hastahanemi bakımevimi ? Ispanakta gerçekten kıyma oluyormu ? Oruç tutsan daha çok sevap kazanırsın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ne o burası hastahanemi bakımevimi ? Ispanakta gerçekten kıyma oluyormu ? Oruç tutsan daha çok sevap kazanırsın Fatih abi,biz akşamı bekliyoruz bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Ne o burası hastahanemi bakımevimi ? Ispanakta gerçekten kıyma oluyormu ? Oruç tutsan daha çok sevap kazanırsın İşte öyle.... memur deyip özenenler düşünsün, görsünler memurun halini... Fatih abi,biz akşamı bekliyoruz bakalım ne olacak Akşama ne olacak, menemen+makarna Ayın kırkı haberin var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 İşte öyle.... memur deyip özenenler düşünsün, görsünler memurun halini... Akşama ne olacak, menemen+makarna Ayın kırkı haberin var mı? Ohh mis Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 (düzenlendi) Fatih abi,biz akşamı bekliyoruz bakalım ne olacak İAkşama ne olacak, menemen+makarna Ayın kırkı haberin var mı? Babanız sizlere evlendiğinizde bir kedi bulup ne yapacağınızı ya anlatmadı yada siz uygulamayı unutunuz. Eee şimdide düşünürsünüz böyle akşama ne yiyeceğiniz Bize gelin akşama hamsi ve bol salata, bolda su var... 8 Eylül 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Babanız sizlere evlendiğinizde bir kedi bulup ne yapacağınızı ya anlatmadı yada siz uygulamayı unutunuz. Eee şimdide düşünürsünüz böyle akşama ne yiyeceğiniz Bize gelin akşama hamsi ve bol salata, bolda su var...salatayı sen yapacaksan geliriz abi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Babanız sizlere evlendiğinizde bir kedi bulup ne yapacağınızı ya anlatmadı yada siz uygulamayı unutunuz. Eee şimdide düşünürsünüz böyle akşama ne yiyeceğiniz Bize gelin akşama hamsi ve bol salata, bolda su var... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 salatayı sen yapacaksan geliriz abi. Sen iste yeterki 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Eylül 2014 Paylaş 8 Eylül 2014 Rabbim seni hiç eksik etmesin yanimizdan Can abim. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Cigerci Ahmet, Eskisehir. Abdusselam Kebap, Eskisehir... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Cigerci Ahmet, Eskisehir. Abdusselam Kebap, Eskisehir... Ne çorbası bu Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Cigerci Ahmet, Eskisehir. Abdusselam Kebap, Eskisehir... Abi akşama oradayım Görüşebiliriz.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Abdusselamda balaban yedim hiç beğenmedim tavsiye etmem içeride wc kokusu vardı Etler sert di,sıradan bişey tamamen hayal kırıklığına uğradım 1,5 porsiyon yediğim halde azdı,porsiyonlar küçültülmüş heralde Tamekli diye kebap ismimi olur ya çok saçma,tamek sponsormu olmuş acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts