İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Emre Ünal2

Önden çorba (işkembe), sonrası bol ekmekle gayet doyurucu abim. :good1:

Afiyet bal şeker olsun Kerem :)

Yorum bağlantısı

Uzun süredir et yiyemiyorum.  :dribble:  Şimdi resmi gördüm, başım döndü. Afiyet olsun Serdar.. Bu akşam birşeyler yapmak lazım.  :mangal:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman

Uzun süredir et yiyemiyorum. :dribble: Şimdi resmi gördüm, başım döndü. Afiyet olsun Serdar.. Bu akşam birşeyler yapmak lazım. :mangal:

Buyur beraber olsun :)

Yorum bağlantısı

Buyur beraber olsun :)

Eyvallah kardeşim. Sağolasın. Mükremin abim ve Mehmet hocam dan öğrendiğim kadarı ile benimde birkaç kez denemem oldu. Gerçekten güzel bir lezzet.  :good1:

Yorum bağlantısı

Adamın biri işi başlayınca "cik" diyemez oldu. Yemek yedi mi acaba? Şöyle ustasının elinden güzel bir adana olsa da yesek.

Mesela:

DSC_0058.jpg

Yorum bağlantısı

Adamın biri işi başlayınca "cik" diyemez oldu. Yemek yedi mi acaba? Şöyle ustasının elinden güzel bir adana olsa da yesek.

Mesela:

"İşe başlayınca" yanlış tabir olmuş abim. "İşi bıraktığından beri" daha doğru.  ;) Ortam yapıyordur. Başlar yakında.  ;) Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı

Serdar dağıttın geçtin konuyu. Konunun müptelası, müdavimi olanlar yok bayağıdır piyasada. Afiyet olsun kardeşim..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Dana tandır!!

Sende mi Mükremin Abi. Bari sen yapma..  :)

Elimde çok bomba resimler var,yakında burada :)

Kolesterolum 270 , trigiliseridte 400 ün üzerinde çıktığından ve perhize başladığımdan kendi kendimi konuyu takip etmekten alıkoyuyorum.  :biggrin:  Benim yerime de yiyin.  :(  :D

Yorum bağlantısı

:( Dün "Muhteşem Bursa" yedim. Ama açlık ve muhabbet yüzünden foto çekmeyi unuttum. (ben  :shok::D

İskender+ parça ızgara tavuk+ köfte. Tek tabakta. Aynı şekilde pideli, soslu, tereyağlı servis. 

inaq6jx.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Kerem, sen yemek görünce kendini kaybediyorsun

Yorum bağlantısı

Kerem, sen yemek görünce kendini kaybediyorsun

Çok açsın.. Çok güzel görünümlü ve enfes kokusu ile bir tabak yemek geldi önüne.  :dribble: Sen kendini kaybetmezmisin abim.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...